1425 talentprofiler fundet

Jeg er en ung, frisk og ambitiøs pige på 24, som har tilegnet sig mange anvendelige egenskaber og kompetencer, som at tale og skrive flydende på 2 sprog - dansk & engelsk. Jeg er en frisk team-player og forsøger at løfte enhver opgave der kommer i min vej med ansvar og præcision. Jeg har i øvrigt afsluttet BA i IVK - Engelsk og Marketing.

Imødekommende Marketing SoMe Teamwork Customer Service Engelsk Kvalitetsbevidst Kommunikationsevner Sprogfærdigheder  
Specialist i identitetskonstruktion.
Ansvarlig for integrationsprojekt.
Ekspert i at finde gode historier fra praksis og skrive stemninger og situationer frem med ord.
Kan give brugerindsigt, indsigt i medarbejdertrivsel eller samarbejdspartnere på baggrund af kvalitative undersøgelser.
Selvstændig som bierhverv.

international kulturer identitetskonstruktion fokusgruppe interviews kvalitativ latinamerika tværkulturelt samarbejde internationalisering yoga brugerindsigt trivsel research international koordinator projektansvarlig integration identitet mexico  
I am currently looking for a full time position as Office Assistant/Personal Assistantin Denmark with an international company that will not only challenge me professionally but also allows me to develop my knowledge and potential further. My goal is to play an essential role in the company's success - to do great work, assist and support.

engelsk administration multinationalt personal assistant quality results planning and organizing secreterial support Online Marketing ad-hoc tasks international executive assistance  
I'm a humanist within IT, and I'm focused on the human aspect of this buisness. This includes:

Internal communication in teams
Communication with ekstern partners or costumers
Strategic marked placement
Understanding and researching user needs
Creating innovative concepts

innovation brugerdrevet user experience user research projektledelse strategisk design kommunikation konceptudvikling  
Full-stack ekspert med lang tids erfaring i følgende teknologier:

 • Microsoft-teknologier (MSSQL, .NET, IIS)
 • Laravel & PHP
 • UI-design & front-end teknologier
 • Bootstrap
 • JQuery & JavaScript
 • MVC-teknologier
 • Database-design
 • Softwarearkitektur

 • Erfaring med projektledelse og afdelingsledelse.

  webudvikling design laravel UIX projektledelse rådgivning  
  Jeg er en ambitiøs og engageret person, som sigter højt og elsker udfordringer. Jeg har en god teknisk grundlæggende forståelse og et godt øje for design, hvilket gør mig til en produktiv og alsidig medarbejder. Jeg har i løbet af det sidste år brugt et halvt år i Seoul og derefter et halvt år i praktik i København hos Design By Us.

  Produktudvikling Produkudvikllingsingeniør R&D Engineer Design Arkitektur Architecture Design Ingeniør  
  Jeg er en 21 årig universitetsstuderende fra Esbjerg, der i 2018 har færddiggjort en videregående uddannelse med fokus på erhvervsøkonomi. Jeg er en økonomistuderende med flair for statistisk analyser, salgsprognoser, og supply management.

  HA. Almen Promotor Exchange student Accounting Mangement Sales Statistics  
  Cand.mag. i Advanced Migration Studies med stor interesse for projektledelse, kommunikation, udvikling og humanitære problemstillinger. Jeg er en skarp formidler, der går op i perfektion og godt arbejdsmiljø. Jeg trives med ansvar og selvstændige arbejdsopgaver, og jeg værdsætter tværfagligt samarbejde, der giver mulighed for udvikling.

  projektledelse kommunikation formidling samarbejdsdygtig ansvarsfuld  
  Jeg er studerende på farmaceutstudiet på Københavns Universitet.
  Jeg har særlig interesse indenfor de farmaceutiske fag.
  Jeg kan tilbyde følgende relevante kvalifikationer: Interesse for rapportering og dokumentation, god til at planlægge og strukturer, erfaren bruger af office-parken, Stud.pharm samt gode engelskkundskaber.

   
  Jeg er en motiveret og lærnem studerende, som er på udkig efter en spændende og lærerig praktik plads, som kan udfordre og udvikle mig. Jeg håber studerende Online kan hjælpe med at finde en matchende praktik plads med evt. mulig ansættelse efterfølgende. Jeg læser International Marketing Management og starter på HA erhvervøkonomi septem

  Livsglad  
  Som en digital indfødt web-person har jeg vundet priser for de bedste portaler blandt private/offentlige organisationer og ros pga. mit iværksættergen, som fører ord til handling i prioriterede og kvalitetsbeviste løsninger, hvor min store arbejdskapacitet sørger for, at teamet når resulter.

  web Sitecore sociale medier online digital  
  Fra 2016-2019 læser jeg Informationsvidenskab og Kulturformidling (BSc of Information Science) på KU. Ønsker et studiejob ca 15-20 timer/ugen, evt med et politisk islæt og evt i en off. styrelse / ministerium.
  Er et struktureret ordensmenneske med særdeles meget erfaring inden for informationshåndtering, SoMe, CMS, metadata, mm.

  sociale medier cms metadata wordpress kultur formidling some grafisk design vidensorganisering vidensspecialist  
  I am 25, hold a BSc in Economics and Business Administration w. Ethics and Management from Aarhus BSS (2015). Currently, I am enrolled as Stud.Cand.Merc. student in Strategy, Organization, and Leadership at Aarhus BSS as a master thesis student. In addition, I have worked as a Student Research Assistant at Aarhus University, Department of MGMT.

  Student Aarhus Erhvervsøkonomi Cand.Merc Strategy Strategi Tech Graduate New Graduate Internship Intern Denmark Danmark Consultancy Analysis Research PhD  
  My name is Paul George Muntean and I’m currently looking for a job or an internship in Food Process. In 2014 I finished my Master Degree (Civil Engineering and Food Technology) at "Aurel Vlaicu" university in Romania. My education is valuated and approved in Denmark.

   
  Jeg er en stræbsom, kommende læge som sætter stor pris på at lære og udvikle mig. Jeg kan bidrage til ethvert arbejdsmiljø med selvstændighed, seriøsitet, ansvarlighed og godt humør. Konkret kan jeg løse opgaver som informationssøgning, assisterende arbejde, planlægning, mentorarbejde, undervisning, data-analyse og udarbejdelse af notat

  Ambitiøs Innovativ Hårdtarbejdende Empatisk Resultatorienteret Ansvarlig Selvstændig Analytisk Empirisk oritenteret  
  Hi, I am a Software Developer with a business background. I specialized in algorithms for large amounts of data. Programming experience with Java, C++, PHP, Python, C#; Can work with SQL databases; Capable with HTML, JavaScript, CSS; Algorithm Design for scalability.

   
  Jeg er en ung software studerende, med stor interesse i teknologi og computersystemer. Mine hovedinteresser ligger i softwareudvikling, samt computernetværk og it-systemer.
  Ved siden af min igangværende professionsbachelor i softwareudvikling, står jeg i min fritid for administration og drift af et kollegienetværk for 200 lejligheder.

  it softwareudvikler datamatiker udvikler C# java Kotlin  
  A systematic and well-structured junior software developer, looking for a full time position in the software development industry. I have successfully combined my studies with work in banks and small business as web and/or software developer. Most of these jobs gave me the possibility to be proactiv

  Java Web REST Spring  
  Forundringsparat og forandringsivrig HR-udviklingskonsulent med interesse for individuel og organisatorisk udvikling, forandring og filosofi.

  Jeg skaber resultater gennem samarbejde, dialog, facilitering og evnen til at turde udfordre mennesker på deres kompetencer, faglige såvel som personlige.

  AAU Matcher AAU Talent 2015 AAU Alumne 2016 IDRÆT.AAU.BA.2009 LFP.AAU.KA.2012 AF.AAU.KA.2014 Anvendt Filosofi Læring og Forandringsprocesser  
  Jeg er en pige på 22 år som flyttede fra Roskilde til Århus i 2015 for at studere filosofi og erhvervsøkonomi i Århus. Jeg er generelt meget struktureret og selvstændig i mit arbejde. Jeg motiveres af nye udfordringer og søger derfor et studiejob som kan give mig erfaring indenfor administration, organisation og ledelse.

  Selvstændig Detajleorienteret Struktureret  
  Jeg er særligt interesseret i at arbejde med tal, beregninger og analyse. Jeg kan trives i detalje orienteret arbejde som kræver en stor del af koncentration. Et ideelle job for mig kunne være et studiejob som analytiker eller regnskabsmedarbejdere.

  analytiker udvikling karriere kickstart detaljeorienteret  
  Jeg er en proaktiv og engergeret pige, med næsten 10 års joberfaring primært inden for service branchen. Med mit nuværende arbejde på et af Københavns største hoteller, kan jeg mærke, at jeg brænder for at være en del af de større beslutninger i forhold til strategi og økonomistyring. Interesseområder herunder kunstig intelligens, Bigd

   
  En omgængelig og troværdig person der fungerer godt i både teams og i selvstændigt arbejde. Jeg yder gerne en ekstra indsats for at få en opgave løst og tager gerne rollen som teamleder.

  Planlægning og systematisk arbejde er en naturlig del af min hverdag , men jeg er samtidig fleksible ved uforudsete udfordringer.

  Branding Marketing Brand Identity B2B CSR  
  Jeg drømmer om at arbejde kreativt med IT, hvor menneskelig interaktion med digitale teknologier er omdrejningspunkt eller fokus. Drømmejobbet ligger derfor eksempelvis indenfor UX, projektledelse-, koordinering og kommunikation, vidensdeling, procesfasilitering og/eller undervisning.

  kreativ it  
  Jeg er hårdtarbejdende og målrettet. Jeg arbejder effektivt og selvstændigt. Helt grundlæggende er jeg et ungt menneske, der er ansvarsbevist, og gerne vil arbejde. Jeg har arbejdet på Aldis centrallager i tre år ved siden af mit studie, hvor jeg møder klokken 4 om natten - og jeg er ikke kommet for sent en eneste gang.

   
  Vi bruger cookies til statistik, sociale medier og brugeroplevelse. Ved at bruge sitet accepterer du vores privatlivspolitik. (luk)
  HPT