Ny på StuderendeOnline? Opret dig!

Profil #283407

Erfaren salgsanalytiker og projektleder med stærk performanceoptimeringsbaggrund. Datanalytikerelev med fokus på avanceret dataanalyse og datavisualisering i R. Kombinerer analytisk præcision med kreativ tænkning for målrettede løsninger og forretningsudvikling.

Opdateret 15. januar 2024
Min uddannelse
2023 - 2025

Professionsbachelor (PBA)

Erhvervsakademi Dania

På nuværende tidspunkt er jeg engageret i uddannelsen som datanalytiker, hvor jeg fordyber mig i avancerede analytiske metoder og værktøjer. Min fokus ligger på at opnå kompetencer inden for dataanalyse, og jeg har særligt fordybet mig i programmets R-værktøjer for at styrke mine evner inden for statistisk analyse og datavisualisering.
Uddannelsesområde: IT
Periode: september 2023 - maj 2025
10
2021 - 2023

Handelsøkonom AK

Erhvervsakademi Dania

2021 tog jeg beslutningen om at forfølge en handelsøkonomisk uddannelse. En afgørende og berigende del af denne uddannelsesrejse var min praktik i Canada, hvor jeg fik muligheden for at opleve og bidrage til den canadiske forretningsverden. Det var under denne praktik, at min interesse for dataanalyse tog form, og jeg begyndte at forstå potentialet og vigtigheden af at anvende data til at optimere forretningsbeslutninger.
Uddannelsesområde: Marketing & Business
Periode: januar 2021 - december 2023
Min erhvervserfaring
2022 - 2023

Konsulent

PILGRIM

Efter min praktik har jeg været ansat på kontrakt basis og medvirket til udvikling af virksomheden samt løbene opfølgning på tidligere og igangværende projekter.
Arbejdsområde: Data & Analyse
Periode: oktober 2022 - november 2023
2022 - 2022

Retail operations intern

PILGRIM

I min rolle hos Pilgrim North America i Canada har jeg været centralt placeret som nøgleperson i opstarten af Pilgrims analyseafdeling. Her har jeg været dedikeret til udviklingen af salgs- og performanceanalyser. Gennem min daglige arbejdsgang har jeg ikke blot analyseret og forstået salgsdata, men også ledet initiativer til performanceoptimeringer. Dette har krævet tæt samarbejde med butikschefer og andre interessenter for at identificere områder til forbedring og implementere strategier, der har styrket virksomhedens samlede resultater. Min evne til at lede analyser og eksekvere på indsigter har været afgørende for at forme vellykkede forretningsstrategier i opstarten af analyseafdelingen.
Arbejdsområde: Data & Analyse
Periode: februar 2022 - oktober 2022
Mine kompetencer
Evner
dataanalyse forretningsudvikling
Sprog på arbejdsniveau
dansk engelsk
Mine præferencer
Jobtype
Fuldtidsjob Graduate/trainee Studiejob
Arbejdsområde
Data & Analyse
Geografi
Østjylland (Aarhus)
Kontakt mig!


HPT