Facer (Field-fundraiser)

Leder du efter et fedt og fleksibelt job hvor du gør en reel forskel og samtidig opbygger værdifuld erfaring? 

Som Facer hos Børns Vilkår får du muligheden for at være en del af en af Danmarks største NGO’er, hvor vi kæmper for børns rettigheder og giver dem den hjælp, som de har brug for i svære situationer. 

I jobbet som facer skal du skrive folk i bybilledet op til medlemskab hos Børns Vilkår, på udvalgte lokationer i København. Du arbejder tæt sammen med andre kollegaer så der altid er nogen at sparre med og støtte sig opad. Hver gang du skriver nogen op til et medlemskab hjælper du de børn der hver dag svigtes.

Vi søger dig som:

  • Er positiv og selvstændig 
  • Tager udfordringer med et smil
  • Ønsker at udvikle dine sociale og kommunikative kompetencer
  • Ønsker at arbejde for en vigtig sag

Vi tilbyder:

  • Mulighed for at opbygge værdifuld erhvervserfaring
  • Et hyggeligt arbejdsmiljø, stærkt fællesskab og søde kollegaer 
  • Mulighed for at arbejde i både dagtimer, aftentimer og weekenden
  • Mulighed for at arbejde mellem 9 - 37 timer om ugen

Om du er ny eller kendt i rollen, sørger vi for, at du er godt klædt på til at komme i gang med jobbet ved hjælp af et stærkt introforløb og løbende undervisning, så du kan føle dig komfortabel og have det sjovt i rollen som Facer. 

Vi glæder os til at modtage din ansøgning og CV!

 

Ansøg
Del i dit netværk Del på Facebook Del på X Del på LinkedIn Del på Google Plus Udskriv Tip en ven

Børns Vilkår
Alt for mange børn i Danmark står alene med deres problemer. Børns Vilkår kæmper for, at intet barn i Danmark svigtes, hverken af barnets nærmeste eller af samfundet. På BørneTelefonen har vi tusindvis af samtaler med børn, som fortæller det, de ikke kan tale med andre om. Det giver os en unik indsigt i børns tanker og problemer; en indsigt, som vi handler på. Vores arbejde styrker børns rettigheder og børns tro på sig selv, og sikrer, at alle børn har mindst én, som lytter og hjælper. Børns Vilkår er der for børnene hver dag. Altid. Siden 1977 har Børns Vilkår sammen med støtter og samarbejdspartnere arbejdet for at stoppe svigt og for børns ret til en tryg barndom. Vi tror på børn. De er det vigtigste, vi har, og de er vores fælles ansvar. Vær med – stop svigt
Frist: Vi indkalder løbende til jobsamtaler
Kontaktperson:
Anne Karina Wulf
Jobtype: Timelønnet
Lokation: Købmagergade, 5, 1150, København
Børns Vilkår
Trekronergade 26
2500 Valby

Tlf. 35 55 55 59
CVR. 10634792