Praktik - kort- og landmålingstekniker efterår 2024

Repræsenterer du høj faglighed og stort engagement? Som kort- og landmålingsteknikerpraktikant i LE34 får du mulighed for at være med til at hæve barren inden for landmåling.   

Hvem er du?
Vi søger landets dygtigste studerende inden for landmålingsfaget, som har lyst til at prøve sig selv af hos LE34. Så hvis du er ved at være nået til praktikperioden i dit uddannelsesforløb, hører vi meget gerne fra dig.

BIM, monitorering, 3D scanning og opmåling med droner er eksempler på de arbejdsmetoder, du har mulighed for at beskæftige dig med hos LE34.  Som praktikant i LE34 får du mulighed for at indgå i det daglige arbejde indenfor dit fagområde, så du får både mulighed for at komme ud og måle på byggepladserne og at løse beregnings- og tegningsopgaver på kontoret. 

Vi udfører opgaver inden for alle sektorer i branchen og er landsdækkende med vores 26 afdelinger. LE34 benytter branchens nyeste og mest avancerede udstyr og de mest moderne metoder og vi følger altid udviklingen tæt.

Vi forventer
Vi forventer, at du allerede har opnået flotte resultater og har en stor interesse for landmåling. Du skal være god til at arbejde både selvstændigt og i teams og er klar til at lære og lytte.  

På det personlige plan forventer vi, at du er pligtopfyldende, fleksibel og udadvendt. Vores arbejde viser vejen for samfundets udvikling inden for ejendomsdannelse og infrastruktur, påvirker mange aktører og spiller en vigtig rolle for vores kunder. Det er et ansvar, du skal være parat til at løfte.

LE34 tilbyder

  • Erfarne medarbejdere står klar til at vejlede dig
  • Behageligt socialt arbejdsmiljø
  • En dynamisk virksomhedskultur med engagerede kolleger
  • Det nyeste landmålingsudstyr til din rådighed

Ansøgninger vil blive behandlet løbende og taget i betragtning, når vi kan se et potentiale eller behov. 

FREMTIDEN ER DIN I NORDENS FØRENDE LANDINSPEKTØRVIRKSOMHED

LE34 er Nordens største rådgivende landinspektørvirksomhed. Fra vores 26 kontorer i Norden er vi hver dag med til at vise vejen for fremtidens infrastruktur-, anlægs- og klimaprojekter.
Landinspektørfirmaet LE34
Ansøgningsfrist: 14-06-2024
Naana Nicole Agyeben 
Mette Klein 
60954015
 
 
Besøg os