Ny på StuderendeOnline? Opret dig!

Profil #282769

Jeg er uddannet indenfor kommunikation og psykologi, med gode kompetencer indenfor faglig formidling og med udgangspunkt i både teoretisk viden og hands-on erfaringer, at nå specifikke målgrupper på SoMe-kanaler. Med stor interesse for sammenhængen, mellem kommunikation og psykologi - hvordan mennesker påvirkes af kommunikation og hvordan det

Faglig formidling kommunikation tværfaglighed detaljeorienteret opsøgende selvstændig samarbejdsvillig sparring målgruppe  

Opdateret 29. november 2023
Min uddannelse
2021 - 2023

Anden lang videregående udd.

Københavns Universitet

Afsluttet første år af kandidatuddannelse i sprogpsykologi og søger nu at bruge mine kompetencer på arbejdsmarkedet.
Jeg har gennem denne uddannelse, fået et indgående kendskab til faktorer, der er afgørende i en kommunikationsproces. Herunder hvilke menneskelige bevidste/ubevidste forhindringer og forudsætninger, der kan præge kommunikation. Ligeledes, hvordan alt fra valg af
ord til geografi, spiller en afgørende rolle i opfattelsen og brugen af kommunikation. Dette gør mig i stand til at kommunikere relevant fagligt indhold, i et sprog, der appelerer til forskellige modtagere.
Uddannelsesområde: Sprog, Media & Kommunikation
Periode: september 2021 - november 2023
2018 - 2021

Bachelor

Roskilde Universitetscenter (RUC)

Afsluttet humanistisk bacheloruddannelse med kommunikation og psykologi som hovedfag.
Gennem min bachelor har jeg opnået kompetencer til, at formidle faglige problemstillinger og anden kommunikation, til specifikke målgrupper. Derudover kompetencer i at igangsætte og styre komplekse kommunikationsplanlægningsprocesser, på tværs af fagligheder.
Udover de faglige kompetencer, har jeg gennem min bachelor erfaret, vigtigheden af, at kunne aflæse og forstå menneskers reaktions- og adfærdsmønstre. Denne erfaring har skubbet til min nysgerrighed, samt min motivation for at skabe god og konstruktiv kommunikation, der rammer rigtigt.
Uddannelsesområde: Humaniora
Periode: oktober 2018 - juli 2021
Min erhvervserfaring
2017 - 2023

Kommunikations- og butiksmedarbejder

Butik Louise

Ansvar for butikkens Facebookside, dvs. løbende poste Facebookopslag af aktuelle varer eller eventuel praktisk information. Derudover har jeg også haft ansvaret for besvarelse af kommentarer/beskeder til butikkens Facebook og E-mail. I denne forbindelse har jeg fået erfaring med at koordinere SOME-content
og kommunikation til kunde- og medarbejderarrangementer. Samt afholdelse af disse arrangementer.
Jeg sætter en ære i god kundeservice og stor pris på et godt kollegaskab. Derfor gør jeg brug af min tillærte viden og kompetencer, om sprog og kommunikation, i mit samspil med kunder og kollegaer.
At have en oprigtig interesse i kunder såvel som kollegaer, giver mig et indblik i, hvilke behov og ønsker jeg skal have for øje. Det er min erfaring, at jeg på denne måde kan skabe en konstruktiv dialog, der sikrer tilfredshed og motivation.
Arbejdsområde: Kommunikation, Media & SoMe
Periode: januar 2017 - november 2023
2013 - 2017

Butiksmedarbejder

Name it, Bestseller

Her har mine kommunikationsfærdigheder været afgørende, for positive fremskridt, både kollegialt og i forholdet mellem mig som sælger og kunder. Personligt har disse fremskridt resulteret i en fuldtidsstilling, da jeg har taget ansvar for både butikkens praktiske opgaver, indkøb af varer, skabt salg, samt ansvar for at udvikle et godt kollegialt fællesskab. Ift. kunderne har jeg formået at skabe tilfredsstillende oplevelser og har derfor haft gavn af loyale kunder.
Ift. kollegaer har jeg fungeret som kommunikationsled mellem timeansatte og butikschef, ift. praktiske og personlige forhold, der har krævet tillid.
Arbejdsområde: Salg
Periode: marts 2013 - januar 2017
2016 - 2016

Studentermedhjælper

Native Advertising Institute

I jobbet har jeg samarbejdet med kollegaer om, at opnå målet om et øget kendskab til native advertising. Samt være de første og største, til at rådgive på området.
Massiv research og identifikation af internationale cases af
native advertising. Vurdering og journalisering af disse til
en mediebank. Udarbejdelse af skriftlig artikel til instituttets hjemmeside. Derudover praktiske opgaver ift. tilrettelæggelse af Native Advertising Award. I den forbindelse, har jeg haft kontakt til flere store mediebureauer verden over, for at gøre opmærksom på eventet og Native Advertising Institute.
Arbejdsområde: Marketing & Reklame
Periode: august 2016 - november 2016
Mine kompetencer
Evner
disciplineret empatisk formidling handlekraftig kommunikation marketing automation målrettet nysgerrig opmærksom opsøgende samarbejdsvillig selvstændig seo some undersøgende
Sprog på arbejdsniveau
dansk engelsk
Mine præferencer
Jobtype
Fuldtidsjob
Arbejdsområde
Kommunikation, Media & SoMe Marketing & Reklame
Geografi
Østsjælland
Kontakt mig!


HPT