Superprof

Hos Superprof tror vi på, at læring gør livet bedre

Hvorfor? Fordi læring er en ekstraordinær ting, der giver os muligheden for at udvide vores horisont og berige vores dagligdag. Jo mere vi lærer, jo mere kan vi leve. At opdage nye lidenskaber, at tilegne sig ny viden, er at leve livet mere fyldestgørende.

Vi arbejder for, at alle kan føle glæden ved at prøve noget nyt. Læring skal ikke længere være en forpligtelse, som man får fri fra, men en hobby, der giver dig muligheden for at forbedre dig selv og din livskvalitet. Vi arbejder for at give alle muligheden for at opdage eller genopdage, at viden er en ubegrænset fornøjelse – og at det vi lærer én gang, kan være med os hele livet.

Superprofs DNA er vores undervisere. Det er dem, der gør læring muligt, trygt og sjovt. Derfor er vi konstant på udkig efter sjældne perler, unikke profiler og entusiaster inden for alle områder. Vores samfund er her for at åbne døren for alle muligheder: hvor du vil, og når du vil.


Om Superprof

Superprof er en global leder og Europas største inden for privatundervisning. Vi giver alle med en lidenskab, høj faglighed og/eller exceptionelle pædagogiske egenskaber muligheden for at blive privatunderviser. Med Superprof kan du nemt finde elever, sætte dine egne priser og tilrettelægge din egen tid.

Vi leder efter motiverede undervisere (både med og uden en professionel profil) i hele Danmark til at tilbyde undervisning (på alle niveauer) i flere hundrede forskellige fagområder:

  • Akademisk (matematik, dansk, engelsk, fransk, historie, kodning, eksamensforberedelse, hjælp til opgaveskrivning, lektiehjælp, osv.)
  • Sport (fitness, personlig træner, svømning, sejlads, ski, skateboarding, tennis, osv.)
  • Musik (guitar, klaver, sang, trommer, producing, nodeundervisning, osv.)
  • Fritid, hobbyer og kunst (madlavning, keramik, tegning, grafisk illustration, osv.)
  • Og meget mere!

Klik her for at se hvilke privatundervisere vi særligt leder efter netop nu

Det er fuldstændig gratis at oprette sig, lave annoncer og modtage elever på Superprof – vi kræver ingen gebyrer fra dig for benyttelse af Superprof.

Hvis du har nogen spørgsmål, kan du altid række ud til os på mail: [email protected]


Superprof at a glance


Superprof
Superprof
Vi er en gruppe unge og internationale videns-entusiaster samlet i Paris for at hjælpe dig med at dele din viden i hele verden. Vores team består af folk fra over 28 lande, som snakker over 14 forskellige sprog.

Geography

51 Rue du Faubourg Saint-Denis
75010 Paris

Logo: Superprof
Job market demand

What types of job and work areas are we usually offering?

View statistics
Unsolicited applications

We are happy to receive unsolicited applications


Are there other information about us, that you should know? See what Google Search tells you.


HPT