Profil #199136

Jeg har stor interesse i user experience og at skabe relationer mellem offentlige og private virksomheder, der tilsammen skaber ny og bedre innovation. Jeg har det kølige overblik der skal til for at lede en proces sikkert og godt i mål, men samtidig gør jeg også pas til fri leg, hvori den bedste innovation opstår. Jeg er skarp til tal og stat

Projektledelse User Experience Produktudvikling Konceptudvikling Statisk & Tal Innovation Brugerdrevet Design Research og analyse User-Centered Design Kvalitativ & Kvantitativ analyse Medicinsk teknologivurdering  

Opdateret 17. november 2020
Min uddannelse
2015 - 2020

Civilingeniør, Velfærdsteknologi

Syddansk Universitet (SDU)

Som en Civilingeniør i Velfærdsteknologi, så kan jeg tilbyde en kreativ og problemløsningsorienteret, der både kan indgå i et team, men også arbejde selvstændigt indenfor en bred vifte af problemområder. Jeg har kompetencer inde for bruger centreret design, produktudvikling, og evalueringen af produkter. Jeg brænder for et arbejdet, hvor jeg kan få lov at bruge mine kreative tanker og være med til at gøre en forskel. Jeg kan give et team en person, som er kreativ, men også har øje for planlægning af projekter og er beslutningsdygtig.
Uddannelsesområde: Teknik & Teknologi
Periode: september 2015 - juni 2020
Min erhvervserfaring
2020 - 2020

Studiemedarbejder, UX specialist

VitaSim

Studiemedarbejder hos VitaSim, hvor jeg brugertestede interaktivt VR oplevelser, for at gøre det mere intuitivt og brugervenligt. Jeg var en del af et OPI projekt med SOSU skolerne i Jylland og på Fyn.

Arbejdsopgaver: Planlagt og arrangeret workshops med brugerne. Udført og analyseret video-materiale. Udarbejdet certificeringsmateriale til VitaSims VR-platform.

Kompetencer: Planlægge og afholde workshops professionelt til afdækning af brugerbehov. Indgå i et team, hvor hver arbejdsopgave bygger på hinanden. Uddelegering af arbejdsopgaver til andre i temaet.
Arbejdsområde: IT - Software
Periode: februar 2020 - maj 2020
2019 - 2019

Virksomhedsprojekt - UX specialist

VitaSim

Arbejdsopgaver: Arrangeret workshops til brugertest af interaktivt VR-oplevelser. Udført og analyseret spørgeskemaer og interviews. Skitser til optimering af VR-oplevelserne.

Kompetencer: Videregive brugernes oplevelser både ved brug af kvalitative og kvantitative metoder. Konkretisere deres oplevelser sammen med brugerne. Vægtning af optimeringspunkter ift. vigtigheden af punkterne.
Arbejdsområde: Medicinal & Sundhed
Periode: september 2019 - december 2019
2010 - 2011

Piccoline

Advokaterne i Domhusgården

Jeg udførte diverse op rydnings opgaver, handlede ind til køkkenet og frankerede breve.
Arbejdsområde: Indkøb
Periode: januar 2010 - maj 2011
Mine kompetencer
Evner
anatomi bruger centret design brugerdrevet design brugerundersøgelser brugervejledninger dataanalyse dokumentation dokumentationsudarbejdelse fysiologi implementerings projekter interview interview og fokusgrupper iso-standarder kvalitative metoder kvantitative metoder medicinsk teknologivurdering medicinsk udstyr optimering planlægning produktdesign produktudvikling projekt arbejde projektledelse projektmedarbejder projektstyring research og analyse spørgeskema sql statitisk sundhedsfagligt personale tværfagligt samarbejde udarbejdelse udviklingsopgaver usability test user experience user interface ux
Sprog på arbejdsniveau
dansk engelsk
Mine præferencer
Jobtype
Deltidsjob Fuldtidsjob
Arbejdsområde
Data & analyse Forskning & Udvikling Ledelse & Planlægning Medicinal & Sundhed Naturvidenskab Projektledelse Teknik
Geografi
Midtjylland Nordjylland Østjylland (Aarhus)
Kontakt mig!


HPT