Profil #218353

Den fælles motivation i mit arbejde og studie er lysten til at forstå og påvirke andre mennesker. Jeg besidder jeg en bred vifte af metodisk, teoretisk og praktisk viden om at undersøge og analysere en problemstilling. Dertil foretrækker jeg at bygge argumenter på data og holder overblik og sikrer fremdrift ved at arbejde struktureret.

Opdateret 08. oktober 2019
Min uddannelse
11
2015 - 2018

BA i Sociologi

Syddansk Universitet (SDU)

Bacheloruddannelsen i Sociologi og Kulturanalyse sikrer en bred viden inden for sociologi, antropologi og projektarbejde. Uddannelsen giver indsigt i, hvordan mennesker, grupper, organisationer og samfund fungerer – en viden, der kan overføres direkte på samfundsrelevante problemstillinger. Uddannelsen har et bredt metodisk fokus, herunder både kvalitativ og kvantitativ metode. . 

Med en bachelor i Sociologi og Kulturanalyse bachelor kan jeg udfylde roller som fx analytiker, analysemedarbejder, projektmedarbejder, projektkonsulent, udviklingskonsulent, netværkskoordinator, programkoordinator, socialkonsulent, researcher, feltarbejder og interviewer.
Uddannelsesområde: Samfundsvidenskab
Periode: august 2015 - juni 2018
2017 - 2017

BSc. Sociologi

Anden uddannelsesinstitution i udlandet

Som en del af min bachelor i Sociologi og Kulturanalyse var jeg på udveksling på Universitet i Oslo. Her beskæftigelse jeg med religion i det moderne samfund, overvågning og menneskerettigheder.
Uddannelsesområde: Samfundsvidenskab
Periode: august 2017 - december 2017
Mine kompetencer
Evner
antropologi databehandling dataanalyse design af undersøgelse kvalitativ metode kvantitativ metode projektarbejde projektplanlægning projektstyring projektudvikling sociologi tværkultur kommunikation undervisning
Sprog på arbejdsniveau
dansk engelsk
Mine præferencer
Jobtype
Deltidsjob Fuldtidsjob Studiejob
Arbejdsområde
Data & analyse Forskning & Udvikling
Geografi
Sydvestjylland (Esbjerg) Sydøstjylland Udlandet (Sverige)
Kontakt mig!
Vi benytter cookies til statistik, sociale medier, bedre brugeroplevelse og advertising via tredjepart. Brug af sitet forudsætter accept af vores privatlivspolitik. Accepter
HPT