Ny på StuderendeOnline? Opret dig!

Profil #188329

Jeg er en ambitiøs og engageret person, som sigter højt og elsker udfordringer. Jeg har en god teknisk grundlæggende forståelse og et godt øje for design, hvilket gør mig til en produktiv og alsidig medarbejder. Jeg har i løbet af det sidste år brugt et halvt år i Seoul og derefter et halvt år i praktik i København hos Design By Us.

Produktudvikling Produkudvikllingsingeniør R&D Engineer Design Arkitektur Architecture Design Ingeniør  

Opdateret 03. juli 2017
Min uddannelse
2014 - 2020

Diplomingeniør, Integreret Design

Syddansk Universitet (SDU)

Uddannelsesområde: Maskin & Design
Periode: oktober 2014 - januar 2020
Min erhvervserfaring
2017 - 2017

Praktikant

Design By Us

Jeg havde mit praktikforløb hos Design By Us over 5 måneder, hvor jeg assisterede deres nuværende design ingeniør. Jeg havde her til opgave at designe og lave arbejdstegninger for produkter til virksomhedens eget sortiment og speciallavede produkter til indretningsprojekter. Jeg sad også med plantegninger for en del af indretningprojekterne og redigerede disse ud fra kundens ønsker om fornyelse, samt renderinger udarbejdet ved hjælp af Inventor og Keyshot for at give realistiske billeder af renoveringen. Derudover havde jeg en hel del mindre opgaver og assisterede ofte PR afdelingen ved at lave nyhedsbreve for dem, samt forskellige layout opgaver ved brug af Adobe programmerne.
Arbejdsområde: Arkitektur & Design
Periode: februar 2017 - juni 2017
Mine kompetencer
Evner
autocad autodesk inventor illustrator indesign keyshot mailchimp microsoft excell microsoft powerpoint microsoft word pages photoshop
Sprog på arbejdsniveau
dansk engelsk
Mine præferencer
Jobtype
Studiejob
Arbejdsområde
Arkitektur & Design Marketing & Reklame Projektledelse
Geografi
Fyn
Kontakt mig!


HPT