Lime Technologies Denmark A/S

Hos Lime elsker vi CRM!

Fra dag ét har vores mål været at levere exceptionelt brugervenlige systemer, som forenkler hverdagen for vores kunder. Vores mission er at vise danske virksomheder og organisationer, at CRM hverken behøver at være svært eller kedeligt.

Vi udvikler, sælger, implementerer og supporterer vores CRM-systemer: Lime CRM, Lime Field og Lime Go.

Vores passion for CRM er enorm, og med vores tekniske viden, engagement og forretningsforståelse hjælper vi alle typer virksomheder og organisationer med at blive kundemagneter!

Gennem årene har vi haft æren af at levere CRM-løsninger til mere end 6.000 virksomheder. I dag har vi over 220 ansatte, og er en af Nordens største CRM-leverandører.

Vi har kontorer i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Vores hovedkontor ligger i Lund i Sverige, og som markedsledende CRM-udbyder i Sverige søger vi at opnå det samme på det danske marked, hvor vi blev etableret i 2014. I dag har vi ti medarbejdere i København med målet om at udvide til ca. 15 medarbejdere ved udgangen af 2018 . Vi leder efter mennesker, der vil tage udfordringen op og hjælpe med at udvikle vores danske kontor og sikre, at Lime også bliver markedsleder i Danmark.

Lige nu søger vi kandidater til Nordic Trainee Program 2018
Med vores nordiske traineeprogram lover vi dig en enestående mulighed for at starte din karriere som trainee. Traineeprogrammet varer et år og omfatter oplæring, træning samt dine egne udfordrende projekter. Du får en senior kollega som mentor, som vil give dig vejledning og support i hele perioden. Du får med andre ord en strålende start på din karriere!

Sig hej i vores stand og læs mere på www.lime-technologies.dk/trainee 


Lime Technologies Denmark A/S - hurtigt overblik


Lime Technologies Denmark A/S
Lime Technologies Denmark A/S
Fra dag ét har vores mål været at levere exceptionelt brugervenlige systemer, som forenkler hverdagen for dig og dine kollegaer. Balancen mellem engagement og teknologi har gjort os til en af Nordens førende CRM-leverandører. Nu hjælper vi virksomheder over hele Europa med at overgå deres kunders forventninger. Det er hvad vi kalder CRM med et tvist.

Placering
Købmagergade 67, 4.tv.
1150 København K
Logo: Lime Technologies Denmark A/S
Efterspørgsel efter nye talenter

Hvilke jobtyper og arbejdsområder udbyder vi normalt og hvor mange nye talenter søger vi efter?


Facebook feed

Er der andre informationer om os, som du burde vide? Se, hvad en Google-søgning siger.


HPT