Profil #163363

Jeg er en detaljeorienteret cand.mag’er, der er hurtig på tastaturet. Jeg brænder for sprog, kultur og den litterære verden, hvorfor jeg valgte at tage en kandidat i Creative Writing i Irland. Jeg er god til at bevare overblikket under højt pres. Jeg trives i en kontinuerligt foranderlig virkelighed, hvor ikke to dage er ens.

Opdateret 22. april 2021
Min uddannelse
10
2016 - 2017

Cand.mag. i Litteratur

Anden uddannelsesinstitution i udlandet

MA i Creative Writing. Studerede forskellige praktiske skriveteknikker og teoretiske tekstanalyser.
Uddannelsesområde: Humaniora
Periode: september 2016 - december 2017
2013 - 2016

BA i Engelsk

Roskilde Universitetscenter (RUC)

Uddannelsesområde: Humaniora
Periode: januar 2013 - januar 2016
Min erhvervserfaring
2017 - 2018

Kundeservice repræsentant

Smartbox

Min primære arbejdsopgave var at tage mig af kundehenvendelser via telefon, men også email. Hurtigst muligt skulle jeg finde den bedst mulige løsning til kunden, mens jeg navigerede Smartbox’ hjemmeside og deres partnerdatabase. Jeg måtte til tider tage et initiativ og finde på et passende alternativ, hvis kundens ønske ikke blev mødt som forventet.
Ydermere læste jeg korrektur på deres hjemmeside, oversatte engelske tekster til dansk (som deres Trustpilot profil) og oplærte nye kollegaer.
Arbejdsområde: IT - Netværk & Telekomm.
Periode: september 2017 - februar 2018
2016 - 2017

Tekstforfatter

Finch

Som tekstforfatter fik jeg et kendskab til SEO, Google AdWords og Screaming Frog. Jeg lærte derudover, hvordan man skriver korte og skarpe annoncetekster. Jeg skrev nye og kreative annoncetekster i Google Ads Editor og skrev for både britiske og danske firmaer som Christies Direct og Coolshop.
Arbejdsområde: Marketing & Reklame
Periode: september 2016 - maj 2017
2015 - 2016

Butiksassistent

Academic Books

Som butiksassistent ekspederede jeg kunder og hjalp dem med at finde det ønskede produkt. Hvis det ønskede produkt ikke var hjemme, tog jeg mig af kundebestillinger. Jeg holdt butikken ved lige ved for eksempel at holde butikken pæn samt vurdere, hvilke bøger, der skulle vises frem i vinduet og på hylderne.
Udover ekspedition og vedligeholdelse fik jeg også kendskab til systemet Schilling. Via dette kunne jeg holde øje med butikkens lagerstatus, se hvor det ønskede produkt befandt sig og følge op på fakturaer.
Arbejdsområde: Salg
Periode: august 2015 - august 2016
Mine kompetencer
Evner
gode kommunikationesevner google ads editor kreativ tankegang lærenem microsoft office navision perfektionistisk schilling screaming frog serviceorienteret struktureret
Sprog på arbejdsniveau
dansk engelsk
Mine præferencer
Jobtype
Deltidsjob Fuldtidsjob
Arbejdsområde
Administration Kommunikation & Media
Geografi
Nordsjælland Storkøbenhavn Østsjælland
Lønønske
22.000 DKK / måned
Kontakt mig!