Lidl Danmark

I Lidl tilbyder vi dig et stærkt fundament at starte eller videreudvikle din karriere på. Hvis du vil noget med dit arbejdsliv, lover vi, at det lykkes her.


Indflydelse og fleksibilitet

Du får også indflydelse på det, der er vigtigt for dig, som for eksempel dine arbejdstider: Vi vil helst have A-mennesker til at åbne butikken og B-mennesker til at lukke, og tager du lange vagter giver det andre fridage. På hovedkontoret er der mulighed for at få hjemmearbejdsplads, og der er flere, der nyder den fleksibilitet, det giver i hverdagen.

Et stærkt fundament

Hos os får du en velfungerende arbejdsplads, hvor de ting, du skal bruge, bare fungerer. I Lidl er vi nemlig stolte af vores velafprøvede koncepter, fordi de giver dig overskud til at præstere. Og gode præstationer giver overskud til glæde, både når du er på arbejde, og når du har fri.

Branchens bedste kollegaer

Når du starter din karriere i Lidl, starter du en karriere med branchens bedste kollegaer. Hver dag mødes vi i vores butikker, logistikcentre eller kontorer, smøger ærmerne op og giver alt, hvad vi kan, for at levere Danmarks bedste indkøbsoplevelse – og resultater, der bare bliver bedre og bedre. Du får mere end 2.850 kollegaer, du ved, du kan regne med. For uanset hvor forskellige vi er, arbejder vi alle for et fælles mål, når vi trækker Lidl-uniformen på. Og hvis vi kun har én ting til fælles, er det, at vi elsker vores arbejde, fordi vi kan se, at det giver resultater. Det er derfor, vi lykkes sammen.Studentermedhjælper hos Lidl


Billede

Start din karriere under studierne i Danmarks mest ambitiøse dagligvarekæde. Hvis du er ambitiøs, dynamisk og resultatorienteret, og hvis du drømmer om at tage ansvar og skabe resultater.


Læs mere

Praktikant hos Lidl


Billede

Start din karriere under studierne i Danmarks mest ambitiøse dagligvarekæde. Hvis du er ambitiøs, dynamisk og resultatorienteret, og hvis du drømmer om at tage ansvar og skabe resultater.


Læs mere

International Graduate i HR hos Lidl


Billede

Christian, International Graduate i HR, har gennemført graduateforløbet og er nu Project Manager for Lidl Danmark


Læs mere

International Graduate i Marketing hos Lidl


Billede

Lotte har gennemført graduateforløbet som International Graduate i Marketing og er nu Brand Manager for Lidl Danmark


Læs mere

International Graduate i Digital hos Lidl


Billede

Mick startede som International Graduate i Digital i august 2019 og er i fase 2 af graduateforløbet.


Læs mere

Lidl Danmark - hurtigt overblik


Lidl Danmark
Lidl Danmark
Vi er en succesfuld kæde af dagligvarebutikker, som ekspanderer kraftigt både inden for og uden for Europas grænser. I Lidl Danmark står vi for den bedste kvalitet til den bedste pris. Som dagligvarekæde koncentrerer vi os om det væsentlige. Gennem vores effektive processer og det tillidsfulde samarbejde med vores partnere garanterer vi et fremragende forhold mellem kvalitet og pris og et velgennemtænkt vareudbud.

Placering
Profilvej 9
6000 Kolding
Logo: Lidl Danmark
Efterspørgsel efter nye talenter

Hvilke jobtyper og arbejdsområder udbyder vi normalt og hvor mange nye talenter søger vi efter?


Uopfordrede ansøgninger

Vi accepterer uopfordrede ansøgninger


LinkedIn

Følg vores aktiviteter på LinkedIn.


Karrieresider

Læs mere om os på vores karrieresider:
https://karriere.lidl.dk/

Webside

Få mere info omkring vores virksomhed på vores egne websider:

https://www.lidl.dk/


Lidl Danmark i Google

Er der andre informationer om os, som du burde vide? Se, hvad en Google-søgning siger.HPT