Fokus på livet som studerende

Her kan du finde indhold, der sætter fokus på alt, der berører dit studieliv. Det kan være eksamen, legatsøgning, økonomi, studiejob, studier eller velvære.

Arbejde

Relevant studiejob
Forbrugerøkonom sætter fokus på manglen på relevante studiejob
Af Ann Lehmann Erichsen, Forbrugerøkonom (redigeret) 2015
Studiejobs og Excel – vejen til de fede studiejobs
Studerende bruger mange af deres vågne timer på forskellige uddannelsessteder, hvor de er i gang med at studere for at sikre sig fede jobs i fremtiden.
Bliv professionel pokerspiller
Den typiske studerende drømmer om at blive pædagog, skolelærer, butiksassistent eller advokat, men hvad drømmer du om?
Person- og arbejdsskader
Som studerende kan det være svært at vide, hvornår og hvordan du er dækket ind, mens du er under uddannelse. Hvis uheldet skulle være ude, ved du så, hvordan du kan søge erstatning, og hvilke forsikringer du skal være dækket af? I denne artikel kan du blive klogere på, hvordan reglerne er, når du er studerende og befinder dig på din arbejdsplads eller på uddannelsesinstitutionens arealer.
Af Louise Villadsen
Guiden til jobsøgning
Det kan være lidt af en jungle at bevæge sig mellem forskellige hjemmesider for at finde job, vejledning til at skrive jobansøgning, samt gode råd til jobsamtalen. Vi har derfor lavet en guide til dig.
Af Niklas Ingerslev (redaktionen)
Få mest ud af dit praktikophold
Går du og overvejer praktik som en del af din uddannelse? Læs hvad du får ud af et praktikophold og få gode råd til, hvordan du skal forholde dig på praktikpladsen for at få mest ud af det.
Af Thomas Elmegård, redigeret (redaktionen) 2015
Netværk under uddannelse
Et godt netværk kan gøre dig solidt rustet til at nå dine mål, både under og efter din uddannelse. Vi har snakket med netværksekspert Charlotte Junge om, hvordan du kan styrke og forme din fremtidige karriere ved at tænke i netværk.
Af Niklas Ingerslev
Det betyder fagforeningen
Formanden for DJØF Studerende Tue Anders Johansson har skrevet denne måneds blog, der omhandler de goder du som studerende får ud af, at være medlem af en fagforening.
Af Tue Anders Johansson, formand for DJØF Studerende
I gang som iværksætter
Christian Walther, formand for Dansk Iværksætter Forening, fortæller her om, hvordan du får omsat din idé til en virksomhed. Læs hans råd og kom i gang med det samme!
Af Thomas Møller Christensen, redigeret (redaktionen)
10 råd som iværksætter
Står du med den perfekte idé, som du har lyst til at føre ud i livet, og mangler du hjælp til at komme i gang? So.dk har samlet 10 gode råd, hvis du har en iværksætter i maven og vil undgå de værste faldgruber.
Af Thomas Møller Christensen
Bliv medlem af en fagforening på studiet
Tegn dine forsikringer hos din fagforening og spar penge.
Af Morten Bonde Petersen (Redaktionen)
Tips til praktikken
Har du overvejet, hvordan du får mest ud af din praktik? Svaret får du af Espen Højlund, der i 2001 startede som praktikant i kommunikationsbureauet Advice og allerede efter 7 år indtog stillingen som CEO. Her giver han sine tips til kommende, ambitiøse praktikanter i kommunikationsbranchen
Af Simon Højmark Christensen og Jacob Aksglæde Pedersen
Én blog, én ansøgning & ét drømmejob
Er du studerende, og overvejer du, hvordan du kan forbedre dine fremtidige jobmuligheder? Mulighederne herfor er mange, men i denne artikel vil fokus være rettet på, hvordan blogging kan blive lige netop din vej til drømmejobbet efter endt uddannelse.
De 5 mærkeligste studiejobs du kan få
Vi har samlet en liste med de fem skøreste studiejobs, som vi er stødt på, men som faktisk er rigtige gode, hvis du som studerende står og skal bruge lidt ekstra indkomst til at supplere din SU.

Legater

Sådan skriver du en god legatansøgning
Husk på, at din ansøgning kun er en blandt mange, og de som skal vurdere din ansøgning, har altså brug for hurtigt at kunne se, at netop du bør have støtte.
Af Redaktionen, redigeret 2015
Legater på studerendeonline.dk
Antallet af legatansøgere er meget lavt i forhold til udbuddet af legater. Det skyldes manglende viden og forvirring i selve legatsøgningen.
Af Niklas Ingerslev, redigeret (Redaktionen) 2015
Få hjælp til at søge om legatstøtte
Undertegnede ansøger hermed om støtte til mit praktikophold...Få hjælp til at søge om legatstøtte til studieophold, praktikophold eller lignende
8 råd om legatsøgning
Et udlandsophold på SU kan være vanskeligt, men legatsøgning er en måde at løse problemet på. Det kræver benarbejde, men griber du det rigtigt an, kan du ende med at blive forgyldt. Få 8 råd til at lave en legatansøgning som tager kegler.
Af Redaktionen, redigeret 2015
Eksempel på ansøgning til legatstøtte af opgaver
Få hjælp til at søge om legatstøtte til hovedopgave, projekter og lignende
Af Redaktionen – redigeret 2015
Den gode legatansøgning
Vi har talt med legatansvarlige Marianne Bigum og Christina Graversen fra Nordea-fonden om, hvordan man skriver en god ansøgning.
Af Niklas Ingerslev, redigeret (redaktionen) 2015
Få hjælp til at søge om legatstøtte i studietiden
Jeg skriver til Dem, da jeg venligst vil ansøge om hjælp til mit videre studieforløb...Få hjælp til at søge om legatstøtte i studietiden.
Den gode ansøgning til fundraising
Fonde og puljer kan hjælpe dig med at stable dit projekt på benene. Vi giver en guide til, hvordan du kan søge penge til dine gode ideer
Af Lotte Mathilde Nielsen
Legater hjælper studiedrømme på vej
Med et legat på 20.000 tog Rasmus ingeniørstudiet med til Polen.
Af Sarah Piil

Studieliv

God søvn giver en bedre studietid
Koncentrationsbesvær, nedtrykthed og stress er noget, som overraskende mange studerende lider af. Men det er heldigvis noget, der i høj grad kan gøres noget ved. Vidundermidlet er mere fokus på en god nattesøvn. Her i artiklen vil du finde ud af, hvorfor din søvn er noget, du bør prioritere højt, og du får nogle tips til, hvordan du får en bedre nattesøvn.
Af Rolf Hansen, Sengnu.dk
Bliv klogere på sprogrejser
Bliv inspireret af EuroStudy Internationals guide til sprogrejser. Hvis du er hurtigt ude har du flest muligheder. Tag på sprogrejse, hvis du gerne vil lære et nyt sprog og en anden kultur at kende, samtidig med, at du holder ferie.
Af EuroStudy International, redigeret (redaktionen) 2015
Få flyttehjælp i nabolaget
Studiestart og flytning indebærer en række praktiske udfordringer. Gennem en ny hjælpsom app finder du nemt hjælpen i nabolaget.
Af Line Svenstrup Berger, Helpfully
Feng shui for studerende
Kan indretning hjælpe dig til at få orden på dit stressede studieliv? Selvfølgelig kan det det! Få gode råd af Feng Shui-konsulenten Simon Southall.
Af Susanne Marstrand, redigeret (redaktionen) 2015
Billige studieophold i udlandet
Mange studerende går og drømmer om at komme på udveksling til udlandet med deres studie. Desværre bremser økonomien rigtig mange i at tage af sted, men sådan behøver det heldigvis ikke at være.
Af Camilla Grøn, Mikonomi.dk
Sådan handler du ind til billig hverdagsmad på SU
Som studerende skal du finde sig tilrette på et SU-budget med dertilhørende udgifter og indtægter. Et af de steder, hvor du som studerende prøver at spare for at få råd til mere af det sjove, er på madbudgettet
Studerende efterspørger karriererådgivning
Gør tanken om at starte på arbejdsmarkedet dig nervøs? Så er du ikke alene. Studerende efterspørger nemlig karriererådgivning som aldrig før.
Af Tomas K. K. Ellendersen
Alternative shoppingoplevelser
Er tiden ikke til at bruge en dag i butikker? Din interesse for mode og dit behov for igen at forny garderoben kan klares på andre måder.
Af Britt Jakobsen
De kæmper for dig
Mød tre studerende som kæmper for at forbedre forholdene for dig som studerende.
Af Tomas Karlsson Korning Ellendersen
Rejsebreve fra Helsinki
Ud over at du skal have plads til alt dit varme tøj i kufferten til Helsinki, Finland, skal du sørge for, at den er tilstrækkelig stor, så du har plads til alle de oplevelser, du stensikkert får med hjem.
Af Helene Kondrup Jensen
Kulturforskelle og storslået natur
Smuk og storslået natur og det at få rykket sine fordomme var nogle af de største oplevelser, Peter og Helle tog med sig hjem fra deres udlandsophold i Sydafrika. De ønskede begge at opleve et radikalt anderledes land end Danmark, og er begge blevet betaget af landet.
Af Natasja Gosch
Spar penge på udklædning!
Er du studerende, og vil du gerne spare penge på udklædning, så har du naturligvis mulighed for det. Skal du blot have fat i et kostume til et kostumefest, så behøves det naturligvis ikke ruinere dig. I dag er der nemlig rig mulighed for at købe kostumer til SU-venlige priser.
Af Studerende Online
Udveksling og CV
Det er næsten blevet politisk korrekt at tage bøgerne under armen, putte Lonely Planet i tasken og læse et semester eller to i udlandet. Men er det besværet værd for blot at forbedre sit CV? Læs Henriettes erfaringer og gode råd efter et semester i Madison, USA.
Af Henriette Stisen, redigeret (redaktionen) 2015
Giv en oplevelse i studentergave
Inden for kort tid begynder de første studentergilder at dukke op i kalenderen. Det betyder også, at du skal begynde at tænke på at investere i gaver til de glade studenter
Fire sjove fritidsaktiviteter
Du skal som aktiv studerende sørge for, at din hverdag ikke kun går op i forelæsninger, opgaveskrivning og eksamensræs, da der også skal være plads til at have det sjovt.
De tre principper
Denne artikel er en studieguide til studerende der er på SU som bruger for mange penge på mad. I får Af Karen Johanne Iversen 3 metoder til at handle ind til billig og næringsfuld mad så der stadig er råd til at det sjove og til når pengene kniber.
Af Karen Johanne Iversen
God økonomisk studiestart?
Nu er det første studiestart og har lige sparet penge op efter du har holdt sabbatår, men ved du hvor dyrt det er at være studerende, flyttet hjemmefra og hvor mange penge du skal smide bare på bøger? Har du så stadig råd til fest og øller?
Af Karen Johanne Iversen
Sådan pitcher du din idé
At præsentere sin idé på en kort, præcis og interessevækkende måde, er mindst ligeså vigtigt, som dét at have en god idé. Læs med og få råd om, hvordan du pitcher din idé.
Af Line Zachariasen
Det skal du bruge, når du flytter
Når du som studerende flytter hjemmefra, så kan du ikke længere læne dig tilbage og nyde de lækkerier, der bliver frembragt fra din mors kødgryder.
Af Mads Phikamphon
5 gode råd til en hurtig og virusfri computer
Som studerende er man meget afhængig af sin computer. Det er derfor vigtigt at den performer bedst muligt og så lang tid som muligt. Vi giver dig her en hurtig guide til, hvordan du, på meget simpel vis kan optimere din computer.
Af Studerende Online
Gør livet som studerende nemmere med e-bøger
Der skal bestemt ikke være nogen tvivl om, at du som studerende skal benytte dig af en lang række forskellige former for bøger. Det er også ensbetydende med, at det kan blive en tung affære, at skulle slæbe de mange bøger frem og tilbage
Ferie på SU
Ferietiden nærmer sig, og kufferten står i hjørnet og ligner noget, der skammer sig over at være til, fordi den ikke har været brug i evindelige tider
Kom helskindet igennem specialeskrivningen
Uanset om dine følelser allerede sidder ude på tøjet, eller du blot ønsker at være velforberedt, har vi i dette indlæg samlet fem tips, som forhåbentligt kan hjælpe dig med at komme helskindet igennem specialeskrivningen.
Undgå sprogfejl i dit bachelorprojekt og speciale
Når du skriver bachelor, speciale, eller anden akademisk opgave, er den skriftlige fremstilling en enormt vigtig faktor
Kan man løse ligninger for en bedre verden?
Kan man løse ligninger for en bedre verden? Vi har mødt studenterorganisationen Økonomer Uden Grænser, der med økonomistudiet hjælper velgørenhedsprojekter og hjælpeorganisationer
Af Line Zachariasen
Sådan tackler du din eksamensangst
Som studerende kender du sikkert til nervøsitet i forbindelse med eksamen. Og faktisk kan din nervøsitet hjælpe dig med at præstere bedre, idet den bl.a. skærper dine sanser.
Af Maria Bagger-Hansen, personlig NLP Life Coach
Studenterpolitiker på fuldtid
Selvom 26-årige Yasmin Davali er en travl ung kvinde, har hun taget sig tid til en snak med redaktionen her på Studerende Online. Hun er netop tiltrådt som formand for Danske Studerendes Fællesråd og afsluttet sin bachelor i Socialvidenskab på RUC.
Af Redaktionen 2015
Kvit cigaretterne på bedste vis som studerende
Der er - desværre - rigtig mange studerende, der ryger cigaretter på dagligt basis. Ikke nok med, at det er noget, der er særdeles skadeligt for deres krop og deres generelle sundhed, så skal det ligeledes også understreges, at det er noget, der er særdeles dyrt
Spark karrieren i gang med en sprogrejse
I dag er det ikke længere nok at have gode eksamensresultater, hvis du søger et job. Med kamp om arbejdspladserne på det danske marked, er det vigtigt at kunne skille sig ud af mængden, og bevise at man er den bedste kandidat.
Hvad giver en sprogrejse?
Sprogrejser er en aktiv måde at lære både sprog og kultur - og samtidig skabe minder for livet
Af EuroStudy International
Drømmen om Nordamerika
Jurastuderende Daniel på 28 år var et semester på udveksling i San Fransisco. Vi har talt med ham om drømmen om at studere i udlandet, og de sociale og faglige oplevelser man får med hjem fra turen.
Af Redaktionen, 2015
Sådan starter du en webshop i din studietid
Det er blevet mere og mere almindeligt at starte virksomhed i studietiden, så du kan også kaste dig ud i et nyt iværksætterprojekt, selvom du er under uddannelse
Finding a place to stay as an international studen
There are two main struggles in life - finding a job where you can make money and finding a place where to sleep.
Indret din studiebolig efter dine behov
Som studerende kan en af de store udfordringer være, at finde en bolig, som du rent faktisk kan bo i på SU
3 tips til indretning af studieboligen
Som udeboende studerende er det ikke altid, at man har de bedste midler til rådighed

Økonomi

Billig studiestart
Det nye semester står for døren, og uanset om du skal starte på en helt ny uddannelse, eller om du vender tilbage til et igangværende studie, er det desværre sjældent en billig fornøjelse at starte på studiet. Vi har samlet et par gode tips, så din studiestart ikke tømmer din bankkonto.
Studerende? Sådan får du råd til sund mad hver dag
Klokken er 16.30 og trætheden melder sig efter en lang dag på studiet. Derhjemme finder du kun ketchup og dåsebajere i køleskabet, så du skal have handlet ind til aftensmaden
Af Karen Johanne Iversen, Spiir.dk
Bliv en spare-haj på SU
Er du på SU? Så får du 6.015 kr. om måneden at gøre godt med. Det er ikke helt umuligt at leve for, hvis du er villig til at gå lidt på kompromis. Få råd til en ekstra øl i fredagsbaren med disse enkle tip
Af Cecilie Asaa, Spiir.dk
Få afbetalt SU-gælden
Flere studerende kæmper med høje SU-lån og voksende gæld. Gert Mouritzen fra Forbrugerrådets Gældsrådgivning giver her et par fif til at slippe af med SU-lånet.
Af Line Zachariasen (redaktionen), redigeret 2015
Flyt billigt
En traditionel flytning hurtigt kan blive en dyr fornøjelse, men langt de fleste af os kan faktisk klare det meste selv – og næsten omkostningsfrit. Den største post på budgettet – flyttebilen – kan erstattes af en gratis trailer.
Af Stine Vium, Freetrailer.dk
Rig på SU
Overblik over privatøkonomien hjælper studerende til at prioritere pengene. Det kan betyde mindre gæld og mindre studielån. Smart online-tjeneste giver dig overblikket.
Af Nanna Knudsen fra Spiir.dk
Studerende og forsikring
Studerende gambler med forsikringerne - privatøkonomien bliver sat på spil
Af Niklas Ingerslev (redaktionen)
Bliv trendy på SU
Hvordan opdaterer du klædeskabet på SU? Designer for Custommade, Anne Rasmussen, har modetips til pigerne. Silas Adler fra Soulland giver fyrene fif.
Af Sarah Piil, redigeret (redaktionen) 2015
Kål på fire måder
Kål er billigt, sundt og lækkert. Her er opskriften på hvidkål i fire forklædninger: asiatisk, mellemøstlig, dansk og nordisk.
Sådan bliver du glad for at spare penge op
Livet på SU tillader ikke altid de store udskejelser. Slås du med et stramt budget, og har du fået for vane at bruge dine ekstra penge på biografture, cafébesøg og pubcrawls med vennerne, i stedet for at lægge lidt til side til opsparingen?
Af Karen Johanne Iversen, Spiir.dk
3 tips til fordelagtige handler online
Det er ikke ny viden for nogen, at der kan være mange penge at spare, hvis man handler online
Tre smarte måder du kan spare penge på dine online
Kender du også det der med, at du egentlig burde sidde med din computer og læse? Men pludselig går det hurtigt, og inden du har set dig om, får du klikket dig ind på Asos eller H&M?
3 budgetvenlige ferier til dig på SU
Solens stråler er begyndt at varme, fuglene synger fællessang, og omsætningen hos iskiosken er steget. Sommeren er så småt på vej, og vi begynder at længes efter bare ben og kolde drinks ved poolen. Men som studerende tillader SU-budgettet ikke altid 14 dages all inclusive på Maldiverne, så du må ty til alternativer.
Af Karen Johanne Iversen, Spiir.dk
Hvilken fagforening passer dig?
Den ultimative guide til valg af fagforening
Af Niklas Ingerslev, redigeret (redaktionen) 2015
Rejs penge på en alternativ måde
Har du en sej idé, du gerne vil søge penge til, men synes du, det er for stor en opgave at søge gennem puljer og fonde? Så giver vi her et par forslag til en alternativ måde at skaffe pengene på
Af Lotte Mathilde Nielsen
Billig bolig
Er det tid til at vinke farvel til mors kødgryder, eller er lejekontrakten ved at løbe ud? Så læs med her, hvor SO.dk guider dig til, hvor og hvordan du finder en billig studiebolig i nærheden af dit studiested.
Af Line Dybdahl Andersen (Redaktionen)
Find afbudsrejse
Find sommerens billigste ferie
Af Niklas Ingerslev (redaktionen), redigeret 2015
Nikolaj Kirks opskrifter
Tv-kokken Nikolaj Kirk har masser af fif til god og varieret mad for studerende på SU. Bliv inspireret af fem af hans lækre opskrifter.
Få støtte til lejeboligen
Som studerende er husleje den største post i dit budget. Så hvorfor ikke hente støtte til den, hvor du kan? SO.dk giver her et overblik over, hvad du skal have klar, når du skal søge boligstøtte hos Udbetaling Danmark.
Af Tomas Karlsson, redigeret (redaktionen) 2015
Lækre og økologiske opskrifter
Fødevarefællesskabet er en forening, der arbejder for, at økologi ikke skal være en dyr gourmet-luksus. Vi har fået Kokken Nicolai Nørregaard til at sammensætte en opskrift udfra foreningens ugentlige pose.
Af Lotte Mathilde Nielsen
Sund og god mad på SU
Lever du af pastaskruer med ketchup sidst på måneden? Så læs videre her, hvor vi giver et par tips til, hvordan du får råd til lidt mere.
Af Christina Nedergaard, redigeret af redaktionen 2015
Løn under udlandspraktik
Lyder det lokkende med et lønnet praktikophold i udlandet, så kan den internationale organisation AIESEC måske hjælpe dig. AIESEC har kontakter i mere end 90 lande verden over.
Af AIESEC
Læg krop til forsøg
Kan du supplere din SU ved at deltage i forsøg?
Af Anders Lundtang
Sparetips til sommerferien
Få gode råd og sparetips til din sommerferie
Af Niklas Ingerslev, redigeret (redaktionen) 2015
3 tips til en billig start på studiet
Sommeren byder for mange studerende på ferier, festivaler, byture og andre aktiviteter, som tærer på bankkontoen
Af Af Karen Johanne Iversen, Spiir.dk
3 deleøkonomiske tjenester
Takket være de mange deleøkonomiske tjenester, der netop nu dukker op overalt i mængden af apps på din telefon, kan vi dele vores ressourcer med hinanden og spare penge
Tre miljørigtige måder du kan spare penge på
Her er en rigtig win-win-situation. Går du og drømmer om at spare penge? Og om at være bedre mod miljøet? Jamen, så er den gode nyhed, at de to ting går rigtig godt i spænd
Sådan får du mest fitness for pengene
Vi kan hurtigt blive enige om, at det er fedt (og sundt) at røre sig, men det kan også være en dyr affære, hvis det kræver, at du betaler et par hundrede kroner tilfitnesscenteret hver evig eneste måned
Af Caroline Sølver, Spiir.dk
Alternativ ferie
Læs med her, hvor vi guider dig til, hvordan du kan få en anderledes, interessant og billig sommerferie.
Af Line Dybdahl Andersen (Redaktionen), redigeret 2015
Sparetips til mobilen
Få 5 lette råd til at spare penge på mobilregningen
Af Niklas Ingerslev (redaktionen), redigeret 2015
Søg hjælp til forældrekøb
At flytte hjemmefra er et stort skridt, og selvom det er en spændende tid, medfører det også nogle udfordringer. Første bump på vejen er at finde en bolig.
Af Louise Villadsen
Lækre opskrifter fra vores brugere
Lav lækker mad fra opskrifter indsendt af kreative brugere. De har alle vundet kogebogen "Hverdagsmad" af Nikolaj Kirk.
SU-lån betaler egen lejlighed
Kom indenfor hos RUC-studerende Marie Mørch, som afbetaler sin lejlighed med SU-lån. På den måde undgår hun den lange boligkø.
Af Tomas Karlsson Korning Ellendersen
Billige studiebøger
To studerende har sammen med en ven fra Indonesien lavet en ny mobil-app, som gør det lettere at købe og sælge brugte studiebøger.
Guide til A-kasser
A-kassen hjælper, hvis jobbet svigter. Find ud af hvilken du skal vælge.
Af Studerende Online
8 råd til at klare studietiden uden studiegæld
Studietiden er på mange måder en fantastisk tid, som man forhåbentligt kan tænke tilbage på med et smil på læben. Det kan samtidig være en hård tid, fordi det kan være svært at få økonomien til at balancere. Skal du klare studietiden uden at sætte dig i gæld, så skal du bruge din økonomiske sans.
Af Studerende Online
Træn billigt
Giv din krop og din økonomi en sund levevej
Af Niklas Ingerslev (redaktionen)
Lær mere om SU-lån
SU-lån: Investering eller gældsætning?
Af Line Dybdahl Andersen, redigeret (Redaktionen) 2015
Suppeguide
Heldigvis er suppe en spise, som for få penge kan blive en smagsoplevelse. Bo Frederiksen fra Meyers Madhus guider til tre lækre supper.
Af Sarah Piil, redigeret (redaktionen) 2015
Spis dig til en bedre eksamen
Spis det rigtige inden det grønne eksamensbord venter
Af Line Dybdahl Andersen (Redaktionen), redigeret 2015
God og billig shopping
Det behøver ikke koste en formue at få fingrene i de kendte og kvalitetsrige mærker. Find dit næste køb på outlet.
Derfor er det vigtigt at være medlem af en a-kasse
Det er de færreste, der i deres studietid tænker over medlemskab a-kasser osv., men det bør man faktisk gøre, da man som medlem vil kunne hente en masse relevant og aktuel information, som vil kunne give dig værdi
Gode tips til at flytte hjemmefra billigere
Der er rigtig mange uventede omkostninger, når man skal flytte for første gang. Undervejs i processen dukker der ofte nye udgifter op, som man på ingen måde havde overvejet på forhånd. Disse små uønskede overraskelser kan være ekstremt frustrerende og desværre gøre den ellers positive forandring i dit liv lidt mindre sjov. Heldigvis findes der en række gode tips, som du kan tænke over for at være i stand til at flytte hjemmefra billigere
Af Studerende Online
Spar penge på din forsikring
Forsikringer er ofte en omkostningsfuld byrde, men hvis du er opmærksom og gør en smule forarbejde, er der mange penge at spare. Vi giver dig her et par gode råd til, hvad du bør være opmærksom på.
Af Niklas Ingerslev, redigeret (redaktionen) 2015
Er shopping din guilty pleasure?
Banker hjertet for at følge med i modens mange trends og mærker du også, at hjertet slår et ekstra slag, når du falder over sæsonens absolutte must-have i butikken? I et øjebliks svaghed har du brugt månedens SU.
Af Britt Jakobsen
Spar penge på madbudgettet
Sådan bruger du færre penge på mad
Af Line Dybdahl Andersen (Redaktionen), redigeret 2015
Spar op til uforudsete udgifter!
Som studerende er det en god ide at spare op til uforudsete udgifter. Får du alligevel brug for et lån, bør du altid sammenligne de forskellige lån på nettet først.
Vi bruger cookies til statistik, sociale medier og brugeroplevelse. Ved at bruge sitet accepterer du vores privatlivspolitik. (luk)
HPT