Ny på StuderendeOnline? Opret dig!

Profil #282569

Med mig som ansat, får du en medarbejder med et klart mål for at gøre din organisation mere bæredygtig. Både socialt, økonomisk, og miljømæssigt. Jeg har værktøjerne for at sammenbinde teknisk kunnen og strategiske mål til en højere enhed.

klimatilpasning bæredygtighed ESG klima natur  

Opdateret 15. januar 2024
Min uddannelse
2021 - 2023

Anden lang videregående udd.

Syddansk Universitet (SDU)

Kandidat i klimatilpasning fra SDU. Uddannelsen har klædt mig på til at tage højde for og implementerer alle praktiske aspekter af klimatilpasningsprojekter - bl.a. optimal interessentsamspil og projektledelse, juridiske problematikker, biogeokemiske processer og påvirkninger, økonomiske bidragsmodeller, GIS-analyse og spildevandsteknisk dimensionering af klimatilpasningsanlæg.
Uddannelsesområde: Klima, Miljø & Energi
Periode: august 2021 - maj 2023
2020 - 2021

Anden lang videregående udd.

Anden uddannelsesinstitution i udlandet

Kandidat i internationale relationer fra London School of Economics (LSE) med speciale i forvaltning af verdens biokulturarv og primært fokus på international miljøpolitik og økonomisk diplomati.
Uddannelsesområde: Samfundsvidenskab
Periode: september 2020 - april 2021
2017 - 2020

Anden lang videregående udd.

Roskilde Universitetscenter (RUC)

Bachelor i international samfundsvidenskab. Jeg fik indblik i bæredygtig fysisk byplanlægning og processer i politisk styrede organisationer, ofte med udgangspunkt i problemorienteret projektarbejde med forskellige teams.
Uddannelsesområde: Samfundsvidenskab
Periode: august 2017 - juni 2020
Min erhvervserfaring
2022 - 2023

Sagsbehandler (studentermedhjælper)

Trafikstyrelsen

Jeg fik ansvar for at behandle ansøgningssager om droneflyvning i den åbne kategori, samt optimere sagsbehandlingsprocesserne i droneteamet. Derudover bidrog jeg til besvarelse af borgerhenvendelser og andre dialoger med interessenter på droneområdet.
Arbejdsområde: Administration
Periode: august 2022 - juli 2023
2022 - 2022

Konsulent (praktikant)

NXT Relations

Jeg bidrog til opbygningen af virksomhedens ESG-bank til brug i dialogen med klienternes behov for at følge med den hastigt udviklende europæiske ESG-lovgivning. I den forbindelse organiserede jeg også et inhouse træningsforløb hos ansatte i virksomheden med henblik på at oversætte ESG-viden til virksomhedens rådgivningsprodukter. Derudover var jeg projektleder for et outreach-event med Nikolaj Schultz som keynote speaker for at kultivere et stærkere bæredygtighedssprog.
Arbejdsområde: Data & Analyse
Periode: august 2022 - december 2022
2018 - 2019

Mentor/lektiehjælper

MentorDanmark

Jeg designede supplerende undervisningsforløb og assisterede med lektiehjælp for STX-studerende i matematik.
Arbejdsområde: Undervisning
Periode: januar 2018 - januar 2019
Mine kompetencer
Evner
ai modelling consultancy corporate esg rules gis lca meeting facilitation negotiation python
Sprog på arbejdsniveau
dansk engelsk fransk
Mine præferencer
Jobtype
Deltidsjob Fuldtidsjob Iværksætterprojekt Ph.d. & forskning Vikariat
Arbejdsområde
Administration Data & Analyse Forskning & Udvikling Kunst & Kultur Organisation & Forening Politik & Samfund Projektledelse Undervisning
Geografi
Bornholm Fyn Grønland & Færøerne Midtjylland Nordjylland Nordsjælland Storkøbenhavn Sydsjælland & Øer Sydvestjylland (Esbjerg) Sydøstjylland Sønderjylland Udlandet (Norge) Udlandet (Sverige) Udlandet (øvrige) Vestjylland Vestsjælland Øresundsregionen Østjylland (Aarhus) Østsjælland
Kontakt mig!


HPT