Profil #242572

Databehandler med erfaring som dataindsamler. Jeg kommer til at kunne byde ind med den nyeste viden, der er inden for feltet Machine Learning. Dertil har jeg statistik, matematik og generelle dataanalytiske fag. Med en nyoprettet Kandidat, er jeg første generation, der kommer ud på arbejdsmarkedet. Har anbefalinger på LinkedIn og på papir.

Opdateret 08. marts 2020
Min uddannelse
2019 - 2022

Cand.scient.

Syddansk Universitet (SDU)

Cand. scient i Data Science. Vi programmerer i Python, R og har haft lidt kendskab til Stata. Jeg vil altid være frisk på at udvikle mig i en retning og lære nye sprog, så længe der kommer noget konstruktivt ud af det.
Ift. uddannelsens længde har jeg valgt at prioritere studiejob over at blive færdig med min kandidat på præcis 2 år. Jeg har derfor mindst 10 ECTS-point som er fleksible i forhold til behov for en eventuelle interesser og en fremtidig arbejdsplads.
Uddannelsesområde: IT
Periode: august 2019 - februar 2022
Min erhvervserfaring
2017 - 2018

Tekniker

Nets A/S

Dataindsamling og lidt databehandling. Arbejdsopgaverne har bestået af screening, fejlfinding, registrering og reparation af forskellige terminaler. Derudover har der været en varierende grad af sundhedsfaglige kompetenceudviklinger og brug af min professionsbachelor i form af små opgaver med relation til procesoptimering og facility management generelt.
Arbejdsområde: IT - Hardware
Periode: juli 2017 - oktober 2018
Mine kompetencer
Evner
databasestrukturer datamining dataanalyse facility management ledelse machine learning processoptimering python r sql statistik tværfaglig
Sprog på arbejdsniveau
dansk engelsk norsk
Mine præferencer
Jobtype
Studiejob
Arbejdsområde
Data & analyse
Geografi
Fyn Storkøbenhavn
Kontakt mig!
Vi benytter cookies til statistik, sociale medier, bedre brugeroplevelse og advertising via tredjepart. Brug af sitet forudsætter accept af vores privatlivspolitik. Accepter
HPT