1387 talentprofiler fundet

Specialist i identitetskonstruktion. Ansvarlig for integrationsprojekt. Ekspert i at finde gode historier fra praksis og skrive stemninger og situationer frem med ord. Kan give brugerindsigt, indsigt i medarbejdertrivsel eller samarbejdspartnere på baggrund af kvalitative undersøgelser. Selvstændig som bierhverv.

international kulturer identitetskonstruktion fokusgruppe interviews kvalitativ latinamerika tværkulturelt samarbejde internationalisering yoga brugerindsigt trivsel research international koordinator projektansvarlig integration identitet mexico  
Tværfaglig kandidat fra RUC i Sundhedsfremme og Psykologi samt Team- og Procescoach uddannelse. 27 år, glad, motiveret og engageret! Interesse indenfor helhedsorienterede tilgange; bæredygtighed og sundhedsfremme. Akademiske analytiske kompetencer især kvalitative analyser samt informationssøgning og skriftlig formidling.

Projekterfaren proceshåndtering samarbejdsdygtig struktureret Ruc'er Tværfaglig Sundhed Socialpsykologi Kulturmøder Kvalitativ analyse Akademisk Skriftlighed  
Medievid'er med intellektuel og social slagside. Analytisk, metodisk, og praktisk. Integritet, ansvar og begejstring. Nysgerrig og hurtig til at lære nyt. To børn. Bor i Beder. Trommer, musik, kreativ udfoldelse, køkkenhave og cykel.

AU alumne analyse og konsulentarbejde mixed methods etnografisk metode kommunikation markedsanalyse dataindsamling oversættelse lokalisering transcreation content writing copy writing editing marketing strategic communications media planning  
Jeg er kandidatstuderende på Digital Living under Informationsvidenskab på Aarhus Universitet. Med en stærk handels- og marketingspræget baggrund valgte jeg at studere Digital Living, idet jeg tror på, at et digitalt mindset er vejen frem, hvor det kun er fantasien der sætter grænser for de digitale perspektiver.

Kandidatstuderende Digital Living Ambitiøs Praktisk Analytisk Detaljeorienteret Kvalitetsbevidst Løsningsorienteret Koordinator Team Player Organiseret Ansvarsfuld  
Jeg studerer Professionsbachelor i International Handel og Markedsføring på International Business Academy Kolding, er markedsføringsøkonom og har studeret Grafisk Design på Den Skandinaviske Designhøjskole. Jeg har et utal af hands on timer på div. social medie platforme, og har arbejder til dagligt med social medie markedsføring.

marketing salg økonomi promotion IBA  
Jeg er en glad og omgængelig 21-årig pige, der altid er klar på nye udfordringer. Jeg er meget pligtopfyldende, lærenem og bevarer roen også i pressede situationer. Jeg stiller store krav til mig selv, og måden mine opgaver løses med rettidighed og ordentlighed, at der er mange bolde i luften afskrækker mig ikke. Ift. arbejdstid er jeg fle

Hårdtarbejde lærenem 1/2 kontoruddannelse vellidt  
Med en bachelor i digitale medier og design har jeg fået en grundlæggende og god forståelse for brugeroplevelses design (UX), etnografiske arbejdsmetoder og digitale teknologier. Jeg har erfaring med webudvikling og er flittig bruger af HTML, CSS, JavaScript, node.js, Angular.js og Raspberry

Interaktion design UX Frontend Innovation Prototyping  
I am competent in scientific support on both process development and manufacturing production. For the last 3+ years, I worked as a downstream scientist in a pharma company (Bavarian Nordic), and thereby I became a downstream and purification expert. I also got a good knowledge and experience on upstream and cell culture.

Downstream Purification Productive Initiative Experienced  
I am a third year undergrad student studying Computer Science at the University of Copenhagen(DIKU). I have recently completed an exchange program at the University of Waterloo in Canada taking courses in computer science, entrepreneurship and mathematical optimizations. Primary programming languages: Java, Swift, JavaScript(Angular)

Java JavaScript Datalogi IT Software Angular C# Python C SQL iOS Android Developer Mobile Udvikler  
Jeg har en finansiel uddannelse og brænder for nye udfordringer og god samarbejde. Jeg er vant til at arbejde struktureret, betjene kunder, er god til at skabe relationer, har erfaring med salg af finansielle produkter. Jeg er serviceminded, proaktiv, ansvarlig, nysgerrig, lærenem løsningsoriente

erviceminded proaktiv god ”team player” løsningsorienteret social  
Innovation is the key to development, whether it be within a company or your own personal development. Studying for HSK 4. Undergraduate at IBS (International Business in Asia) with CBS (Copenhagen Business School). ** Searching for course related work-experiences. ** Main interests conclude: Personal development, Marketing, Strategy.

Hårdtarbejdene Nysgerrig Innovativ Problemløser Kaffedrikker  
I am currently looking for joining a company where I can develop my skills and grow professionally in Denmark. Thanks to my positive attitude, adaptability and good problem solving skills, I had the honor to work in different areas in business. Please contact me at +45 91611614 or e-mail me at dorinarebek@gmail.com for more.

engelsk administration multinationalt social media personal assistant quality results planning and organizing secreterial support Online Marketing ad-hoc tasks international  
Teknisk designer/produktdesigner. Spidskompetencer: 3D CAD modellering, udarbejdelse af produktionstegninger, produktudvikling, formgivning, behovsanalyse, brugerforståelse. Selvstændig, nysgerrig, kvalitetsbevidst, godt humør. IT færdigheder: Inventor, AutoCAD, Adobe pakken, Microsoft Office pakken, SketchUp.

formgivning produktudvikler kreativ Inventor brugerforståelse autoCAD teknisk design teknisk assistent teknisk tegner 3D CAD 3D CAD tegning produktionstegninger behovsanalyse  
Jeg er en humoristisk, social person, med en vindende karakter og meget troværdig. Jeg struktureret og engageret, arbejder hårdt og effektivt med mit arbejde, både selvstændigt og som del af et team. Loyale, udgående, gode menneskelige kvaliteter og ressourcer.

innovativ analytisk kreativ selvstændig troværdig  
Jeg forfølger min drøm om at blive journalist på Syddansk Universitet. Her er jeg i gang med min bachelor i journalistik. Jeg skriver på frivillig basis for fodboldmagasinet Indkast.dk, og jeg arbejder på deltid for Køge Svømmeland som erhvervslivredder. Jeg er meget engageret og meget fleksibel, hvad angår arbejdstider.

Kommunikation journalistik Radio TV Formidling Nyhedsformidling Førstehjælp Førerbevis Samarbejdsvillig Struktureret Interviewegenskaber  
Jeg er studerende i politik og administration med stærke evner inden for analyse, formidling, skriftlig fremstilling og arbejde i teams. Jeg kan bevare et overblik i stressede situationer og er omstillingsparat. Derudover sætter jeg et godt kollegaskab højt.

kunddeservice analyse strategi formidling  
Jeg studere på min 6. semester på ITU på linjen: Digitale Medier & Design. Skriver bachelor omkring Analyse af egenskaber og udviklingen af game controllere på tværs af multiplatformsspil serier. Arbejder pt. som IT-support i PwC Hellerup's IT-afdeling.

design web kommunikation IT konceptudvikler IT-support brugerkontakt  
Internationalt orienteret kandidat med +7 års erfaring søger udfordringer inden for kvalitativ og kvantitativ analyse, formidling og kommunikation. Jeg er omstillingsparat og evner at arbejde under pres med hyppigt skiftende opgavebeskrivelser og -forudsætninger.

Analytiker Tysk CRM SoMe Ku Alumne tværfaglig EU-studier Historie Globaliseringsstudier Formidling kommunikation SEO  
Master speciale studerende søger spændende opgave inden for turisme. Jeg starter sidste semester i februar 2017, hvor jeg skriver speciale i samarbejde med Lyngby Kommune. Det sidste punktum sættes i juli og derfor søger jeg et job fra august måned, gerne med fokus på udvikling inden for turis

udvikling Pakketering maritim turisme AAU Master i turisme Hotel og service erfaring  
Civilingeniør studerende. Med bachelor i diplom ingeniør i kemiskteknologi og økonomi. Jeg afleverer speciale i slutningen af januar. Mit speciale omhandler et varmeovergangs problem indefor CFD. Mine fag, forud over CFD, er Inderfor kemisk reaktionsteknik.

Dtu alume Kemiingeniør Diplomingeniør Civilingeniør  
Kommunikationsstuderende med et bankende hjerte for PR, strategisk kommunikation, markedsføring og masser af fart. Jeg har praktisk erfaring fra flere praktik- og studenterstillinger ved PR- og kommunikationsbureauer. Søger nu voksen-job med for meget ansvar.

proaktiv detaljeorienteret nysgerrig strateg praktiker  
Experienced event planner with a MS.c. in Marketing looking for a job. If you are looking for someone experienced in marketing, communication, branding, event planning or a project lead, I am the one. I would love to talk about a job opportunity. Native language Swedish, understand Danish well

markedsføring branding event planlægger kommunikation Billedebehandling og grafik  
Inden jeg begyndte på kunstakademiet har jeg arbejdet som håndværket murer, tømre og snekker, så jeg er praktisk og punktlig anlag, kreativ med sans for detajle, en teamplayer, jeg er energisk og nysgerrig og er altid parat til at give en ekstra hånd.

Ambitiøs kreativ energisk teamplayer  
Jeg har igennem mit studie fået erfaring med anvendelsen af SW og HW samt sammenspillet mellem dem og brugt det i projektarbejde. Yderligere har jeg et halvt års specialisering som forretningsingeniør.

Fokuseret Analytisk Reflekterende Systematisk Proaktiv  
Jeg har en stor interesse for litteratur. Jeg har redaktionel erfaring og læser bøger på svensk, norsk, dansk og engelsk. Jeg har læst korrektur på nye udgivelser og skrevet udtalelser om bøger, der potentielt skal oversættes til dansk

forlag kommunikation Redaktion kultur litteratur  
Vi bruger cookies til statistik, sociale medier og brugeroplevelse. Ved at bruge sitet accepterer du vores privatlivspolitik. (luk)
HPT