Profil #246382

Mit navn er Ann-Sofie, jeg er 23 år og læser en Samfundsvidenskabelig Bachelor i Virksomhedsstudier og Kommunikation på RUC. Jeg er god til at arbejde i teams men kan også arbejde selvstændigt. Jeg er positiv og meget ambitiøs omkring det jeg foretager mig, om det er studie eller job.

Ambitiøs HRM Kommunikation Serviceminded Samarbejde  

Opdateret 02. marts 2020
Min uddannelse
2019 - 2021

Bachelor (SAM-BAS)

Roskilde Universitetscenter (RUC)

Jeg læser en Samfundsfaglig Bachelor i Virksomhedsstudier og Kommunikation. Derudover har jeg HRM (Human Resource Management) som valgfag. Jeg er på nuværende tidspunkt på 4 mit semester.
Uddannelsesområde: Samfundsvidenskab
Periode: august 2019 - august 2021
Min erhvervserfaring
2018 - nu

Salgsassistent

Lagkagehuset

I mit job hos Lagkagehuset har jeg opnået stor erfaring inden for kundekontakt, salg og samarbejde. Jeg har været tilknyttet Hovedbanegården i København som er en af de travleste butikker i landet, hvilket har givet mig kompetencer inden for god kommunikation blandt medarbejdere, at kunne holde hovedet koldt i travle perioder samt effektivitet.
Arbejdsområde: Salg
Periode: marts 2018 - nu
2016 - 2018

Værtinde

Nyhavns Færgekro

I mit job som værtinde på Nyhavns Færgekro udviklede jeg mine praktiske kompetencer inden for det engelske sprog, idet størstedelen af gæsterne var turister. Derudover opnåede jeg kompetencer i samarbejde og god kommunikation.
Arbejdsområde: Salg
Periode: maj 2016 - maj 2018
2014 - 2015

Sommervært

Sommerland Sjælland

I mit job som sommervært i Sommerland Sjælland opnåede jeg kompetencer inden for salg og service samt kundekontakt i den daglige drift. Udover det, fik jeg erfaring i at beholde overblikket i travle situationer.
Arbejdsområde: Salg
Periode: maj 2014 - oktober 2015
Mine kompetencer
Evner
ambitiøs bevare overblikket engelsk fleksibel god kommunikation positiv selvstændighed serviceminded struktureret udadvendt
Sprog på arbejdsniveau
dansk engelsk
Mine præferencer
Jobtype
Studiejob
Arbejdsområde
Human Resources Kommunikation & Media
Geografi
Storkøbenhavn
Kontakt mig!
Vi benytter cookies til statistik, sociale medier, bedre brugeroplevelse og advertising via tredjepart. Brug af sitet forudsætter accept af vores privatlivspolitik. Accepter
HPT