Profil #200558

Jeg er en erfaren nyuddannet kommunikations kandidat med gode erfaringer indenfor kommunikation på især de digitale og sociale medier.
Jeg har også i min tid repræsenteret mine virksomheder til diverse begivenheder, hvor jeg har stået med den direkte kommunikation med diverse målgrupper.
Min erfaring er derfor både praktiske og akademisk

Events SoMe Social media content Community Manager kommunikation  

Opdateret 16. maj 2019
Min uddannelse
7
2011 - 2016

Anden lang videregående udd.

Roskilde Universitetscenter (RUC)

En til at begynde med bred kommunikations uddannelse, hvor den efterhånden blev mere specificeret mod kommunikation på de sociale medier.
Hvor jeg lærte om strategisk kommunikation både intern og ekstern, men hvor en stor del af fokusset var mod kommunikation på de digitale medier.
Uddannelsesområde: Sprog, Media & Kommunikation
Periode: september 2011 - december 2016
Min erhvervserfaring
2017 - 2018

Social Media og Community Manager

Four04 Entertainment & Production

Mine opgaver er at sørge for at virksomheden har en ordentlig tilstedeværelse på de sociale medier, som inkluderer Twitter og Facebook. I min kapacitet som community manager er mit ansvar, at sørge for at virksomheden har den nødvendige tilstedeværelse til diverse events, der kunne være relevante for Four04. I forhold til PR er det at sørge for, at de relevante interessenter har den nødvendige viden om Four04 produkter, så salget kan øges, dette er udover mine pligter som social media manager.
Arbejdsområde: Kommunikation & Media
Periode: februar 2017 - maj 2018
2018 - 2018

Kommunikationskonsulent

Vestegnens Sprog- og Kompetencecenter

Konsulentarbejdet bestod af at lave en undersøgelse, der havde til formål at komme med anbefalinger til forbedring af Vestegens sprog og kompetencecenters kantine. Dette blev gjort ved at lave en survey undersøgelse, der skulle kortlægge målgruppen nuværende holdning til kantinen, hvad de synes kantinen manglede og analysere deres nuværende brug. Denne undersøgelse resulterede i konkrete resultater og løsningsforslag til at tiltrække flere kunder til kantinen. For at udleve løsningsforslaget, skulle jeg også lave noget menu design, serveringsforslag og muliggøre en digital kommunikationsstrategi på Vestegens sprog og kompetencecenters intranet. En del af implementeringsprocessen inkluderede også undervisning i de digitale løsningsforslag, da kantinelederen manglede de nødvendige kompetencer.
Arbejdsområde: Kommunikation & Media
Periode: januar 2018 - februar 2018
2008 - 2016

Salgsassistent

Irma A/S

Stillingen var primært en fuldtidsstilling. Opgaverne var at jeg skulle stå for og administrer de afdelinger, jeg fik som ansvarsområder. Resultatet af dette skulle være at afdelinger var æstetisk pæne, men også at de var salgs-optimeret. Jeg havde også nogle gange om ugen ansvaret for og agerede som butiks-chef for butikken i de sene dagstimer inden luk. Det var at sørge for at butikken var optimeret til dagen efter og sørge for at de økonomiske tilstande var i orden. Derudover skulle jeg også sørge for at yde god kundeservice til kunderne, og lære at håndtere mange forskellige typer mennesker. Resultatet var af denne stilling, at jeg lærte at arbejde selvstændigt og lede ansatte, for at opnå de opgaver, jeg havde fået sat for mig.
Arbejdsområde: Salg
Periode: september 2008 - december 2016
Mine kompetencer
Evner
content creator digital marketing digitale medier intercultural communication project planning strategic communications
Sprog på arbejdsniveau
dansk engelsk svensk
Mine præferencer
Jobtype
Fuldtidsjob Graduate/trainee Vikariat
Arbejdsområde
Human Resources Internet & Multimedia Kommunikation & Media Marketing & Reklame
Geografi
Storkøbenhavn Sydsjælland & Øer Øresundsregionen
Lønønske
25.000 DKK / måned
Kontakt mig!
Vi benytter cookies til statistik, sociale medier, bedre brugeroplevelse og advertising via tredjepart. Brug af sitet forudsætter accept af vores privatlivspolitik. Accepter
HPT