Profil #226244

Som civilingeniør studerende i Bygningsdesign har jeg en bred forståelse indenfor både BIM, energi, indeklima, konstruktion, bæredygtighed osv. i byggeriet. Min uddannelse består af at kunne samarbejde på kryds og tværs mellem forskellige faggrupper. Dette er alt fra arkitekter til ingeniører.

Revit Sustainability SketchUp Visualization Adobe Indesign CC LCA Daylight Visualizer Energy and indoor climate Adobe Photoshop DGNB BIM IDA ICE B15 Rhoino  

Opdateret 24. januar 2019
Min uddannelse
2019 - 2021

MSc, Engineering

Danmarks Tekniske Universitet - DTU

Færdigheder:
 • Bygnings Informations Modellering (BIM): Via BIM har jeg lært at arbejde med en 3D objektorienteret arbejdsmetode igennem byggeriets processer. Jeg har fået kendskab til hvordan man udarbejde digitale bygningsmodeller som bærer projektinformationer til dataudtrækning, udveksling og kommunikation. Da vi i fremtiden helt sikkert kommer til at arbejde mere med digitalbaserede bygningsmodeller, er det vigtigt at have kendskab til dette emne og forstå det.

 • Revit: I forbindelse med BIM har jeg lært Revit som et værktøj til at modellerer bygninger. Alt fra landskab-, arkitekt-, konstruktions- og installationsmodeller har jeg modelleret og har en stor viden indenfor disse felter. Programmer som Solibri (kvalitetssikring af BIM-projekter), Insight (dagslys), Sigma (prisberegning), Tally (LCA) osv. har jeg også anvendt i forbindelse med forskellige projekter, og kan derfor benytte disse analyseværktøjer.

 • Samarbejde på kryds og tværs af faggrupper: Med en baggrund som bygningsdesigner er jeg rustet til at kunne indgå samarbejde på kryds og tværs af forskellige faggrupper. Under hele min uddannelse er der lagt vægt på, hvordan de tekniske løsninger kan integreres i den tidlige designproces, hvor det æstetiske understøttes

 • • Formidling af tekniske løsninger igennem visuelle billeder: Igennem min uddannelse har jeg lært at formidle teknisk svær viden igennem visuel kommunikation og i et sprog alle faggrupper kan forstå. Dette er alt fra posters, PowerPoint, InDesign, Photoshop osv.
  Uddannelsesområde: Anlæg, Byggeri & Konstruktion
  Periode: marts 2019 - juni 2021
  Min erhvervserfaring
  2018 - nu

  Teamleder i afdelingen for kommunikation

  TeamDTU, SolarDecathlon

  Udover at studere, er jeg Teamleder i kommunikationsafdelingen i studenterprojektet Solar Decathlon Europe, hvor min primære opgave er at koordinere BIM sektionen, finde nye kreative og praktiske løsninger rettet mod projektets målgrupper samt projektets visuelle identitet.

  Solar Decathlon en konkurrence mellem 16 universiteter i Europa, hvor målet er at designe fremtidens bæredygtige, soldrevne bygninger, som er omkostningseffektivt, energieffektivt og med et godt og sundt indeklima. Derudover er byggebranchen og sektoren involveret som aktive deltagere og sponsorer.
  Se mere på http://solardecathlon.eu
  Arbejdsområde: Forskning & Udvikling
  Periode: juni 2018 - nu
  Mine kompetencer
  Evner
  bachelor thesis - guide to building modeling at different levels of information building information modeling (bim) energy and indoor environment indoor climate project management structural engineering sustainability and life cycle assessment technology and architecture
  Sprog på arbejdsniveau
  dansk engelsk norsk
  Mine præferencer
  Jobtype
  Studiejob Studieprojekt/speciale
  Arbejdsområde
  Arkitektur & Design Teknik
  Geografi
  Nordsjælland Storkøbenhavn
  Kontakt mig!
  Vi bruger cookies til statistik, sociale medier og brugeroplevelse. Ved at bruge sitet accepterer du vores privatlivspolitik. (luk)
  HPT