Ny på StuderendeOnline? Opret dig!

Opret dig på StuderendeOnline

StuderendeOnline

Din karriere starter her

StuderendeOnline.dk er jobportalen for studerende og graduates.

I mere end 25 år har vi hjulpet tusindvis af studerende og graduates gennem deres studieliv og i gang med karrieren. Vi ved, at studielivet til tider kan være stressende og hårdt – og at man ikke altid har overskuddet til den besværlige jobsøgningsproces i søgen efter et relevant studiejob, en praktikplads eller et graduatejob.

Vores mission er at give alle højtuddannede talenter den bedste start på arbejdsmarkedet. Derfor har vi gjort jobsøgningsprocessen nem og enkel - du finder nemlig kun studierelevante jobs på StuderendeOnline.dk

Opret profil


Hvordan gør vi det?

Det er enkelt. Vores jobportal fungerer som bindeled mellem dig og arbejdsmarkedet. Vi matcher dit studie og dine kompetencer med relevante arbejdsgivere, så du slipper for de uendeligt mange søgninger og irrelevante jobs.


Hvad kan vi tilbyde?

Vi er stolte af, at tusindvis af studerende på landets universiteter, handelshøjskoler og professionshøjskoler ser os som den bedste jobportal for studerende. Og vi kan med garanti også hjælpe dig! Hos StuderendeOnline.dk finder du mere end 2.500 relevante studiejobs, praktikpladser og graduatejob hver dag.

HPT