more search options

3.459 student jobs, internships & study projects

Studentermedhjælper til sektion med fokus på digitalisering af byggeri, drift og forvaltning

Vil du med på en digital og visionær mission, hvor data-dreven indsigt giver værdifuld forretningsunderstøttelse for Danmarks Tekniske Universitets byg- og driftsherreorganisation Campus Service (CAS)?
2020-01-22 Danmarks Tekniske Universitet (DTU) Greater Copenhagen, North Zealand

Studentermedhjælper til analyse og databearbejdning af ledelsesinformation

Vil du være en del af en organisation, hvor datadrevet ledelse og forbedringsarbejde er en central del af strategien, og hvor du er med til at udvikle og fortolke ledelsesinformation, som bruges aktivt i styringen? Patientlogistik og data afdelingen i Region Hovedstadens Psykiatri søger en studentermedhjælper til opgaver i Målstyringsteamet.
2020-01-20 Region Hovedstadens Psykiatri Greater Copenhagen

Sæt fokus på SCIENCE. Bliv graduate i 2020 og form fremtidens SCIENCE-talenter!

3. optagelsesrunde: Vi søger topmotiverede bachelorer og kandidater, som brænder for matematik og naturvidenskab, og som har lysten og evnerne til at skabe begejstring for SCIENCE i folkeskolen. Det handler om at bryde den sociale arv, så alle børn i Danmark udvikler deres fulde potentiale.
2020-01-22 Teach First Danmark Greater Copenhagen, North Zealand, East Zealand, West Zealand, South Zealand & Islands, Øresund region

Studentermedhjælper til Playmakerprogrammet

Vi søger en positiv og struktureret studentermedhjælper til vores ”Playmakerprogram”, hvor unge frivillige, der typisk selv kommer fra udsatte boligområder, uddannes til at tage lederskab og igangsætte gadeidrætsaktiviteter i både GAME’s huse og på gadeplan.
2020-01-20 GAME Denmark Greater Copenhagen, Øresund region

Bliv graduate i 2020 og form fremtidens talenter!

3. optagelsesrunde: Vi søger topmotiverede bachelorer og kandidater på tværs af universitetsbaggrunde, som har viljen og kompetencerne til at løse et af Danmarks største problemer. Det handler om at bryde den sociale arv, så alle børn i Danmark udvikler deres fulde potentiale.
2020-01-22 Teach First Danmark Greater Copenhagen, North Zealand, East Zealand, West Zealand, South Zealand & Islands, Øresund region

Studentermedhjælper til Funding Support-team

Da du bl.a. skal udføre en meget vigtig opgave for instituttet, hvor der kræves stor opmærksomhed på detaljen, er det afgørende at du er i stand til at arbejde fokuseret og struktureret. Du skal med tiden kunne arbejde meget selvstændigt, men samtidig ikke være bange for at søge sparring, når du er i tvivl.
2020-01-20 Danmarks Tekniske Universitet (DTU) Greater Copenhagen, Øresund region

Studentermedhjælpere til KOT-Optagelsen

Optagelsesteamet for bachelor- og diplomingeniøruddannelserne søger to strukturerede og selvstændige studentermedhjælpere til at hjælpe med sommeroptagelsen på DTU.
2020-01-22 Danmarks Tekniske Universitet (DTU) Greater Copenhagen, Øresund region

Personal finances getting you down? Take a search in our scholarship database and boost your economy.

search scholarships


Student life

Artikel: Eksempel på legatansøgning Artikel: Sådan skriver du en god legatansøgning Artikel: Spar på forsikringen som studerende Artikel: God og sund mad på SU Artikel: Søg hjælp til forældrekøb Artikel: Sådan tackler du din eksamensangst Artikel: Sådan flytter du næsten gratis Artikel: SU-lån betaler egen lejlighed Artikel: Cape Town - kulturforskelle og storslået natur Artikel: Billig bolig til studerende

Focusing on all parts of student life: exams, economy, travels and well-being.

student life

Join our career networkGet latest student job opportunities, career news & study events. Let your future employer find you.

create profile
This site uses cookies for statistics, social media, better user experience and advertising through third parties. Using site implies accept of our privacy policy (Danish). Accept
HPT