more search options

2489 student jobs, internships & study projects

Studenter søges til Marselisborg i København

Marselisborg er et privat konsulentfirma, som er specialiseret i at udføre forandrings- og udviklingsopgaver samt analyser for stat, kommuner og private virksomheder. Vi løser komplekse opgaver inden for beskæftigelses-, social- og ældreområdet. Vores medarbejdere har primært en baggrund inden for de samfundsfaglige og humanististiske uddannelser.
2019-02-15 Marselisborg - Udvikling, Kompetence & Viden Greater Copenhagen

Guider og servicepersonale til IceCap Tours i Ilulissat, Grønland

Kan du lide at have med mennesker at gøre? Har du lyst til en stor oplevelse – at opleve sommeren i et af de smukkeste områder i Grønland? Sæsonen er fra maj til september – hvordan kan du passe ind?
2019-02-11 IceCap Tours Greenland & Faroe Islands

Bliv mentor – og gør en forskel for børn og unge!

Går du på en gymnasial- eller videregående uddannelse og kan du lide at lære fra dig? Så kan du være en af de personer, vi søger til opgaven som mentor for børn og unge i folkeskolen og gymnasiet.
2019-02-11 MentorDanmark Greater Copenhagen, North Zealand, East Zealand, West Zealand, South Zealand & Islands, Funen, Southern Jutland, South-west Jutland (Esbjerg), West Jutland, Middle Jutland, Northern Jutland

Studentermedhjælper/personlig assistent

Du bliver studentermedhjælper/personlig assistent for en af vores akademiske medarbejdere i 2. kontor i Centralforvaltningen i Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen. Stillingen er på 10 timer om ugen.
2019-02-10 Københavns Kommune - Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen Greater Copenhagen

Personal finances getting you down? Take a search in our scholarship database and boost your economy.

search scholarships


Student life

Artikel: Eksempel på legatansøgning Artikel: Sådan skriver du en god legatansøgning Artikel: Spar på forsikringen som studerende Artikel: God og sund mad på SU Artikel: Søg hjælp til forældrekøb Artikel: Sådan tackler du din eksamensangst Artikel: Sådan flytter du næsten gratis Artikel: SU-lån betaler egen lejlighed Artikel: Cape Town - kulturforskelle og storslået natur Artikel: Billig bolig til studerende

Focusing on all parts of student life: exams, economy, travels and well-being.

student life

Join our career networkGet latest student job opportunities, career news & study events. Let your future employer find you.

create profile
This site uses cookies for statistics, social media and user experience. Using our site implies accept our privacy policy. (close)
HPT