Gårdejer Anders Albrechtsens Legat

Beskrivelse

Ansøgning med fyldestgørende oplysninger om formålet med ansøgningen herunder kopi af eventuelle uddannelses- og eksamensbeviser, kopi af eventuelle anbefalinger, eventuelt dokumentation for optagelse på skoler og/eller uddannelsessteder, kopi af personligt budget, kopi af årsopgørelse til dokumentation af indtægts- og formueforhold, herunder cpr. nr. samt andet relevant materiale til dokumentation af ansøgningen bedes fremsendt til legatbestyrelsens formand, Advokat Jeanette Eilertsen, Landagervej 1, 3200 Helsinge, snarest muligt og senest den 1. juli 2012.

Betingelser

En eller flere legatportioner af gårdejer Anders Albrechtsens Legat, der ydes i form af rentefrit lån eller som gave, er ledige.

Legatet kan søges af unge værdigt trængende mænd i eller fra Gribskov kommune, der ønsker at uddanne sig inden for landbrug, gartneri og skovbrug eller ønsker at starte egen bedrift i Gribskov Kommune. Legatet kan ydes til uddannelsesformål, herunder videreuddannelse og studierejser.

For at komme i betragtning ved legatets uddeling skal ansøgeren have haft bopæl i Gribskov Kommune i de sidste 3 år forud for ansøgerens indgivelse.

 

Legatets størrelse: Varierende
Kan søges af: Enkeltpersoner
Ansøgningen stilles til: Advokat Jeanette Eilertsen
Ansøgningsskema: nej

Ansøgningsfrister:

1 juli

Legatadministrator:

Advokat Jeanette Eilertsen
Landagervej 1
3200 Helsinge

48 79 66 11
Bemærk: Studerende Online giver IKKE rådgivning og vejledning om legatsøgning, udover informationer her på siden. Kontakt venligst legatadministratoren via adressen ovenover for yderligere hjælp.
Har du fundet et legat, der ikke længere findes? Giv os besked på .
Vi bruger cookies til statistik, sociale medier og brugeroplevelse. Ved at bruge sitet accepterer du vores privatlivspolitik. (luk)
HPT