Profil #259412

Som person er jeg smilende, humoristisk og let til latter og har en god evne til at samarbejde med folk med mange forskellige baggrunde. Jeg har stærke analytiske evner og er god til at se og forstå større sammehænge og politiske processer. Kan derefter fører den forståelse på konkrete projekter og opgaver.

Analytisk kulturforståelse samarbejdsevner klima  

Opdateret 04. maj 2021
Min uddannelse
2018 - 2021

Cand.scient. i Geografi

Københavns Universitet

Min kandidat i kulturgeografi har fokus området været det global syd. Herved har jeg fokuseret på migration, klima og udviklingsprocesser.

På min kandidatuddannelse har jeg været ude og arbejde , blandt andet på et projekt i Toronto, og et tværkulturelt kursus i Thailand og ikke mindst 2 månedersfeltarbejde i Zambia hvor mit speciale blev udarbejdet.Specialet omhandlede forflytning processen grundet klima forandringer ( climate resettlement) i forhold til UNFCCC guidelines og den Zambianske stat.
Feltarbejdet i Zambia bød på møder med politiske repræsentanter fra forskellige niveauer i staten, og gaven god fornemmelse af for politiske rammer fra hvor udviklingsprojekter udspiller sig i.
De erfaringer jeg tager med mig fra feltarbejdet et vigtigheden af ens engagement, evne til at formilde ens opgave og relations opbygning.
Uddannelsesområde: Samfundsvidenskab
Periode: august 2018 - januar 2021
7
2014 - 2017

Bachelor (SAM-BAS)

Roskilde Universitetscenter (RUC)

Bachloren har givet mig en grundlæggende indsigt i styringsstrukturen i international politik og herunder også EU-politik og geografiske problemstillinger. På min bachelor arbejdede vi i større grupper, på tværs af faglighed og sprog. Hvilke har styrket mine samarbejdsevner. Alle projekter på RUC var
selvstyret og harderfor stor erfaring med selvstændighed og tidsfrister.
Uddannelsesområde: Samfundsvidenskab
Periode: september 2014 - juni 2017
Mine kompetencer
Evner
analytisk engageret politisk relationsskabende teamplayer
Sprog på arbejdsniveau
dansk engelsk norsk
Mine præferencer
Jobtype
Fuldtidsjob
Arbejdsområde
Administration Forskning & Udvikling Kunst & Kultur Politik & Samfund
Geografi
Nordsjælland Storkøbenhavn Østsjælland
Lønønske
27.000 DKK / måned
Kontakt mig!