Ny på StuderendeOnline? Opret dig!

Profil #283262

Smilende og imødekommende person, som altid går friskt til opgaverne. Jeg sætter en ære i at hjælpe andre og jeg går gerne den ekstra mil for at hjælpe både kunder og kollegaer. Jeg er meget ivrig efter at udvikle mig både personligt og fagligt for at blive den bedste til det jeg laver.

imødekommende åben skarp ivrig initiativrig selvstændig gåpåmod  

Opdateret 07. januar 2024
Min uddannelse
2016 - 2021

Cand.mag. i Engelsk

Aarhus Universitet

Uddannelsesområde: Humaniora
Periode: september 2016 - juni 2021
Min erhvervserfaring
2021 - nu

Frontdesk Advisor og Daglig leder

Mentech A/S

Som frontdesk advisor hos Mentechs afdeling i Aarhus har jeg figureret som værkstedets ansigt udadtil. Jeg er den første person som kunderne møder, og det sker jo selvfølgelig med et smil fra min side. Min arbejde har bestået i at rådgive og vejlede kunderne vedrørende deres elektroniske apparater, oprette kundernes sager i Mentechs systemer og tage godt imod kundernes elektronik og videregive disse til teknikerne.

Senere i min ansættelse blev jeg forfremmet til daglig leder af butikken såvel som af værkstedet. Her havde jeg ansvaret at den daglige drift kørte på skinner helt generelt set. Det betyder at jeg stod koordinere og fordele de indkomne reparationer til teknikerne, være tovholder på eventuelle klagesager, lagerstyring samt en række andre administrative opgaver.
Arbejdsområde: IT - Hardware
Periode: oktober 2021 - nu
Mine kompetencer
Evner
formidling informationsteknologi kundefastholdelse kundeservice lagerstyring ledelse oversættelse problemløsning rådgivning sproglig support teamwork
Sprog på arbejdsniveau
dansk engelsk
Mine præferencer
Jobtype
Fuldtidsjob
Arbejdsområde
Administration Internet & Multimedia IT - Netværk & Telekomm. Kommunikation, Media & SoMe Rådgivning & Support
Geografi
Østjylland (Aarhus)
Kontakt mig!


HPT