Marie og M. B. Richter's Fond

Beskrivelse

Marie og M.B. Richters Fond uddeler to gange årligt bl.a. legater, som specifikt henvender sig til færdiguddannede ingeniører og undtagelsesvist til særligt kvalificerede ingeniørstuderende på et fremskredet studietrin, fortrinsvis inden for maskin- og elektronikområderne. Legaterne ydes til hjælp til dækning af udgifter til studieophold i udlandet. Et studieophold forudsættes som udgangspunkt at have en varighed på mindste 3 måneder. Det er normalt en forudsætning, at legatmodtageren er skattepligtig i Danmark.

Betingelser


 

Bemærkninger

Uddelingstidspunkt: Juni og december. Der skal anvendes ansøgningsskema - både for så vidt angår støtte til enkeltpersoner og støtte til grupper af studerende. Ansøgningsskemaer kan udskrives fra advokatkontorets hjemmeside www.stenohus.dk.
Kan søges af: Enkeltpersoner og grupper
Ansøgningen stilles til: Advokat Peter Løgstrup
Ansøgningsskema: nej

Ansøgningsfrister:

1 april
1 oktober

Legatadministrator:

Stenohus
Vesterbrogade 33
1620 København V

33 25 54 00
Bemærk: Studerende Online giver IKKE rådgivning og vejledning om legatsøgning, udover informationer her på siden. Kontakt venligst legatadministratoren via adressen ovenover for yderligere hjælp.
Har du fundet et legat, der ikke længere findes? Giv os besked på .
Vi bruger cookies til statistik, sociale medier og brugeroplevelse. Ved at bruge sitet accepterer du vores privatlivspolitik. (luk)
HPT