0 af 0 for ""

Arkitektpraktikant i København

Jobtitel

Praktikant

Lokation

København

Som arkitektpraktikant i Sweco Architects bliver du en central del af vores team, hvor du både lærer af vores erfarne arkitekter og er med til at forme og udvikle vores projekter. Du får mulighed for at udfordre og udvikle dine faglige kompetencer inden for de områder, hvor vi er specialiseret – bl.a. bolig- og undervisningsarkitektur, landskabsarkitektur, byplanlægning, brugerinvolvering og bæredygtighed.

Krav: Du er i gang med sidste del af bachelorstudiet eller masterstudier og har praktik viden om CAD og 3D-modelleringssoftware samt Adobe Suite. Praktikforløb hos Sweco Architects varer min. 5 måneder med start i hhv. februar og september med ansøgningsperioder mellem oktober-december og april-juli. For at ansøge skal du indsende din portefølje og CV (maks. 10 MB) via onlineformularen nedenfor.

Bemærk venligst, at vi kun accepterer ansøgere fra EU/EØS-lande, der endnu ikke er uddannet fra en relevant kandidatgrad.

Please note that we can only accept applicants from EU/EEA countries that have not yet graduated from a pertinent master’s degree.

Hvis du vil læse mere om, hvordan det er at være praktikant i Sweco Architects, kan du besøge vores praktikside:

Har du spørgsmål til praktikforløb i København, er du velkommen til at kontakte arkitekt Marco D’Ambrogio på +45 22 22 93 44 / marco.dambrogio@sweco.dk. Brug linket for at sende os dit CV og en kort ansøgning og/eller portfolio.. Vær venligst opmærksom på at vi løbende indkalder til samtaler. Vi modtager ikke ansøgninger på mail.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link