Jens Nørregaard og Hal Kochs mindefond

Fondens formål er at fremme forskning inden for dansk kirkehistorie og økumenisk teologi. Fonden skal først og fremmest yde støtte til videregående forskning på områder, hvortil der ikke kan ydes støtte af de midler, som universitetet årligt stiller til rådighed for de institutter, hvorunder studiet af dansk kirkehistorie og økumenisk teologi hører.
Fondens midler kan også anvendes til understøttelse af ældre og yngre forskere, om hvem man kan forvente, at de ved at blive frigjort for andre forpligtelser kan publicere væsentlige resultater inden for de nævnte forskningsområder.
Gennemsnitlig uddeling:
Ukendt

Forskning inden for dansk kirkehistorie og økumenisk teolog


Vi støtter

  • Forskning inden for dansk kirkehistorie og økumenisk teologi
  • Videregående forskning på områder, hvortil der ikke kan ydes støtte af de midler, som universitetet årligt stiller til rådighed
  • Indkøb af særlig omfattende eller kostbar litteratur
  • Ophold for enkeltpersoner og studiegrupper ved udenlandske forskningsinstitutioner eller til at udrede opholdsudgifter og evt. løn til indbudte videnskabsmænd
  • Ældre og yngre forskere, om hvem man kan forvente, at de ved at blive frigjort for andre forpligtelser kan publicere væsentlige resultater inden for de nævnte forskningsområde
  • I yderst sjældne tilfælde løn til udførelse af forskningsopgaver, idet der i almindelighed ikke bevilges penge til udgifter i forbindelse med projekter inden for rammerne af et teologisk studium

Vi støtter IKKE

  • Udarbejdelse af mere orienterende art
  • Studerendes rejsevirksomhed
Ansøgningsfrist:
11.11.2020


Vores legater leveres i samarbejde med Legatbogen. Bemærk venligst, at Studerende Online giver IKKE rådgivning og vejledning om legatsøgning, udover informationer her på siden.

Kontakt venligst legatadministratoren Jens Nørregaard og Hal Kochs mindefond for yderligere hjælp.

Har du ændringer eller rettelser til denne legat? Brug Legatbogen til at opdatere legatet.

Opdater informationerTips & råd til legatsøgning

Legater på studerendeonline.dk
Antallet af legatansøgere er meget lavt i forhold til udbuddet af legater. Det skyldes manglende viden og forvirring i selve legatsøgningen.
Niklas Ingerslev, redigeret (Redaktionen) 2015
Få hjælp til at søge om legatstøtte
Undertegnede ansøger hermed om støtte til mit praktikophold...Få hjælp til at søge om legatstøtte til studieophold, praktikophold eller lignende
Move On Career
Forbered økonomi på højskoleopholdet
Går du og tænker på, at der skal ske noget nyt og spændende efter sommerferien? Vil du gerne udvikle dig, have nye rammer, møde seje mennesker og lære et nyt skill? Så er et højskoleophold måske lige noget for dig!
Caroline Sølver, Spiir.dk (sponsorartikel)
Tre ting at huske når du søger legater
Mange studerende, der søger legater under uddannelse, overser vigtige forhold i samspillet mellem ansøgningscyklus, finansieringsbehov og andre ansøgte fonde.
Søren Madsen, www.fundraising.how (sponsorartikel)
Sådan skriver du en god legatansøgning
Husk på, at din ansøgning kun er en blandt mange, og de som skal vurdere din ansøgning, har altså brug for hurtigt at kunne se, at netop du bør have støtte.
Redaktionen, redigeret 2015
8 råd om legatsøgning
Et udlandsophold på SU kan være vanskeligt, men legatsøgning er en måde at løse problemet på. Det kræver benarbejde, men griber du det rigtigt an, kan du ende med at blive forgyldt. Få 8 råd til at lave en legatansøgning som tager kegler.
Redaktionen, redigeret 2015
Eksempel på ansøgning til legatstøtte af opgaver
Få hjælp til at søge om legatstøtte til hovedopgave, projekter og lignende
Redaktionen – redigeret 2015
Den gode legatansøgning
Vi har talt med legatansvarlige Marianne Bigum og Christina Graversen fra Nordea-fonden om, hvordan man skriver en god ansøgning.
Niklas Ingerslev, redigeret (redaktionen) 2015
Få hjælp til at søge om legatstøtte i studietiden
Jeg skriver til Dem, da jeg venligst vil ansøge om hjælp til mit videre studieforløb...Få hjælp til at søge om legatstøtte i studietiden.
Move On Career
Legater hjælper studiedrømme på vej
Med et legat på 20.000 tog Rasmus ingeniørstudiet med til Polen.
Sarah Piil
Vi benytter cookies til statistik, sociale medier, bedre brugeroplevelse og advertising via tredjepart. Brug af sitet forudsætter accept af vores privatlivspolitik. Accepter
HPT