Ny på StuderendeOnline? Opret dig!

Profil #243802

Gennem kvalitetsbevidst og et helhedsorienteret mindset med fokus på detaljen skaber jeg resultater og når de målsætninger der sættes for mig. Jeg er nordjyde og holder hvad jeg lover.

agilitet holistisk loyal engageret forandringsagent evaluerende analyserende kvalitetsbevidst udviklingsorienteret projektleder  

Opdateret 10. januar 2023
Min uddannelse
2019 - 2021

Cand.mag. i Læring og Forandringsprocesser

Aalborg Universitet

Uddannelsesområde: Humaniora
Periode: oktober 2019 - juni 2021
2014 - 2015

Kurser, efteruddannelse og andet

University College Syddanmark, Campus Haderslev

Diplommodul i:
Neuropsykologik og kognition
Neuropædagogik
Uddannelsesområde: Undervisning & Pædagogik
Periode: september 2014 - januar 2015
1998 - 2002

Pædagog

Aalborg Socialpædagogiske Seminarium

Uddannelsesområde: Undervisning & Pædagogik
Periode: september 1998 - januar 2002
Min erhvervserfaring
2022 - 2025

Projektkoordinator

Brønderslev Kommune

Jeg er kommunal projektansat ind i det regionale inklusionsprojekt Den Mangfoldige Folkeskole. Projektet understøtter kommunens omorganisering af specialområdet, hvorfor jeg bevæger mig mellem i krydsfeltet mellem det strategiske organisatoriske område og kompetenceudvikling i skolens praksis. Jeg er dermed involveret i det fælleskommunale design for skoleudvikling med målet at bremse segregeringsgraden, og øge deltagelsesmulighederne for børn og unge i almen skolen.
Jeg varetager kommunikationsstrategien på området med særlig fokus på psykologisk tryghed blandt medarbejdere, forældre og elever, hvor SoMe spiller en væsentlig rolle.
Jeg varetager ledelsessparringer enkeltstående og i særskilte netværk med særlig fokus på pædagogisk, didaktisk og organisatorisk udvikling med inddragelse af lokal data.
Arbejdsområde: Projektledelse
Periode: november 2022 - juni 2025
2020 - 2023

Pædagogisk konsulent

ADHD i hverdagen

Undervisning af neuropædagogik i læringssammenhæng
Facilitering af inkluderende læringsfællesskaber med afsæt i holistisk læring
Coaching af fagprofessionelle
Mentorstøtte og vejledning til familier, børn og unge udfordret med ADHD med fokus på mestringsstrategier, implementering af trivselsfremmende tiltag samt konflikthåndtering.
Arbejdsområde: Rådgivning & Support
Periode: september 2020 - januar 2023
2020 - 2020

Udviklingskonsulent - praktik

Aalborg Kommune

Jeg udarbejdede en evaluering af skoletjenestens potentiale for inkluderede læringsfællesskaber med udgangspunkt i den handlingsorienterede didaktik. Gennem antropologiske metoder, som feltarbejde og forskellige interviewtyper analyserede jeg data i et agentilt realistisk perspektiv med udgangspunkt i den sociale læringsteori omkring praksisfællesskaber.
Dataindsamlingen foregik i kulturelle institutioner, hvorfor det inhumane aspekt spillede en stor rolle i læringsfællesskabet. Yderligere spillede en tydelige rammesætning, rollefordeling i de tildelte ressourcer samt det deltagerinvolverende aspekt væsentlige parametre i den bæredygtige undervisning.
Arbejdsområde: Forskning & Udvikling
Periode: september 2020 - november 2020
2010 - 2019

Pædagog

Aalborg Kommune

Pædagog i en §32 specialgruppe i en børnehave, dvs målgruppen er fysisk og/eller psykisk handicappede børn 0-6 år. Ansvarshavende koordinator med tværfagligt samarbejde med fysioterapeuter, ergoterapeuter, talepædagoger, sagsbehandlere, sygehusvæsen. Medlem af MED-udvalg.
Arbejdsområde: Socialvæsen
Periode: maj 2010 - august 2019
Mine kompetencer
Evner
adfærdsdesign ambitiøs analyserende ansvarsbevidst beslutsom engageret evaluering forandringsparat humørfyldt iderig kontaktskabende kreativ kvalitetsbevist metakognition motiverende målrettet neuropædagogik omhyggelig optimistisk passioneret praktisk pramagtisk projektledelse pålidelig realistisk resultatorienteret samarbejdsvillig selvstændig stabil stategiudvikling udviklingsorienteret
Sprog på arbejdsniveau
dansk engelsk
Mine præferencer
Jobtype
Deltidsjob Event Fuldtidsjob Graduate/trainee Ph.d. & forskning Vikariat
Arbejdsområde
Data & Analyse Forskning & Udvikling Human Resources Kommunikation, Media & SoMe Kunst & Kultur Ledelse & Planlægning Organisation & Forening Politik & Samfund Projektledelse Rådgivning & Support Socialvæsen Undervisning
Geografi
Nordjylland Storkøbenhavn Udlandet (øvrige)
Lønønske
40.000 DKK / måned
Kontakt mig!


HPT