Profil #259786

Mine bedste kvaliteter er mit engagement, effektivitet og en meget høj arbejdsmoral. Som kollega er jeg blevet beskrevet som empatisk, strukturet og hårdtarbejdende. Jeg prioriterer altid god dynamik og kommunikation på arbejdspladsen. Af natur er jeg meget ekstrovert og serviceminded.

Empatisk Overblik Serviceminded Initiativtager Hårdtarbejde Struktureret Teamplayer Kreativ Effektiv Resultatorienteret  

Opdateret 12. maj 2021
Min uddannelse
4
2019 - 2023

Anden mellemlang videregående udd.

Syddansk Universitet (SDU)

Jeg læser til diplomingeniør i Global Management and Manufacturing (GMM) på Syddansk Universitet i Odense. Uddannelsen er en udvidelse af den traditionelle produktioningeniør uddannelse og med denne vil jeg i fremtiden kunne arbejde med global ledelse og international produktion og samarbejde.
Mit uddannelsesforløb har gjort det klart for mig, at fokus på ledelse, optimering af forsyningskæden og implementering af bæredygtighed er en mulig karrierevej for mig. Især bæredygtighed er en ihærdigt voksende interesse for mig, da jeg i øjeblikket skriver semesterprojekt om dette for en stor dansk produktionsvirksomhed.
Lige nu er jeg dog åben for alle muligheder og er mest interesseret i at dygtiggøre mig selv hele tiden.
Uddannelsesområde: Produktion, Logistik & Transport
Periode: september 2019 - januar 2023
Min erhvervserfaring
2019 - nu

Manager

Sunset Boulevard

Som Shiftmanager hos Sunset Boulevard er det min opgave at sørge for at restauranten løber rundt. Jeg sørger for koordinering af medarbejdere og uddelegeringen af arbejdsopgaver.
Det er mit ansvar at vi når dagens KPI'er samtidigt med at andre fokusområder så som servicetider, madspild og lønbudgettet bliver holdt nede.
Arbejdsområde: Ledelse & Planlægning
Periode: maj 2019 - nu
2012 - 2019

Manager

Burger King Denmark

Som Shiftmanager hos Burger King var de store arbejdsområder styring af budget, forbrug af timer, service, rengøring, orden osv.
Jeg var formand for Manager teamet hvor fokus var optimering og rådgivning.
Jeg var også træner og mentor for nye medarbejdere, hvor det var min opgave at give dem den mest omhyggelige træning. Jeg tror på at grundig træning af medarbejdere er basis for deres fremtidige resultater og udvikling.
Arbejdsområde: Ledelse & Planlægning
Periode: februar 2012 - maj 2019
Mine kompetencer
Evner
budgetstyring erp excel implementering af bæredygtighed kundeservice lagerstyring markedsføring materiale- og processoptimering oplæring overblik planlægning powerpoint produktionsoptimering projektarbejde supply chain teamleder
Sprog på arbejdsniveau
dansk
Mine præferencer
Jobtype
Praktikplads
Arbejdsområde
Human Resources Ledelse & Planlægning Produktion Projektledelse Topledelse Transport & Logistik
Geografi
Fyn Storkøbenhavn
Kontakt mig!