Athenas ApS

Athenas er Danmarks største foredragsbureau og vinder af flere priser som årets foredragsbureau. Vi arbejder både i Danmark og udlandet, og har i alle årene haft focus på det gode foredrag og den gode oplevelse for kunden.

Vi har været på markedet i mere end 10 år, men har stadig iværksættervirksomhedens nysgerrighed på, hvordan vi kan forny og forbedre markedet til fordel for arrangører i hele verdenen.

Vi er glade for at kunne hjælpe med flere tusinde foredrag årligt og den erfaring håber vi på, kan hjælpe os til i samarbejde med vores kunder at vælge den rette foredragsholder hver gang.

Vi samarbejder både med flere af verdens største virksomheder men også med den enkelte kommune, det enkelte sygehus, den lokale skole, kirken, foreningen, biblioteket og den mindre virksomhed. Og netop den bredde betyder alt for os. 

Athenas repræsenterer nogle af landets største foredragsprofiler – både indenfor ledelse, motivation, kommunikation, stress, organisation, politik, kultur og litteratur – blandt meget mere. Det er igennem disse kompetente mennesker, at vi kan sikre den gode oplevelse for vores kunder.


Athenas ApS - hurtigt overblik


Athenas ApS
Athenas ApS
Athenas er Danmarks største foredragsbureau og vinder af flere priser som årets foredragsbureau. Vi arbejder både i Danmark og udlandet, og har i alle årene haft focus på det gode foredrag og den gode oplevelse for kunden. Vi har været på markedet i mere end 10 år, men har stadig iværksættervirksomhedens nysgerrighed på, hvordan vi kan forny og forbedre markedet til fordel for arrangører i hele verdenen.

Placering
Vestergade 63, 2. sal
5000 Odense C
Logo: Athenas ApS
Efterspørgsel efter nye talenter

Hvilke jobtyper og arbejdsområder udbyder vi normalt og hvor mange nye talenter søger vi efter?


Vores medarbejdere

10

ansatte med videregående uddannelse

5
færdiguddannede kandidater ansat sidste år

25
studerende og praktikanter ansat sidste år


Uopfordrede ansøgninger

Vi modtager IKKE uopfordrede ansøgninger
Facebook feed

Er der andre informationer om os, som du burde vide? Se, hvad en Google-søgning siger.


HPT