Ny på StuderendeOnline? Opret dig!

Profil #246382

Mit navn er Ann-Sofie, jeg er 24 år og læser en Samfundsvidenskabelig Bachelor i Virksomhedsstudier og Kommunikation på RUC. Jeg er ambitiøs omkring det jeg foretager mig, om det er studie eller et job. Derudover ønsker jeg hele tiden at udvikle mig fagligt og personligt.

Ambitiøs HRM Kommunikation Serviceminded Samarbejde  

Opdateret 13. oktober 2020
Min uddannelse
2019 - 2021

Bachelor (SAM-BAS)

Roskilde Universitetscenter (RUC)

Jeg læser en Samfundsfaglig Bachelor i Virksomhedsstudier og Kommunikation. Jeg har derfor en god organisationsforståelse og viden indenfor ekstern og intern kommunikation. Derudover har jeg haft HRM (Human Resource Management) som valgfag. Jeg er på nuværende tidspunkt på 5. semester.
Uddannelsesområde: Samfundsvidenskab
Periode: august 2019 - august 2021
Min erhvervserfaring
2018 - nu

Salgsassistent

Lagkagehuset

I mit job hos Lagkagehuset har jeg opnået stor erfaring inden for kundekontakt, salg og samarbejde. Jeg har været tilknyttet Hovedbanegården i København som er en af de travleste butikker i landet, hvilket har givet mig kompetencer inden for god kommunikation blandt medarbejdere, at kunne holde hovedet koldt i travle perioder samt effektivitet.
Arbejdsområde: Salg
Periode: marts 2018 - nu
2016 - 2018

Værtinde

Nyhavns Færgekro

I mit job som værtinde på Nyhavns Færgekro udviklede jeg mine praktiske kompetencer inden for det engelske sprog, idet størstedelen af gæsterne var turister. Derudover opnåede jeg kompetencer i samarbejde og god kommunikation.
Arbejdsområde: Salg
Periode: maj 2016 - maj 2018
2014 - 2015

Sommervært

Sommerland Sjælland

I mit job som sommervært i Sommerland Sjælland opnåede jeg kompetencer inden for salg og service samt kundekontakt i den daglige drift. Udover det, fik jeg erfaring i at beholde overblikket i travle situationer.
Arbejdsområde: Salg
Periode: maj 2014 - oktober 2015
Mine kompetencer
Evner
ambitiøs bevare overblikket engelsk fleksibel god kommunikation positiv selvstændighed serviceminded struktureret udadvendt
Sprog på arbejdsniveau
dansk engelsk
Mine præferencer
Jobtype
Studiejob
Arbejdsområde
Human Resources Kommunikation, Media & SoMe
Geografi
Storkøbenhavn
Kontakt mig!


HPT