Du skal som aktiv studerende sørge for, at din hverdag ikke kun går op i forelæsninger, opgaveskrivning og eksamensræs, da der også skal være plads til at have det sjovt. 

Der findes mange sjove fritidsaktiviteter, som er tilegnet studerende og andre unge mennesker. Det kan du udforske nærmere, hvis du drømmer om en sjovere hverdag, hvor du har noget at glæde dig til.

1. Besøg byens caféer med dine bedste venner

SU’en – eller også omtalt cafépenge - skal jo bruges på et eller andet, så hvorfor ikke besøge nogle af byens caféer med dine bedste venner? En delikat burger, en iskold smoothie og hyggeligt samvær er et sikkert hit, så du kan lige så godt få lavet en aftale med dine venner allerede i dag.

Der er mange caféer, som giver rabat til studerende, så du og dine venner kan rent faktisk spare mange penge på jeres cafébesøg, hvis I husker at medbringe jeres studiekort.

2. Odds på sport

Er du vild med sport, og er du ovenikøbet fan af gambling, så kan du oddse på sportsbegivenheder i din hverdag. Du skal blot være mindst 18 år gammel for at få godkendt din spilkonto hos en online bookmaker. Du vil typisk blive bedt om at bekræfte din identitet via NemID, ligesom du kan blive bedt om at sende yderligere dokumentation.

Det er både sjovt og spændende at oddse, så det er måske en fritidsaktivitet, som fanger din interesse. Du kan besøge sportbonuskode.dk, hvis du gerne vil finde en gyldig bonuskode.

3. Gå på shopping i dit lokale storcenter

Shopping er en aktivitet, som taler til både kvindelige og mandlige studerende – dog i særlig høj grad kvindelige studerende. Det danske klima kan til tider være meget ustabilt, men så er det heldigt, at der er opført storcentre i alle store og mellemstore danske byer.

Den hårdtarbejdende studerende skal have lov til at forkæle sig selv, så du fortjener også at forkæle dig selv med nyt tøj, nye sko eller nyt elektronik til dit hjem.

4. Brænd energi af i dit nærmeste fitnesscenter

Det er ikke alle studerende, som finder det lige interessant at besøge et fitnesscenter, men du kan ikke desto mindre gøre noget godt for dig selv og din krop ved at dyrke fitness. Formår du at øge dit fysiske aktivitetsniveau, så vil det typisk have en positiv indvirkning på både selvtillid, livsglæde og overskud.

Er du ikke allerede medlem af et fitnesscenter, så bør du få tegnet et medlemskab i den nærmeste fremtid. Du kan eventuelt dyrke fitness med en god ven eller et familiemedlem, hvis du har brug for en person til at motivere dig.