Ny på StuderendeOnline? Opret dig!

Profil #230486

Kultursociolog med stærke relationskompetencer og med interesse for forskning, analyse, udvikling og relationsarbejde indenfor det sociale område.

Kvalitativ metode Analytisk Faglig stærk Grundig Rusmiddelområdet Udsathed Selvstændig  

Opdateret 28. november 2022
Min uddannelse
2022 - 2022

Kurser, efteruddannelse og andet

UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole

I dette kursus bliver jeg klædt på til at lede, styre eller indgå i tværfaglige samarbejder i projekter enten som projektleder eller projektdeltager. Desuden opnår jeg en certificering i Scrum.
Indholdet af kurset sikrer, at man kommer hele vejen rundt om projektledelse, lige fra starten af projektet til planlægningen, gennemførelsen og afleveringen af det endelige produkt.
Indhold:
  • Projekter, projektledelse og projektmodeller
  • Projektets faser - opstart, planlægning, udførelse og afslutning
  • Idéudvikling, business case, budget og tidsplan
  • Risikoanalyse, Gantt-diagram og kommunikationsplaner
  • Ledelsesopgaven, teamroller og teamudvikling
  • Den daglige projektstyring, interessenthåndtering og rapportering
  • Agile metoder og Scrum
  • • Overgangen fra projekt til drift, evaluering og Lessons Learned
    Uddannelsesområde: Organisation & Ledelse
    Periode: september 2022 - november 2022
    11
    2020 - 2022

    Msc, Cultural Sociology

    Syddansk Universitet (SDU)

    Specialeafhandling: Mit nuværende speciale udgør et etnografisk feltarbejde omkring et ’Hellested’, og de mennesker, der bruger det. Jeg undersøger hvem brugerne er, og hvilken social betydning ’Hellestedet’ har for brugernes hverdagsliv og livsmestring, herunder ressourcer og barrierer i henhold til skadesreduktion.
    Praktikopgave: Ethical Issues in Qualitative Research involving People Who Use drugs – a Methodological Paper. En metodisk opgave om hvilke etiske dilemmaer rusmiddelforskere på Center for Rusmiddelforskning møder, når de anvender et brugerperspektiv. Karakter: 12 Semesterprojekt: How Danish women with PCS perceive their illness and their encounters with the healthcare system: A thematic analysis about recognition, stigmatization, and self-perception. Karakter: 12
    Fag: Advanced Theorethical Approaches in Cultural Sociology, Economic Sociology, Advanced Qualitative Methods, Body and Gender, Time, Space, and identity, Advanced Statistical Tools, Subculture, Social Movements, and Social Change, and Social Transformation Processes in the Scandinavian Welfare State
    Uddannelsesområde: Samfundsvidenskab
    Periode: september 2020 - juni 2022
    2021 - 2021

    Kurser, efteruddannelse og andet

    Anden uddannelsesinstitution i udlandet

    Summer Institute of Addiction, University of Amsterdam.
    Sommerkursus (af 14-dages varighed) for kandidat- og ph.d.-studerende, samt praktikere. Gennem et tværdisciplinært fokus på afhængighed, har jeg fået kendskab til forskellige former for afhængighed af rusmidler, gaming og lign. Og indsigt i den nyeste forskning og viden om forebyggelse/skadesreduktion, interventioner og behandling, herunder ’E-Health’, ’Minnesota behandling’, ’Den Islandske Model’ og ’Cognitive Training’.
    Uddannelsesområde: Samfundsvidenskab
    Periode: juni 2021 - juni 2021
    9
    2017 - 2020

    BA i Sociologi

    Syddansk Universitet (SDU)

    Bachlorprojekt: Hvad betyder ´bedring´ for brugerne på værestedet Solstrålen? - En sociologisk undersøgelse af bedringsbegrebet indenfor en Recovery Capital- teoriramme. En undersøgelse af betydningen af social kapital (stoffrie relationer) for igangsættelse og fastholdelse af en social forandringsproces mod recovery. Karakter: 12.
    Praktikopgave: Morfinbyen- Fredericia: En interviewundersøgelse af unges rekreative brug af morfin – set fra et medarbejderperspektiv. Karakter: 10.
    Fag: Almen sociologi, Kvalitative- og Kvantitative metoder, Politisk Sociologi, Levevilkår og Livsformer, Videnskabsteori, Antropologisk Feltarbejde, Offentlig Forvaltning, Organisationssociologi, Organisation og Ledelse, Kultursociologi og analyse, Kultursociologiske Tematikker, Project Planning og Human Rights
    Uddannelsesområde: Samfundsvidenskab
    Periode: september 2017 - juni 2020
    Min erhvervserfaring
    2022 - 2022

    Studentermedhjælper ved Center for Rusmiddelforskning

    Center for Rusmiddelforskning, AU

    Jeg er forsat som studentermedhjælper på det forskningsprojekt, som jeg har været tilknytttet under mit praktikforløb hos Center for Rusmiddelforskning.
    Jeg skal primært foretage dataindsamling i form af indsamling af policy-dokumenter og lave interviews med nøgleaktører om skadesreducerende tilbud i en udvalgt kommune
    Arbejdsområde: Socialvæsen
    Periode: marts 2022 - juni 2022
    2021 - 2021

    Forskningspraktikant

    Center for Rusmiddelforskning, AU

    Arbejdsopgaver: Udføre ekspertinterviews med lokalpolitikere og fagprofessionelle om skadesreducerende indsatser, indsamling policy-dokumenter, stakeholder analyser, transskription af interviews, operationalisering af begreber til en større Survey, første-forfatter på en faglig tidsskriftartikel til STOF.
    Arbejdsområde: Forskning & Udvikling
    Periode: september 2021 - november 2021
    2019 - 2021

    Faglig studiementor

    Syddansk Universitet (SDU)

    Arbejdsopgaver: Motivere og hjælpe med at fastholde struktur og gode studievaner. Faglig sparring i forbindelse med ordblindhed og talblindhed. Social støtte og motivation. Faglig sparring i form af opgavestruktur, mundtlig formidling og akademisk læsning.
    Arbejdsområde: Undervisning
    Periode: september 2019 - februar 2021
    2019 - 2019

    Praktikant, Strategi for Udsathed (Fredericia kommune).

    Fredericia Kommune

    Arbejdsopgaver: Deltagelse i borgerdialogmøder, større møder med civilsamfundet og i konferencer. Etablering af ny hjemmeside ’Julehjælp i Fredericia. Ekstern kommunikation på sociale medier. 2016 –
    Arbejdsområde: Politik & Samfund
    Periode: august 2019 - december 2019
    Mine kompetencer
    Evner
    agile metoder analyser dybdeinterviews empirisk funderet gode skriftlige kompetencer kulturmøder kvalitative metoder projektledelse rusmiddelområdet struktureret
    Sprog på arbejdsniveau
    dansk engelsk
    Mine præferencer
    Jobtype
    Deltidsjob Fuldtidsjob Ph.d. & forskning Praktikplads
    Arbejdsområde
    Data & Analyse Forskning & Udvikling Politik & Samfund Projektledelse Socialvæsen
    Geografi
    Fyn Sydvestjylland (Esbjerg) Sydøstjylland Sønderjylland Østjylland (Aarhus)
    Kontakt mig!


    HPT