Ny på StuderendeOnline? Opret dig!

Profil #282640

Jeg har en solid baggrund inden for digitale medieplatforme, foto-/videoteknologier samt sprog & kultur, som er opnået gennem min bachelorgrad i brasilianske studier og film og medier og påbegyndte kandidat i Medievidenskab hos Aarhus Universitet.

SOME IT & Kommunikation Digitale medieplatforme Foto-/videoteknologier Sprog & kultur Video/foto produktion ogredigering Strategisk planlægning og effektivitetsanalyse af sociale mediekampagner og indhold Teknologiforståelse og anvendelse af AI-værktøjer  

Opdateret 20. november 2023
Min uddannelse
2024 - 2026

Datatekniker

Aarhus Tech

Motiveret af min interesse for datalogi og teknologiske innovationer har jeg besluttet at tage skridtet ind i IT-verdenen. Jeg har derfor valgt at skifte karriere og skal nu i gang med en erhvervsuddannelse som Datatekniker på data- og kommunikationsuddannelsen hos Aarhus Tech.
Uddannelsesområde: IT
Periode: januar 2024 - december 2026
2020 - 2022

Cand.mag. i Medievidenskab

Aarhus Universitet

(ikke afsluttet)
2020-01-01 - 2022-12-31
Min kandidatuddannelse og praktikplads har styrket min forståelse for digitaliseringens indflydelse på medieproduktion og kommunikation. Jeg har udviklet evnen til at analysere og arbejde med komplekse teknologier og medieplatforme til strategisk planlægning og effektivitetsanalyse af sociale mediekampagner og indhold.
Uddannelsesområde: Humaniora
Periode: august 2020 - september 2022
2016 - 2021

BA i Sprog og Kommunikation

Aarhus Universitet

Bacheloruddannelsen i brasilianske studier med tilvalg i film og medier har ikke blot udstyret mig med en dybdegående forståelse af kulturhistorie, samfundsforhold og international virksomhedskommunikation, men har også bidraget til at forme en omfattende erfaring inden for film- og medieområdet.
Uddannelsesområde: Humaniora
Periode: august 2016 - februar 2021
Min erhvervserfaring
2022 - 2022

Pedestrian Operator, Maps Photographer

Weipro

I denne position fungerede jeg som nøgleaktør i indsamlingen af fotomateriale til en af de førende online webkortplatforme ved hjælp af avanceret kamerateknologi og GPS. Min rolle krævede omhyggelig planlægning af ruter og arbejdsdage, hvor jeg selvstændigt navigerede gennem udfordringer som vejr og trafik. Jeg udviklede en unik evne til præcist at identificere og rapportere områder, der ikke skulle optages, hvilket substantielt bidrog til kvaliteten af dataindsamlingen. Min indsats var afgørende for at forberede webkortplatformen til optimal brug, hvilket igen forbedrede brugeroplevelsen.
Arbejdsområde: Data & Analyse
Periode: september 2022 - december 2022
2021 - 2021

Kominakations- og SOME-medarbejder

Silkeborg IF

Under mit praktikforløb hos Silkeborg IF skabte jeg og kuraterede indhold til klubbens sociale medieplatforme. Jeg håndterede planlægning, optagelse, redigering og post-produktion af indhold samt distribution på klubbens platforme. Jeg redigerede og vedligeholdt klubbens hjemmeside, satte en podcast-platform op og konfigurerede nyt kameraudstyr. Mine færdigheder i avancerede redigeringsværktøjer som Adobe Premiere Pro resulterede i professionelt video- og fotomateriale. Teknisk redigering, farvekorrektion og lydoptimering blev integreret, og jeg tilpassede indholdet til forskellige onlineplatforme, herunder sociale medier og hjemmesider. Min indsats styrkede klubbens online tilstedeværelse, interaktion med fans og interessenter samt forbedrede indholdets kvalitet.
Arbejdsområde: Kommunikation, Media & SoMe
Periode: september 2021 - december 2021
2020 - 2021

Laboratorieassistent

Statens Serum Institut

I min kapacitet som laboratorieassistent hos SSI under corona-krisen blev mine ansvarsområder nøje fokuseret omkring håndtering af avancerede robotsystemer til DNA-segmentering, præcis sortering af PCR-tests, laboratorieorganisering og sikker håndtering af smitteførende affald. Mit ansvar omfattede også selvstændig organisering og vedligeholdelse af udstyr, hvilket inkluderede ajourføring og håndtering af logistiske aspekter ved virusmodtagelse.

Dette job begyndte som et fuldtidsvikariat og fortsatte som et studiejob, da min kandidatuddannelse vendte tilbage til personligt fremmøde og med påbegyndelse af praktikplads.
Arbejdsområde: Medicinal & Sundhed
Periode: januar 2020 - februar 2021
Mine kompetencer
Evner
adobe & office-pakken erfaring med digitale medieplatforme og teknologier teknologiforståelse og anvendelse af ai-værktøjer video/foto produktion og redigering
Sprog på arbejdsniveau
dansk engelsk portugisisk
Mine præferencer
Jobtype
Deltidsjob Praktikplads Studiejob
Arbejdsområde
Data & Analyse IT - Hardware IT - Netværk & Telekomm. Kunst & Kultur Marketing & Reklame
Geografi
Østjylland (Aarhus)
Kontakt mig!


HPT