more search options

3.220 student jobs, internships & study projects

Vi søger praktikanter til URBANTEAMET i et af verdens førende pladeselskaber

Du kan blive vores næste praktikant, hvis du interesserer dig for sociale medier, musikvideoer, medieproduktion, planlægning og selvfølgelig brænder for at arbejde med musik. Det er ikke så vigtigt for os, hvilken uddannelse, du er i gang med, og du behøver ikke have erfaring med musikbranchen.

Recruitment Intern, forår 2021 - Kolding og Aarhus

Vi sørger for, at du kommer til at arbejde med en bred vifte af opgaver inden for rekruttering, og at du får alle forudsætninger og muligheder for at vise, hvad du kan. Du vil primært arbejde på kontoret sammen med os andre, men indimellem er du også med os i ”marken”; f.eks. på karrieremesser, jobsamtaler, interne arrangementer og rekrutteringsevents.

CSR Intern, forår 2021 - Aarhus

Vil du gerne have erfaring fra en stor international virksomhed på CV’et og samtidig være med til at gøre en forskel indenfor den grønne dagsorden? Vi søger til vores satellitkontor i Aarhus en praktikant til en bred variation af opgaver indenfor CSR. Du vil bistå CSR-afdelingen med at udvikle og implementere vores CSR-målsætninger.

KOMMUNIKATIONSPRAKTIKANT i et af verdens førende pladeselskaber

Har du en stærk kommunikationsprofil og en skarp pen? Er du engageret, kreativ og idérig? Så skal du måske med på holdet! Vi har en ledig plads i Frontline, hvor vi arbejder med Sony Music’s danske artister.

Communication Intern, forår 2021 - Kolding og Aarhus

Du er god til at kommunikere, men du vil gerne blive endnu bedre. Du synes, det er sjovt at arbejde med kommunikation – både på det strategiske plan og i praksis – og du vil gerne have indblik i, hvordan der arbejdes professionelt med kommunikation i en multinational virksomhed med kollegaer og butikker i 31 lande på verdensplan.

Compliance assistant (studiejob)

Vil du være med til at sikre at vores trykfarver til fødevareindustrien overholder alle gængse regler og regulativer? Sætte dig ind i ny lovgivning på området? Sparre med vores udviklingslaboratorium, så vi sikrer der er god compliance mellem nye produkter og lovgivningen? Så er dette studiejob noget for dig!

Studentermedhjælper til webdesign, sociale medier og grafiske opgaver

Danish Hub for Cyber Security er Danmarks primære indgang til viden om cybersikkerhed, der skal komme innovation og start-up virksomheder til gode. Dine arbejdsopgaver omfatter blandt andet produktion til og vedligehold af hjemmeside, grafisk design og indholdsproduktion til sociale medier, ad-hoc administrative opgaver samt praktisk forefaldende arbejde i forbindelse med afholdelse af arrangementer, events og konferencer

Ungdommens Røde Kors søger praktikanter

Ønsker du at være en del af Danmarks største humanitære ungdomsorganistion? Og vil du gøre en reel forskel for børn og unge, mens du samtidig får erfaring fra den virkelige verden og mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt? Så det nu, du skal slå til!

Employer Branding Intern, forår 2021 - Kolding og Aarhus

Sammen med vores Employer Branding Responsible, vil du som Employer Branding Intern være med til alt lige fra idé til eksekvering af kommunikations- og employer branding-projekter og aktiviteter – store som små, nationale som lokale.

IT-studentermedhjælper til Merkur Andelskasse, Aarhus

Du vil blive en del af bankens IT- og udviklingsafdeling, hvor du vil komme til at arbejde sammen med dygtige kollegaer med en bred og alsidig erfaring. Merkur Andelskasse har til huse centralt i Aarhus, men samarbejder i det daglige tæt med kollegaer i Merkur Andelskasses andre afdelinger i Aalborg og København.

Personal finances getting you down? Take a search in our scholarship database and boost your economy.

search scholarships


Student life

Artikel: Eksempel på legatansøgning Artikel: Sådan skriver du en god legatansøgning Artikel: Spar på forsikringen som studerende Artikel: God og sund mad på SU Artikel: Søg hjælp til forældrekøb Artikel: Sådan tackler du din eksamensangst Artikel: Sådan flytter du næsten gratis Artikel: SU-lån betaler egen lejlighed Artikel: Cape Town - kulturforskelle og storslået natur Artikel: Billig bolig til studerende

Focusing on all parts of student life: exams, economy, travels and well-being.

student life

Join our career networkGet latest student job opportunities, career news & study events. Let your future employer find you.

create profile
Customers:

We use cookies for better user experience, statistics, social media and advertising. Read our cookie and privacy policy here (Danish).

accept

HPT