Ny på StuderendeOnline? Opret dig!

Profil #282947

Mine resultater viser, jeg har en kommerciel og innovativ tilgang med fokus på at skabe bæredygtige løsninger for både kunder, samarbejdspartnere og virksomheden.
Jeg er uddannet kontorassistent med administration som speciale og har taget diplom i Leadership & Management. Derudover har jeg en bred erhvervsmæssig baggrund med relevante uddann

analytisk selvstændig nysgerrig detaljeorienteret udadvendt  

Opdateret 12. december 2023
Min uddannelse
2022 - 2022

Diplom i ledelse

Erhvervsakademi Aarhus - EAAA

Uddannelsesområde: Organisation & Ledelse
Periode: august 2022 - december 2022
Min erhvervserfaring
2021 - 2022

Kontorchef -administration

GFLK

Grønlands Fiskerilicenskontrol (GFLK) varetager monitering, overvågning og kontrol af det grønlandske fiskeri, fangst og jagt. GFLK har som hovedmålsætning at sikre overholdelse af Grønlands Selvstyres fiskeri- og fangstlovgivning og herunder også de regler, som udstedes i henhold til bilaterale fiskeriaftaler eller i medfør af Grønlands deltagelse i internationale organisationer eller tiltrædelse af internationale konventioner om udøvelse af fiskeri. Arbejdet foregår i et tæt samarbejde med Departementet for Fiskeri, Fangst og Landbrug.

GFLK består af et hovedkontor i Nuuk samt 3 regionskontorer i Sisimiut, Ilulissat og Nuuk. Der er 15 medarbejdere på hovedkontoret, som er organiseret i en administrationssøjle, en søjle for it og internationalt samarbejde samt en kontrolsøjle med et kontrolkorps bestående af 13 fiskeriobservatører samt 3 regionskontorer med samlet 13 fiskeri- og jagtkontrollører og 5 jagtbetjente.

Administrationschefen leder administrationssøjlen med personaleansvar.
Arbejdsområde: Politik & Samfund
Periode: maj 2021 - juni 2022
Mine kompetencer
Evner
organisationsudvikling. projektledelse.
Sprog på arbejdsniveau
flydende i dansk. behersker engelsk såvel skriftligt som mundtligt.
Mine præferencer
Jobtype
Fuldtidsjob
Arbejdsområde
Administration Human Resources Ledelse & Planlægning Organisation & Forening Produktion Projektledelse Topledelse Økonomi & Forvaltning
Geografi
Midtjylland
Lønønske
35.000 DKK / måned
Kontakt mig!


HPT