Profil #258564

Jeg har en international baggrund. Jeg tog en IB gymnasieuddandelse i Finland, og jeg læser nu international samfundsvidenskab på RUC, hvor jeg specialiserer mig i internationale studier. Jeg har derfor et højt engelskniveau, og en international tankegang. Derudover har jeg arbejdserfaringer i uddandelsessektoren.

International motiveret hårdtarbejdende studerende samfundsvidenskab politik samfund lærervikar undervisning  

Opdateret 04. maj 2021
Min uddannelse
2020 - 2023

Bachelor (SIB)

Roskilde Universitetscenter (RUC)

Uddannelsesområde: Samfundsvidenskab
Periode: oktober 2020 - juli 2023
Min erhvervserfaring
2019 - nu

Hjælper til aflastning i hjem med handicappet barn

Sorø Kommune

Jeg arbejder med børn med autisme i familier hvor der er brug for aflastning i dagligdagen. Dette indebære blandt andet lektiehjælp, madlavning, pasning af børn, offentlig transport træning mm.
Arbejdsområde: Socialvæsen
Periode: november 2019 - nu
2019 - 2020

Lærervikar

Sorø Kommune

Jeg var lærervikar på Frederiksberg Skole i Sorø. Jeg arbejdede mest med de mindre klasser (0.-5.) men jeg underviste også i ældre klasser når behovet var der. Derudover arbejdede jeg meget med elever med specielle behov, især elever med autisme, da jeg alllerede havde erfaringer på det punkt.
Arbejdsområde: Undervisning
Periode: august 2019 - august 2020
Mine kompetencer
Evner
analyse engelsk erfaring med børn gode sociale færdigheder hårdtarbejdende intiativ kommunikation kreativ ledelse lærenem motiveret passioneret problemløser projekter samarbejde selvmotiverende selvstændig tålmodig uddandelse
Sprog på arbejdsniveau
dansk engelsk
Mine præferencer
Jobtype
Deltidsjob Studiejob Vikariat
Arbejdsområde
Data & analyse Forskning & Udvikling Kommunikation & Media Organisation & Forening Politik & Samfund Rådgivning & Support Undervisning
Geografi
Storkøbenhavn Vestsjælland
Kontakt mig!


KONKURRENCE