Profil #165706

Arbejdsom person, som brænder for værdiskabelse indenfor områderne kommunikation, HR og optimering af kommunikationsprocesser. Værdier som ærlighed, selvdisciplin og holdspiller vægter jeg højt. Jeg søger fuldtid med tiltrædelse pr. 1/9-18.

Opdateret 06. august 2019
Min uddannelse
2016 - 2018

Cand.mag. i International Virksomhedskomm.

Aalborg Universitet

Gennem kandidatuddannelsen samt mit speciale område, har jeg tilegnet mig kompetencer inden for områder omkring de organisatoriske processer i en virksomhed, samt en mere dybdegående viden omkring ledelse og ledelsesformer. Samtidig har jeg i forlængelse af Bachelordelen, videreudviklet mine kompetencer indenfor kommunikation, og her finder jeg sammensætningen af ledelse og intern kommunikation meget interessant.
Uddannelsesområde: Organisation & Ledelse
Periode: januar 2016 - januar 2018
2013 - 2016

BA i Int. Virksomhedskomm.

Aalborg Universitet

På bacheloruddannelsen har jeg fået en bred viden indenfor kommunikation og marketing, både nationalt og internationalt. Gennem uddannelsen har jeg gennem gruppeprojektet arbejdet med en række virksomheder omkring et projekt. Blandt andet har jeg, sammen med min studiegruppe, samarbejdet omkring en ny salgsstrategi indenfor brugtvognsafdelingen i Uggerhøj Biler A/S.
Uddannelsesområde: Sprog, Media & Kommunikation
Periode: august 2013 - juni 2016
Min erhvervserfaring
2017 - 2017

Praktikant, EG A/S Citizen Solutions

EG A/S

Under min praktikperiode hos EG A/S, udarbejdede jeg blandt andet en ny og optimeret guideline til nuværende og nyansatte i virksomheden, som i dag er blevet implementeret i hele EG A/S. Samtidig gennemgik jeg ledelsens interne kommunikation og kom med en anbefaling samt optimeringspunkter.

Derudover har jeg i perioden også været ansvarlig for EGs sociale medier, hvor jeg har varetaget de danske og norske opslag på hhv. Facebook og LinkedIn. Samtidig har jeg også udarbejdet artikler til Samfundsdesign.dk som er blevet publiceret i 2018.

Jeg har derfor tilegnet mig kompetencer indenfor forskellige grene samt tilegnet mig kompetencer til at indgå i forskellige teams (HR, Content Marketing, Ledelse)
Arbejdsområde: Kommunikation & Media
Periode: august 2017 - december 2017
2015 - 2017

Butiksassistent

Coop Danmark

Gennem mit arbejde i butikken, har jeg fået ansvaret for personalet, samt ansættelser af nye folk. Derudover, samarbejder jeg også med vores butikschef omkring nye tiltag for, at optimere den daglige arbejdsgang for de unge over 18 år.
Arbejdsområde: Salg
Periode: oktober 2015 - marts 2017
2012 - 2015

Vikar

Har gennem vikarbureaet, været i mange forskellige jobs. Primært har det været indenfor marketingkommunikation. Jobbet har givet mig en solid ballast i forhold til, at tilpasse mig nye steder og snakke med nye folk.
Arbejdsområde: Kommunikation & Media
Periode: september 2012 - juni 2015
2007 - 2007

Kontorassistent

Arbejdede som kontorassistent hos Weber Stephen Nordic i sommeren 2007, hvor jeg hjalp til med en stor mængde af diverse kontoropgaver.
Arbejdsområde: Administration
Periode: maj 2007 - september 2007
Mine kompetencer
Evner
csr ekstern kommunikation hr intern kommunikation kommunikationsrådgivning ledelseskommunikation optimering af interne processer social media strategisk markedskommunikation
Sprog på arbejdsniveau
dansk engelsk norsk svensk
Mine præferencer
Jobtype
Fuldtidsjob
Arbejdsområde
Human Resources Kommunikation & Media Ledelse & Planlægning Marketing & Reklame Organisation & Forening Rådgivning & Support
Geografi
Midtjylland Nordjylland Østjylland (Aarhus)
Kontakt mig!
Vi benytter cookies til statistik, sociale medier, bedre brugeroplevelse og advertising via tredjepart. Brug af sitet forudsætter accept af vores privatlivspolitik. Accepter
HPT