Moot

VISION

MOOT’s vision er, at den næste generation af danske vælgere skal være en del af den offentlige debat, at de bliver hørt og at deres meninger er repræsenteret i mediebilledet.  At man er ung betyder ikke, at man ikke har en holdning til det samfund, man er en del af. 

MOOT arbejder for et samfund, hvor unge interesserer sig for udvikling, iværksætteri, teknologi og innovation. Unge danskere har ret til at blive informeret og inspireret. Ret til gennemskuelige og skarpe historier om det, der former vores fremtid lige nu.

 

MISSION

MOOT skal være med sætte dagsordenen inden for udvikling, iværksætteri, teknologi og innovation.

MOOT skal aktivere den yngre generation i samfundsdebatten, give taletid til unge med ønsker om udvikling og forbedring og sørge for, at de bliver hørt. Vi skal holde vores politiske ledere ansvarlige for deres handlinger - dem der sætter en kæp i hjulet på udvikling og forbedring, dem der bare ikke gør det godt nok. Vi skal sige “den gik ikke!”

MOOT skal også fascinere og inspirere næste generation af iværksættere, forskere, udviklere og ledere - de ildsjæle, der kan gøre en forskel.

Hvad vi gør i dag - hvordan vi administrerer vores land og hvor gode vi er til innovation - det er det, der definerer vores fremtid. Det skal MOOT formidle.


Moot - hurtigt overblik


Moot
Moot
MOOT er din nye streaming-kanal med historier om det og dem, der går imod strømmen inden for udvikling, iværksætteri, teknologi og innovation. MOOT giver dig aktuelle nyhedshistorier i øjenhøjde og med kant. Vi stiller skarpt på det, der kan gøres bedre. Det der trænger til en opdatering. Det vanvittigt inkompetente. Og så hylder vi de mennesker, der rent faktisk rykker på det. Dem der går imod strømmen. Dem der skaber nyt. Dem der viser vejen frem. Dem der inspirerer os.

Placering

Erik Husfeldts Vej 7
2630 Taastrup

Logo: Moot
Efterspørgsel efter nye talenter

Hvilke jobtyper og arbejdsområder udbyder vi normalt og hvor mange nye talenter søger vi efter?

Vis statistikker
Vores medarbejdere

3

ansatte med videregående uddannelse

1
færdiguddannet kandidat ansat sidste år


Uopfordrede ansøgninger

Vi accepterer uopfordrede ansøgninger


Er der andre informationer om os, som du burde vide? Se, hvad en Google-søgning siger.


HPT