E. Bøg Madsens Fond

Fonden kan erhverve interesser i virksomheder som bestyrelsen efter almindelige forretningsmæssige synspunkter skønner det rimeligt at erhverve til fonden. Det er dernæst fondens formål at yde støtte til stifterens familie - i første række dennes descendenter og disses ægtefæller samt disses efterkommere. Det er endvidere fondens formål at yde understøttelse til fungerende eller forhenværende medarbejdere og støtte til gartnererhvervet på fyn.
Gennemsnitlig uddeling:
1.3 mio. kr. pr. år

Stifterens familie, fungerende/fhv. medarbejdere og disses enker m.v. + studieophold


Vi støtter

  • Stifterens familie, fungerende/fhv. medarbejdere og disses enker m.v. samt studieophold
  • Stifterens familie - i første række dennes descendenter og disses ægtefæller samt disses efterkommere
  • Fungerende eller forhenværende medarbejdere i de i stk. 1 nævnte virksomheder, eventuelt medarbejderes enker eller livsarvinger, hvor der foreligger økonomisk trang, herunder i tilfælde af sygdom, ulykke eller alderdom
  • De medarbejdere, der var ansat i Bøg Madsen A/S på tidspunktet for Fondens salg heraf, samt til forhenværende medarbejdere i selskabet, enker eller livsarvinger
  • Gartnerierhvervet på Fyn
  • Initiativrige unge inden for gartneri erhvervet til at realisere drømmen om at dygtiggøre sig ved et studie ophold i udlandet(minimum 2-3 måneder)

Vi støtter IKKE

  • Stifteren selv eller en med ham samlevende ægtefælle
Ansøgningsfrist:
01.05.2022


Vores legater leveres i samarbejde med Legatbogen. Bemærk venligst, at Studerende Online giver IKKE rådgivning og vejledning om legatsøgning, udover informationer her på siden.

Kontakt venligst legatadministratoren E. Bøg Madsens Fond for yderligere hjælp.

Har du ændringer eller rettelser til denne legat? Brug Legatbogen til at opdatere legatet.

Opdater informationerTips & råd til legatsøgning

Skriv en god legatansøgning!
Husk på, at din ansøgning kun er en blandt mange, og de som skal vurdere din ansøgning, har altså brug for hurtigt at kunne se, at netop du bør have støtte.
Move On Career
Eksempel på en legatansøgning til praktikophold
"Undertegnede ansøger hermed om støtte til mit praktikophold..." Få hjælp til at søge om legatstøtte til studieophold, praktikophold eller lignende.
Move On Career
10 råd om legatsøgning
Et udlandsophold på SU kan være vanskeligt, men legatsøgning er en måde at løse problemet på. Det kræver benarbejde, men griber du det rigtigt an, kan du ende med at blive forgyldt. Få 10 råd til at lave en legatansøgning som tager kegler.
Move On Career, (redigeret Johanne Brams 2021)
Eksempel på ansøgning til legatstøtte af opgaver
Få hjælp til at søge om legatstøtte til hovedopgave, projekter og lignende - tjek eksempel på en ansøgning her!
Redaktionen – redigeret 2021
Gode råd til legatansøgningen
Vi har talt med legatansvarlige Marianne Bigum og Christina Graversen fra Nordea-fonden om, hvordan man skriver en god ansøgning.
Niklas Ingerslev, redigeret (redaktionen) 2021
Tre ting at huske når du søger legater
Mange studerende, der søger legater under uddannelse, overser vigtige forhold i samspillet mellem ansøgningscyklus, finansieringsbehov og andre ansøgte fonde.
Søren Madsen, www.fundraising.how (sponsorartikel)
Eksempel på ansøgning til legat i studietiden
Jeg skriver til Dem, da jeg venligst vil ansøge om hjælp til mit videre studieforløb...Få hjælp til at søge om legatstøtte i studietiden.
Move On Career
Den gode ansøgning til fundraising
Fonde og puljer kan hjælpe dig med at stable dit projekt på benene. Vi giver en guide til, hvordan du kan søge penge til dine gode ideer
Lotte Mathilde Nielsen, redigeret (2021)
Legater hjælper studiedrømme på vej
Med et legat på 20.000 tog Rasmus ingeniørstudiet med til Polen.
Sarah Piil
Jul på SU
Julegodter fylder i butikkerne, julepynt i gaderne og julemusikken på radiostationerne. December er her igen, og selv om julen mest er hygge og gode minder, så kan den også være ret dyr - også for studerende. Vi giver et par gode råd til at få SU'en til at strække.
Redaktionen, Move On Career
Legater på studerendeonline.dk
Antallet af legatansøgere er meget lavt i forhold til udbuddet af legater. Det skyldes manglende viden og forvirring i selve legatsøgningen.
Niklas Ingerslev, redigeret (Redaktionen) 2015
Forbered økonomi på højskoleopholdet
Går du og tænker på, at der skal ske noget nyt og spændende efter sommerferien? Vil du gerne udvikle dig, have nye rammer, møde seje mennesker og lære et nyt skill? Så er et højskoleophold måske lige noget for dig!
Caroline Sølver, Spiir.dk (sponsorartikel)
HPT