Profil #181718

Jeg arbejder som "freelance projektmedarbejder". I mellem tiden er jeg Kommunikationsansvarlig for Exitcirklen Fyn og arbejder i ny og næ som afløser (handicaphjælper). Jo flere jern i ilden, desto bedre. Dog søger faste arbejdsopgaver i en virksomhed, der tillader udvikling og har en sund organisationskultur.

Kommunikation Projektstyring Formidling Markedsføring Alsidig Projektmedarbejder Energisk humoristisk interkulturelle kompetencer SoMe  

Opdateret 23. oktober 2020
Min uddannelse
2016 - 2018

Cand.mag. i Kommunikation

Syddansk Universitet (SDU)

Gennem uddannelsen har jeg videreudviklet mine akademiske værktøjskasse. Ligeledes har jeg fået indgående kendskab til det kommunikative felt, herunder formidling, markedsføring, diverse distributionskanaler, projektledelse og innovation opgaveløsning. Alt sammen viden, jeg under og efter uddannelsen har omsat til praktisk handling både som frivillig projektleder, kommunikationsansvarlig, frivilligkoordinator og som ungdoms- og aktivismepraktikant hos Amnesty International.
Uddannelsesområde: Organisation & Ledelse
Periode: september 2016 - juni 2018
2013 - 2016

BA i Religionsvidenskab

Syddansk Universitet (SDU)

Gennem min bachelor opbyggede jeg en strategisk og målrettet tankegang, gode planlægningsevner samt stærke metodiske undersøgelses- og analysekompetencer. Ligeledes har jeg beskæftiget mig med et hav af religioner og kulture, et mangefacetteret område, som jeg har en fundamental forståelse for. Denne viden er essentiel i udvikling af organisationkulturer, sammenlægning, projektledelse, kulturformidling, undervisning og samarbejde.
Uddannelsesområde: Humaniora
Periode: august 2013 - juni 2016
Min erhvervserfaring
2020 - nu

Frivilligkoordinator

Impact the Future - Culture Works og StartUp

Dette er mit første freelance projektarbejde.
Som frivilligkoordinator er min primære opgave at rekruttere frivillige og koordinere disse i deres forskellige funktioner.
Arbejdsområde: Organisation & Forening
Periode: oktober 2020 - nu
2020 - nu

Kommunikationsansvarlig

Exitcirklen Odense

Som frivillig kommunikationsansvarlig hos Exitcirklen Odense varetager jeg opgaver inden for kommunikation, rekruttering, oplæg, udvikling af tiltag og arrangementer mm.
Arbejdsområde: Human Resources
Periode: oktober 2020 - nu
2018 - nu

Landsindsamlingskoordinator

Amnesty International

Som frivilligkoordinator under den årlige landsindsamling, var mine ansvarsområder bl.a. at bistå projektleder samt koordinering, logistik og koordinering med indsamlerne.
Arbejdsområde: Administration
Periode: oktober 2018 - nu
Mine kompetencer
Evner
analyse- og metode digitalisering drifts- og udviklingsopgaver interkulturelle interaktioner koordinering og strukturerering kulturformidling netværksopbygning oplæg og formidling organisatorisk forståelse og tværfagligt samarbejde projektstyring undersøgelse og analyse
Sprog på arbejdsniveau
dansk engelsk norsk svensk tysk
Mine præferencer
Jobtype
Event Freelance Fuldtidsjob Iværksætterprojekt Praktikplads Vikariat
Arbejdsområde
Data & analyse Forskning & Udvikling Human Resources Kommunikation & Media Kunst & Kultur Ledelse & Planlægning Marketing & Reklame Organisation & Forening Projektledelse Rådgivning & Support Socialvæsen Undervisning
Geografi
Fyn Storkøbenhavn Sønderjylland
Lønønske
26.000 DKK / måned
Kontakt mig!


HPT