New at StuderendeOnline? Join us!

CISU Civilsamfund i Udvikling

CISU er en sammenslutning af mere end 270 folkelige, danske organisationer, der alle er engagerede i udviklingsarbejde. CISU arbejder på tre måder:
Vi støtter medlemsforeningernes arbejde gennem kurser, rådgivning og online guides om alt fra økonomistyring i projekter over organisationsudvikling og til bæredygtig udvikling. Vi støtter danske organisationers
udviklingsprojekter med op til 3,5. mio. kr. gennem Civilsamfundspuljen, Puljen for Klima og Miljø og Naboskabspuljen
humanitære indsatser med op til 5 mio. kr. gennem nødhjælpspuljen, DERF.
Grants on average:
Unknown

Medlemmer af CISU til folkelig u-landsoplysning i Danmark


We support

  • Folkelig u-landsoplysning i Danmark
  • Medlemmer af CISU, som har været medlemmer mindst ét år samt foreninger der tidligere har modtaget støtte fra Civilsamfundspuljen
  • Med formålet at styrke og understøtte de folkelige foreningers oplysningsaktiviteter om u-landene. Puljen vil blive fordelt i portioner á maksimalt DKK 25.000
  • Et mangfoldigt og fantasifuldt udvalg af oplysningsaktiviteter i Danmark, som formidler viden om udviklingssamarbejde og/eller om udviklingslande situation gerne med udgangspunkt i jeres forenings konkrete aktiviteter og partnerskaber i udviklingslandene. Aktiviteterne skal dog opfylde følgende krav:
  • Aktiviteten skal foregå i Danmark og skal nå ud til en bredere offentlighed – altså nå ud over foreningens sædvanlige kreds af medlemmer og støttepersoner
  • Aktiviteten skal fokusere på udviklingslande og udviklingssamarbejde – ikke (alene) på fx, erfaringsudveksling, kulturel udveksling eller integrationsprojekter i Danmark
  • Udgifter til den støttede aktivitet skal være afholdt indenfor 12 måneder efter bevillingstidspunktet. Puljen støtter ikke udgifter til aktiviteter, der ligger før bevillingstidspunktet
  • Ud fra en række retningslinjer; se vejledningen under Nødvendige dokumenter

We DO NOT support

  • Organisationer, som har en rammeaftale med Udenrigsministeriet
  • Udgifter til aktiviteter, der ligger før bevillingstidspunktet. Dvs. aktiviteten tidligst kan have en startdato, der ligger fem uger efter ansøgningsfristen. Vær desuden opmærksom på, at udgifter til den støttede aktivitet skal være afholdt senest 12 måneder efter bevillingen er givet.
  • Indsamlinger og aktiviteter der primært sigter mod fundraising til organisationen
  • Aktiviteter, der alene har karakter af erfaringsudveksling, kulturel udveksling eller integrationsprojekter i Danmark
  • Aktiviteter, der udelukkende handler om at kapacitetsopbygge ansøgers egen organisation, for eksempel gennem kurser eller til at hyre ekstern konsulentbistand, der ikke er knyttet til en bestemt aktivitet
  • Aktiviteter med karakter af driftstilskud til organisationens arbejde. (For eksempel løbende/faste udgifter til hosting, gentagne aktiviteter uden nytænkning eller igangværende arbejde)
  • Aktiviteter, der ikke har oplysning som hovedformål
  • En procentsats af det ansøgte beløb til administration eller uforudsete udgifter
  • Flere aktiviteter udført af samme organisation til samme arrangement (fx aktiviteter til det samme folkemøde og festival)
Application deadline:
Continous


Our grants are provided in cooperation with Grant Compass. Please notice, that Students Online does not provide direct advice and guidance in your scholarship application, except informations provides on this page. Kindly contact administrator for this grant (CISU Civilsamfund i Udvikling) directly for further info.

Have you got changes or corrections to this grant? Use Grant Compass to update your grant info.

Opdater informationer



Tips & advice

Jul på SU
Julegodter fylder i butikkerne, julepynt i gaderne og julemusikken på radiostationerne. December er her igen, og selv om julen mest er hygge og gode minder, så kan den også være ret dyr - også for studerende. Vi giver et par gode råd til at få SU'en til at strække.
Redaktionen, Move On Career
Tre ting at huske når du søger legater
Mange studerende, der søger legater under uddannelse, overser vigtige forhold i samspillet mellem ansøgningscyklus, finansieringsbehov og andre ansøgte fonde.
Søren Madsen, www.fundraising.how (sponsorartikel)
Eksempel på ansøgning til legat i studietiden
Jeg skriver til Dem, da jeg venligst vil ansøge om hjælp til mit videre studieforløb...Få hjælp til at søge om legatstøtte i studietiden.
Move On Career
Eksempel på en legatansøgning til praktikophold
"Undertegnede ansøger hermed om støtte til mit praktikophold..." Få hjælp til at søge om legatstøtte til studieophold, praktikophold eller lignende.
Move On Career
Den gode ansøgning til fundraising
Fonde og puljer kan hjælpe dig med at stable dit projekt på benene. Vi giver en guide til, hvordan du kan søge penge til dine gode ideer
Lotte Mathilde Nielsen, redigeret (2021)
10 råd om legatsøgning
Et udlandsophold på SU kan være vanskeligt, men legatsøgning er en måde at løse problemet på. Det kræver benarbejde, men griber du det rigtigt an, kan du ende med at blive forgyldt. Få 10 råd til at lave en legatansøgning som tager kegler.
Move On Career, (redigeret Johanne Brams 2021)
Skriv en god legatansøgning!
Husk på, at din ansøgning kun er en blandt mange, og de som skal vurdere din ansøgning, har altså brug for hurtigt at kunne se, at netop du bør have støtte.
Move On Career
Eksempel på ansøgning til legatstøtte af opgaver
Få hjælp til at søge om legatstøtte til hovedopgave, projekter og lignende - tjek eksempel på en ansøgning her!
Redaktionen – redigeret 2021
Gode råd til legatansøgningen
Vi har talt med legatansvarlige Marianne Bigum og Christina Graversen fra Nordea-fonden om, hvordan man skriver en god ansøgning.
Niklas Ingerslev, redigeret (redaktionen) 2021
Legater hjælper studiedrømme på vej
Med et legat på 20.000 tog Rasmus ingeniørstudiet med til Polen.
Sarah Piil
Legater på studerendeonline.dk
Antallet af legatansøgere er meget lavt i forhold til udbuddet af legater. Det skyldes manglende viden og forvirring i selve legatsøgningen.
Niklas Ingerslev, redigeret (Redaktionen) 2015
Forbered økonomi på højskoleopholdet
Går du og tænker på, at der skal ske noget nyt og spændende efter sommerferien? Vil du gerne udvikle dig, have nye rammer, møde seje mennesker og lære et nyt skill? Så er et højskoleophold måske lige noget for dig!
Caroline Sølver, Spiir.dk (sponsorartikel)
Openli
HPT