Capgemini Danmark

Hos Capgemini søger vi talenter, der drømmer om at arbejde med IT i et inspirerende, innovativt og tværfagligt miljø. Vi udvikler og kvalitetssikrer komplekse, udfordrende og interessante løsninger på de mest innovative platforme på markedet.

Professionalisme, samarbejde og udvikling
Hos Capgemini er vores kernefokus digital transformation, samt hvordan digitalisering af arbejdsgange kan optimere vores kunders forretning. Vi beskæftiger os med nogle af landets mest professionelle konsulenter, som brænder for at levere gode IT-løsninger og resultater til vores kunder. Vi leverer IT-konsulentydelser inden for udvikling, integration, test og kvalitetssikring samt applikationsvedligeholdelse - både onshore samt offshore. For os er det vigtigt, at forstå samspillet mellem IT og forretning, da det er vores erfaring, at det er gennem denne forståelse, at kunden opnår størst værdi af sine IT investeringer. Globalt er vi mere end 180.000 ansatte i 40 lande, heraf 300 i Danmark.

Hvem er du?
Du drømmer om en karriere som IT-konsulent med fokus på udvikling og kvalitetssikring, hvor du gennem dit arbejde vil være med til at løfte kvaliteten af IT-løsninger til vores kunder. Du har høje ambitioner og du kan se dig selv arbejde i udviklingsteasm on-site hos kunden. Du kan præsentere løsninger og indgå i dialog med kunden – på forretningens såvel som på teknologiens præmisser.

Som person kan du arbejde selvstændigt og har et kritisk blik, men finder det også sjovt og motiverende at arbejde i teams. Du har færdiggjort en videregående uddannelse med fokus på IT og udvikling. Dine resultater kan matche de bedste på din årgang, og du har evt suppleret dine studier med et par års praktisk erfaring.

Kontakt
Hvis du har spørgsmål til ovenstående eller til ansøgningsprocessen er du mere end velkommen til at kontakte HR Konsulent Louise Christensen på tlf. 5218 9785 eller louise.christensen@capgeminisogeti.dk

Du kan se mere på https://www.capgemini.dk/karriere/young-professionals/  


Capgemini Danmark - hurtigt overblik


Capgemini Danmark
Capgemini Danmark
Hos Capgemini søger vi talenter, der drømmer om at arbejde med IT i et inspirerende, innovativt og tværfagligt miljø. Vi udvikler og kvalitetssikrer komplekse, udfordrende og interessante løsninger på de mest innovative platforme på markedet.

Placering
Delta Park 40
2665 Vallensbæk
Logo: Capgemini Danmark
Efterspørgsel efter nye talenter

Hvilke jobtyper og arbejdsområder udbyder vi normalt og hvor mange nye talenter søger vi efter?


Vores medarbejdere

300

ansatte med videregående uddannelse

20
færdiguddannede kandidater ansat sidste år

3
studerende og praktikanter ansat sidste år


LinkedIn

Følg vores aktiviteter på LinkedIn.


Webside

Få mere info omkring vores virksomhed på vores egne websider:

https://www.capgemini.dk/


Capgemini Danmark i Google

Er der andre informationer om os, som du burde vide? Se, hvad en Google-søgning siger.HPT