1441 talentprofiler fundet

Jeg er en kvinde som er loyal, detaljeorienteret og fokuseret. Jeg er 28 år og læser til Erhvervsjurist på Aarhus Universitet på 6. semester. Derfor har jeg bl.a. afsluttet fag som Aftaleret & Køberet.
Jeg har 4 års erfaring i internt salg, samt en uddannelse som Handelsøkonom.
To gange er jeg blevet Danmarksmester i kal. 22

jura erhvervsjura ad hoc administration forefaldende kommunikation opdatering assistance behandling mail opdatering af hjemmeside samarbejdspartnere salg indkøb logistik  
Jeg er en ung, frisk og ambitiøs pige på 24, som har tilegnet sig mange anvendelige egenskaber og kompetencer, som at tale og skrive flydende på 2 sprog - dansk & engelsk. Jeg er en frisk team-player og forsøger at løfte enhver opgave der kommer i min vej med ansvar og præcision. Jeg har i øvrigt afsluttet BA i IVK - Engelsk og Marketing.

Imødekommende Marketing SoMe Teamwork Customer Service Engelsk Kvalitetsbevidst Kommunikationsevner Sprogfærdigheder  
Forundringsparat og forandringsivrig HR-udviklingskonsulent med interesse for individuel og organisatorisk udvikling, forandring og filosofi.

Jeg skaber resultater gennem samarbejde, dialog, facilitering og evnen til at turde udfordre mennesker på deres kompetencer, faglige såvel som personlige.

AAU Matcher AAU Talent 2015 AAU Alumne 2016 IDRÆT.AAU.BA.2009 LFP.AAU.KA.2012 AF.AAU.KA.2014 Anvendt Filosofi Læring og Forandringsprocesser  
Fra 2016-2019 læser jeg Informationsvidenskab og Kulturformidling (BSc of Information Science) på KU. Ønsker et studiejob ca 15-20 timer/ugen, evt med et politisk islæt og evt i en off. styrelse / ministerium.
Er et struktureret ordensmenneske med særdeles meget erfaring inden for formidling, informationshåndtering, SoMe, CMS, metadata, mm

sociale medier cms metadata wordpress kultur formidling some grafisk design vidensorganisering vidensspecialist  
I describe myself as energetic and dedicated person who takes responsibility. Through my education, I have worked in different business context with diverse people from different backgrounds.I am interested in a job where I can draw on my commitment,my ambitious and exploit my cultural understanding

Business strategy Organizational strategy Communication Marketing Change Management  
The possibility to interact with people from many different cultures encouraged me to explore all
the opportunities in the Hospitality Industry. Hence, to push the envelope and get the best of my international experience, I am looking forward to applying my skills in a practical environment.

hospitality business student marketing human resources international tourism management hotel leadership teamwork  
Jeg er igang med en finansbachelor på IBA Erhvervsakademi Kolding. Jeg har de sidste 7 år arbejdet i Kvickly i holstebro, hvilket jeg stadig gør i ferier. Derudover arbejder jeg også ved GF Forsikring i Fredericia i hverdagene.
Jeg skal i praktik i august 2018, og kunne rigtig godt tænke mig en praktikplads i en bank, meget gerne i Herning!

Arbejdsom udadvendt positiv ambitiøs struktureret grundig  
I am an open-minded and focused global business mechanical engineering student at VIA University College Aarhus. I am willing to work hard and always engaged in my tasks and challenges.

projekt project engineer ingeniør fransk french english engelsk marketing forretning business communication kommunikation selvstændig independant hårdt arbejdende hard working social  
Jeg er 20 år og studerer Interaktionsdesign på Aalborg Universitet på 5. semester.
I forbindelse med min uddannelse arbejder jeg til dagligt med både programmering og brugerindragelse. Mine interesser er inden for teknologi og design hvor jeg efterhånden har fået en del erfaring, men jeg er altid klar på at lære noget nyt.

kreativ teknologi arrangeret programmering interaktionsdesign  
Jeg elsker per instinkt, at koordinere og organisere alt lige fra dokumenter i mapper på skrivebordet, min hverdag eller listen med hvilke småkager, der skal bages til jul. Det betyder, at I på jobbet får en medarbejder, som planlægger sine opgaver med omhu og ned til mindste detalje med henblik på, at nå det/de ønskede resultat(er).

Struktureret Robust Ansvarlig Lærenem Åben  
Livsglad energisk og nysgerrig ung kvinde, med viljen til at lære nye ting. Jeg er 24 år, og har afprøvet forskellige ting i arbejdslivet.Jeg er passioneret, organiseret og målbevidst. social, udadvendt, altid smil på læben, og glæder mig til at lære kontorfaget til perfektion.

organiseret udadvendt nysgerrig stabil ansvarsfuld loyal omstillingsparat  
Hard working female with a theoretical background in politics and business and a practical experience in politics, communication and political systems. I have worked with most aspects of politics; I have experience in working for the press, political actors, a political party and the public sector.

Public Affairs Public Relations Communication Politics Politik  
I am an active and hard-working person with the ability to retain and assimilate new knowledge, showing attachment to my work place. I have an optimistic nature, with increased interest in continuous improvement of knowledge and ability to adapt to situation changes and to accept new and viable working methods.

Economy and Business Administration Graduate  
Jeg interesserer mig for sprog, litteratur og de europæiske lande. Jeg drømmer om at arbejde med sprog, både gennem undervisning, oversættelse og tekstforfatning. Jeg har læst på universitetet i København, Tyskland og Italien og jeg er altid interesseret i at lære nye steder at kende.

oversættelse tysk sprogundervisning udlandserfaring  
Jeg har en finansiel uddannelse og brænder for nye udfordringer og god samarbejde. Jeg er vant til at arbejde struktureret, betjene kunder, er god til at skabe relationer, har erfaring med salg af finansielle produkter. Jeg er serviceminded, proaktiv, ansvarlig, nysgerrig, lærenem løsningsoriente

erviceminded proaktiv god ”team player” løsningsorienteret social  
Kvinde på 24 år. Bor og kommer fra Silkeborg. Har lige færdiggjort min bachelor, og søger derfor nye udfordringer i form af det Nordjyske. Jeg søger primært fuldtidsarbejde, men studiejobs er også helt ok! Jeg forventer at påbegynde en ny uddannelse igen til næste år i Aalborg, og derfor vil jeg også gerne helst have et job der.

Organiseret Renlig Fleksibel lærenem Glad HUmor Smilende Knoklende Hårdtarbejdende Troværdig  
Highly motivated, focused on new technologies and challenge driven software developer. Looking for improving user experience of customers using mobile applications and web systems. Strong in analysis and integration problem-solving skills.

improvement software android web java c# developer development game unity system systems  
Jeg drømmer om at arbejde kreativt med IT, hvor den menneskelige interaktion med digitale teknologier er omdrejningspunkt eller fokus. Drømmejobbet ligger derfor indenfor UX, projektledelse-, koordinering og kommunikation, vidensdeling, procesfasilitering og/eller undervisning.

kreativ it  
I have bachelor in the field of computer science and have worked as teacher and IT supporter in the governmental sector in my home land (Eritrea). Currently I am studying computer science and mathematics at RUC and work as mentor and web-developer at ReStart and as accountant at Novo, Ørestad.

Selvmotiverende ambitiøs  
Full-stack ekspert med lang tids erfaring i følgende teknologier: Microsoft .NET (MSSQL, .NET, IIS), Laravel & PHP, UI-design & front-end teknologier, Bootstrap, JQuery & JavaScript, MVC-teknologier, Database-design, Softwarearkitektur

webudvikling design laravel UIX projektledelse rådgivning  
Jeg er en studerende på DTU på linien Netværkteknologi og IT. Jeg har valgt kurser som ligger vægt på software, design og social data analyse.
Har været meget fokuseret på studiet men efter en masse teori har jeg lyst til at prøve kræfter med den virkelige verden.

 
Engageret nyuddannet jurist med mange års forudgående erhvervserfaring. Jeg er en dedikeret medarbejder med flair for tal og har en god menneskeforståelse. Jeg stortrives i et hektisk miljø, både selvstændigt og i tværfaglige teams og kan arbejder godt under pres

 
Nyuddannet civilingeniør i sundhedsteknologi fra Aalborg Universitet med et mål om at forbedre patientbehandlingen og give patienter et bedre liv. Igennem studiet har jeg været involveret i forskellige medicotekniske problemstillinger og opnået stor kendskab til det danske sundhedsvæsen.

analyse medico kommunikation  
Mit navn er Harun Bulut, og jeg kommer fra Solrød Strand. Jeg dimitterede fra Solrød Gymnasium på den naturvidenskabelige linje. Nu er jeg optaget på Københavns Universitet som datalogistuderende med start 1. september. Jeg er en person, som altid er klar på nye udfordringer med en stor ambition om at kunne bidrage med alt.

datalogi it studiejob  
Studerer Integreret Design på SDU i Odense. Her undervises jeg i hele processen der indgår i at udvikle et nyt produkt. Jeg har været igennem Idéfase, Konceptfase, Konstruktionsfase, og har lavet en forretningsplan på 3. og 5. semester som opgøre min Implementeringsfase.

design marketing produktudvikling projektstyring  
Vi bruger cookies til statistik, sociale medier og brugeroplevelse. Ved at bruge sitet accepterer du vores privatlivspolitik. (luk)
HPT