Profil #258608

Jeg har altid haft en passion for at arbejde med mennesker og med miljøet. Ved at vokse op på mine forældres gård og igennem arbejde på deres planteskole har jeg udviklet min høje arbejdsmoral og lethed ved at arbejde sammen med andre. Jeg arbejder p.t. på mit speciale vedrørende restaurering af af lavbundsjord i Danmark.

natur landbrug forskningsdokumentation databehandling general administration Miljø: landskabsgendannelse planteidentifikation miljølovgivning statistik økosystemstjenester  

Opdateret 10. maj 2021
Min uddannelse
2019 - 2021

MSc, Nature Management

Københavns Universitet

Uddannelsesområde: Landbrug & Natur
Periode: august 2019 - juni 2021
9
2014 - 2018

BSc. Naturressourcer

Udlandet - Videregående Uddannelse

State University of NY – College of Environmental Science & Forestry
Natural Resources Management B.S.
Uddannelsesområde: Landbrug & Natur
Periode: august 2014 - juni 2018
Min erhvervserfaring
2020 - nu

Studentermedarbejder

Teknologisk Institut

Hos DTI hjælper jeg med lave udkast til, og strukturere EU forskningsprojekter.
Selvom min stilling hovedsageligt er administrativ med nogle juridiske opgaver, bidrager mine opgaver direkte til store EU-finansieringsforslag og dækker en række emneområder. Den her position har krævet at jeg har været fleksibel og omstillingsparat i forhold til den enkelte opgave, samt at have stærke kommunikations færdigheder.
Arbejdsområde: Administration
Periode: februar 2020 - nu
2018 - 2019

Horticulturist

Buffalo & Erie County Botanical Gardens

I løbet af mit år hos den botaniske have førte jeg tilsyn med forvaltningen af den store plante kollektion, koordinerede frivillige, og engagerede offentligheden. Jeg var ansvarlig for at opretholde en positiv oplevelse for de besøgende og være parat til at opfylde enhver opgave med et øjebliks varsel. At have et køligt overblik og et skarpt øje var vigtigt i denne position.
Arbejdsområde: Kunst & Kultur
Periode: maj 2018 - maj 2019
2017 - 2017

Forvalter af naturbevarelse

The Nature Conservancy

At være i praktik i et multinationalt firma med fokus på naturbevarelse gav mig værdifulde færdigheder indenfor networking samt naturforvaltning. Jeg førte tilsyn med skovsundhed gennem undersøgelser, kontrollerede invasive arter, og arbejdede med videnskabsfolk og offentligheden.
Arbejdsområde: Naturvidenskab
Periode: maj 2017 - august 2017
Mine kompetencer
Evner
dansk (rutineret) databehandling engelsk (modersmål) forskningsdokumentation general administration landskabsgendannelse microsoft office-programmer miljølovgivning pesticidanvendelse. planteidentifikation statistik økosystemstjenester
Sprog på arbejdsniveau
dansk engelsk
Mine præferencer
Jobtype
Fuldtidsjob
Arbejdsområde
Naturvidenskab
Geografi
Nordsjælland Storkøbenhavn Østsjælland
Kontakt mig!