Aalborg-Fonden

Beskrivelse

Aalborg-Fonden's formål er at støtte almene, velgørende, humanitære, kunstneriske eller videnskabelige formål. Endvidere er det muligt at opnå støtte til videreuddannelse, studieophold mv.

Betingelser

I henhold til fondens vedtægter, skal ansøger for at opnå støtte til uddannelsesformål have eller have haft et tilknytningsforhold til det område, inden for hvilket Aalborg Diskontobank og dens afdelinger virkede (Nordjylland). Uddelinger til andre formål end uddannelse, bør i størst muligt omfang tilgodese formål, der henhører under Region Nordjylland.

Bemærkninger

Ansøgningsfristen er 1. juli. Send en begrundet ansøgning (der er ikke et officielt skema) om det ønskede beløb. Ansøgningen skal være vedlagt relevante informationer om projektet, samt dokumentation for tilhørsforhold til Nordjylland. Anfør desuden en mailadresse til kontakt. legater uddeles i september, og kun legatmodtagere får besked.

Legatets størrelse: Variende
Ansøgningen stilles til: Grethe Plauborg sørensen
Ansøgningsskema: nej

Ansøgningsfrister:

1 juli

Legatadministrator:

Danske Bank
Algade 53
9000 Aalborg

45 13 58 89
Bemærk: Studerende Online giver IKKE rådgivning og vejledning om legatsøgning, udover informationer her på siden. Kontakt venligst legatadministratoren via adressen ovenover for yderligere hjælp.
Har du fundet et legat, der ikke længere findes? Giv os besked på .
Vi bruger cookies til statistik, sociale medier og brugeroplevelse. Ved at bruge sitet accepterer du vores privatlivspolitik. (luk)
HPT