Profil #173220

Jeg har en kandidatuddannelse i matematik-teknologi og brænder for at behandle og analysere data. Jeg har erfaring
med at programmere i blandt andet Python, R, STATA, SAS og SQL, har stærke formidlingsevner og søger konstant at dygtiggøre mig. Jeg arbejder analytisk og struktureret, og jeg er både god til at samarbejde og arbejde selvstændig

data analyser statistik databehandling programmering selvstændig teamplayer struktureret analytisk  

Opdateret 23. december 2020
Min uddannelse
2020 - 2020

Cand.polyt. i Matematisk modellering og computing

Aalborg Universitet

Denne uddannelse er en direkte fortsættelse af bacheloruddannelsen, og man lærer her om blandt andet machine learning, informations- og kodningsteori, "array and sensor signal processing", "compressive sensing", tidsrækkeanalyse og bayesiansk inferens. Det praktiske aspekt er ligeledes foregået i Python.

På mit kandidatspeciale arbejdede jeg blandt andet med estimation af entropi, hvilket blev anvendt til at bestemme hvorvidt der er en højere grad af forbindelse mellem bestemte dele af hjernen når øjnene er lukkede i forhold til når de er åbne. I specialet anvendte jeg EEG-data, som blev analyseret i Python. Det lykkedes mig desværre ikke at besvare hvorvidt der er en højere grad af forbindelse i specialet, men jeg udviklede en metode til mere præcist at estimere entropien ud fra datapunkter.

Bemærk, at uddannelsen hedder cand.polyt i matematik-teknologi, men denne side tillader kun at vælge bestemte uddannelser.
Uddannelsesområde: Matematik, Fysik & Nano
Periode: oktober 2020 - oktober 2020
2015 - 2018

BSc. Matematik & Teknologi

Aalborg Universitet

Bacheloruddannelsen i matematik-teknologi omhandler behandling og anvendelse af data inden for blandt andet statistik, modellering, signalbehandling, stokastiske processer og optimering (både de teoretiske og praktiske aspekter af disse emner). Det praktiske aspekt er typisk foregået gennem programmering i Python.

På mit bachelorprojekt samarbejdede min gruppe og jeg med Energinet om at forbedre prædiktionen af strømproduktionen fra solceller i Danmark. Hertil fik vi adgang til data fra blandt andet vejrudsigter og historiske målinger af produktionen, som blev analyseret og anvendt til at udvikle en mere præcis model i Python.
Uddannelsesområde: Matematik, Fysik & Nano
Periode: september 2015 - juni 2018
Min erhvervserfaring
2018 - nu

Formand, afdelingsbestyrelse

Plus Bolig

Jeg er formand for afdelingsbestyrelsen i den afdeling, hvor jeg bor. Der er 108 lejligheder i afdelingen, og jeg går især meget op i at kommunikere med både beboerne og boligforeningen, da jeg gerne vil sikre, at alle beboerne er glade for at bo her.

Jeg har fået kompetencer i at lede en bestyrelse, at være diplomatisk og kommunikativ samt at have overblik over budgettet og igangværende projekter der skal udføres i afdelingen.
Arbejdsområde: Ledelse & Planlægning
Periode: maj 2018 - nu
2017 - nu

Frivillig

De Studerendes Erhvervskontakt

De Studerendes Erhvervskontakt er en frivillig forening hvis formål er at skabe kontakt mellem primært ingeniørvirksomheder og -studerende. Jeg har igennem tiden blandt andet været medlem af adskillige udvalg, der arbejder med at planlægge, promovere og afholde vores forskellige produkter, hvor studerende kan møde virksomheder. Jeg har desuden været suppleant i bestyrelsen i to år og har især fokuseret på at løfte niveauet for kommunikation til foreningens medlemmer.

Jeg har fået kompetencer i kommunikation og samarbejde og er blevet mere selvsikker, professionel og en holdspiller.
Arbejdsområde: Organisation & Forening
Periode: december 2017 - nu
2018 - 2020

Statistiker

Region Nordjylland

Jeg har arbejdet med statistiske analyser hos Enhed for Psykiatrisk Forskning under Psykiatrien, Aalborg Universitetshospital. Jeg har blandt andet hjulpet læger, sygeplejersker og ph.d.-studerende med databehandling og analyser, som er blevet brugt i videnskabelige artikler.

Jeg har fået kompetencer i at arbejde selvstændigt og struktureret samt at være både resultat- og detaljeorienteret.
Arbejdsområde: Data & analyse
Periode: oktober 2018 - september 2020
Mine kompetencer
Evner
analytisk data detaljeorienteret effektiv hurtig til at lære python r sas sql struktureret uafhængig
Sprog på arbejdsniveau
dansk engelsk
Mine præferencer
Jobtype
Deltidsjob Fuldtidsjob Graduate/trainee Vikariat
Arbejdsområde
Data & analyse Forskning & Udvikling
Geografi
Midtjylland Nordjylland Nordsjælland Storkøbenhavn Østjylland (Aarhus)
Kontakt mig!


HPT