Journalistpraktikant hos Move On Career

Kamma havde ansvaret for at skrive artikler til Move On Career's hjemmesider – en praktikplads der gav mulighed for at skrive i forskellige genrer og til forskellige målgrupper.

Kamma Lind Halvorsen
Journalistpraktikant

Kamma læser til dagligt dansk på Københavns Universitet og søgte praktikstillingen hos Move On Career, da hun ville undersøge, om det journalistiske arbejde var noget for hende. 

Da jeg startede hos Move On Career, var jeg på andet år af kandidaten og havde været i praktik før inden for kommunikation. Derfor havde jeg nu lyst til at udforske mine skriftlige kompetencer endnu mere.

Arbejdsopgaverne

En artikel starter altid med en idé – nogle gange fra Kamma selv, men oftest i et samspil mellem kollegerne. Det var til stor glæde for Kamma, at hun kunne spare med sine kolleger - på trods af, at de ikke nødvendigvis sad med artikelskrivningen selv. Hun har haft stor nydelse af at få lov til at udfolde sig kreativt med sproget og kaste sig ud i genrer og målgrupper, som hun nødvendigvis ikke var stærkest i. 

Men det har også været udfordrende for Kamma. “I starten var der ikke så meget oplæring, og det kunne til tider være svært at finde rundt i, hvor meget jeg selv måtte. Men efter lidt tid gik det op for mig, at der faktisk er ret stor selvbestemmelse hos Move On Career - og det handler egentlig mere om at kaste bolden op end kun at gribe den.

Det er også noget af det, som Kamma vil tage med sig fra praktikken - hvis man får en god idé, så er det bare med at tro på sig selv og få den afprøvet. 

Fremtidsplaner - eller mangel på samme

Kamma har ikke en fuldstændig plan over, hvad hun skal efter sin uddannelse. Men hun er blevet skriftligt meget stærkere og drømmer om at inkorporere det i sit fremtidige job. “Jeg elsker at lege med sproget - og det har denne praktikplads givet mig stor mulighed for at afprøve.” Men hun er også blevet meget klogere på, hvordan hun arbejder bedst - i en kombination mellem samarbejde og sparring mellem kollegerne og selvstændigt arbejde. 

Bio

Kamma er i gang med kandidatuddannelsen i dansk på Københavns Universitet.

Job type

Flere talentprofiler


kommunikation artikler journalistik forfatter skribent

Move On Career ApS at a glance


Move On Career ApS
Move On Career ApS
Move On er en kommunikationsvirksomhed, der arbejder med online rekrutteringsmedier - med fokus på uddannelse og arbejdsmarked. Vi har i over 25 år beskæftiget os med rekruttering og Employer Branding. Vi ejer flere jobbanker og karriereportaler, udgiver KarriereVejviser.dk og leverer job til Frivilligjob.dk.

Geography

Solrød Center 70, 1. 6
2680 Solrød Strand

Logo: Move On Career ApS
Job market demand

What types of job and work areas are we usually offering?

View statistics
Our people

5

employees with higher education

4
students and interns hired last year


Unsolicited applications

We are happy to receive unsolicited applications


Are there other information about us, that you should know? See what Google Search tells you.


HPT