Ny på StuderendeOnline? Opret dig!

PFA Graduate Program

PFA Pension


PFAs Graduate Program er to år med accelereret faglig og personlig udvikling. Du bliver en del af et tæt fællesskab med andre graduates, så du opbygger netværk og udveksler erfaringer. Du er på bootcamps, hvor du optimerer din professionelle værktøjskasse med træning i blandt andet problemløsning, innovation og facilitering. Du er også i netværk, der fokuserer på din personlige udvikling, og du får tilknyttet en mentor.

Varighed: 24 måneder
Antal turnus: Ingen
Sprog: dansk
Lønniveau: Afhænger af overenskomst, uddannelse og erfaring
Placering: København
Ophold i udlandet: Nej
Ansøg i: januar, december
Start i: september

PFA Pension rekrutterer graduates fra disse uddannelser:

Humaniora
IT
Jura
Marketing & Business
Medicinal & Sundhed
Organisation & Ledelse
Samfundsvidenskab
Sprog, Media & Kommunikation
Teknik & Teknologi

Bliv underrettet når virksomheden får nye graduatejob!

Personlig udvikling i et stærkt fællesskab


Du skal have det godt for at kunne udvikle dig. Derfor har vi en kultur, der giver dig indflydelse, frie rammer og plads til at specialisere dig. Du får naturligvis hjælp af dygtige kollegaer, for vores Graduate Program er skræddersyet ud fra en grundtanke om, at vi skal være et fællesskab, hvor læring og udvikling er en naturlig del af hverdagen.

Udover den store faglighed i huset, kan du også se frem til et stærkt og socialt fællesskab, for det er også en vigtig del af dit arbejdsliv.

I PFA får du både plads til dine ambitioner og til at have det sjovt. Sådan tror vi bedst, at vi sammen kan skabe arbejdsglæde og de bedste løsninger til vores kunder.

Graduate programmets elementer 

Bootcamps
På bootcamps udvikler du sammen med de andre graduates kompetencer og soft skills, der accelererer din performance og gennemslagskraft.

Mentorordning
Du får fra start tilknyttet en mentor, som du løbende kan sparre med om din professionelle udvikling og om det at navigere i et fuldtidsjob.

Faglig udvikling
Du udvikler din faglige viden gennem on the job training, via din leder og kolleger i dit team, men også via programmet, hvor din forretningsforståelse gradvist udbygges gennem oplæg og aktiviteter.  

Personlig udvikling
Du arbejder løbende med din personlige udvikling, både i din dagligdag gennem feedback fra din leder og kolleger og på særlige graduate netværksmøder faciliteret af en coach. Derudover får du en personprofil og modtager en tilbagemelding, som vil give dig øget indsigt i egne styrker og faldgruber, som du og din leder kan arbejde videre med.

Accelereret netværk
I graduate programmet er der fokus på Teambuilding af jeres hold, så I får et stærkt netværk og sammenhold, bl.a. gennem flere indledende onboarding dage og et fælles Graduate Døgn.
Derudover introduceres I gennem programmet hurtigt til de øvrige graduate årgange, forretningen, vigtige stakeholders og sammenhænge i vores værdikæde.


Ansøgningsprocessen


I PFA lægger vi vægt på en ordentlig ansættelsesproces, så vi sikrer, at både du og PFA får det bedste grundlag for at træffe den rigtige beslutning

Din ansøgning er vores første indtryk af dig, og vi behandler den fortroligt. Det er den rekrutterende leder, der gennemgår ansøgningerne og beslutter, hvem der skal til samtale. Er du ikke imellem dem, der skal til samtale, modtager du et afslag pr. e-mail.

Den indledende samtale

I den indledende samtale møder du den rekrutterende leder og ofte også en medarbejder fra det team, du søger job i. Under samtalen får du mere at vide om jobbet og om PFA som virksomhed og arbejdsplads. Vi spørger også ind til din motivation for at søge jobbet. Og vi stiller skarpt på, hvad du brænder for, og hvordan dine erfaringer og kompetencer passer til jobbet.

Efter samtalen tager lederen stilling til, om du skal videre til en uddybende samtale. Hvis du ikke bliver kaldt til den uddybende samtale, får du et mundtligt afslag fra lederen.

Den uddybende samtale og tests

Formålet med den uddybende samtale er at få et bredere og mere detaljeret billede af dig som person og potentiel medarbejder. Inden samtalen får du tilsendt link til test, som du besvarer online. Personlighedstesten giver et godt billede af din motivation og kompetencer i en arbejdsmæssig sammenhæng. Tilbagemeldingen foregår som en dialog mellem dig og en certificeret HR-konsulent. Fokus er på matchet mellem det ledige job og dine kompetencer.

Lederen er også til stede under samtalen, og her kan både du og lederen få svar på de eventuelle spørgsmål, der kan være dukket op efter den indledende samtale.
PFA Pension

Sundkrogsgade 4, 2100 København Ø

PFA er et pensionsselskab, men vi er meget mere end det. Udover pension og forsikring tilbyder vi i dag også opsparing for privatkunder og en række løsninger inden for blandt andet sundhed og boliger. Vi er ejet af vores kunder, og vi blev stiftet i 1917 for at sikre danskerne frihed til at leve det liv, de ønsker.

Vi accepterer uopfordrede jobansøgninger: Søg via vores websider
Vi har et graduateprogram for nyuddannede: Læs mere her
Vi ansætter jævnligt praktikanter

Mere info om virksomheden

Graduateprogram Talentefterspørgsel Alle aktuelle job

Aktuelle graduatejob hos PFA Pension

Virksomheden har pt. ingen aktuelle graduatejob.

Bliv underrettet når virksomheden får nye graduatejob!

Har du rettelser til dette graduateprogram?
Kontakt os gerne for at ændre eller opgradere jeres graduateprofil - få flere detaljer på telefon 38381010 eller [email protected]

Vil du have din virksomhed med på listen?
Se hvordan vi kan sammensætte en graduatekampagne til jer,
og kontakt os på telefon 38381010 eller [email protected]

HPT