3.899 study jobs, internships and graduate jobs

StuderendeOnline: Your future career starts here!

StuderendeOnline is a Danish job and career portal for students of higher educations. We offer student jobs with direct relevance to your studies, study internships, graduate and trainee jobs for fresh grads and study and masters projects. We offer advice to handle your economy as a student and provide you with access to one of the largests scholarship and grants database online. Welcome!


view more

Media Search Analyst Denmark (part time - work from home)

The job involves evaluation of many different task types including Music & Video judgements across media domains. And evaluation of App Store Content search results. The position will allow you to work from home on a flexible schedule of up to 20 hours per week completing tasks in a web-based evaluation tool.

Ambitiøs og troværdig BDR - Business Development Representative søges! (genopslag)

På udkig efter en karriere indenfor salg? Du har et talent for at connecte med mennesker, du kan opbygge tillid over telefonen, og du har drive. Du er muligvis nyuddannet og ønsker at forfølge en karriere inden for salg. Rollen som BDR vil være et godt afsæt for din næste rolle i salgsteamet.

International Graduate - IT

Er du passioneret, nysgerrig og brænder for at arbejde med IT? Så er det dig, vi leder efter! Vores graduateforløb giver dig et 360-graders perspektiv på Europas største dagligvarekæde; fra butiksgulv til ledelsesniveau – nationalt og internationalt.

International Graduate - Central Logistics

Er du vild med arbejdet med logistik, processer og mennesker, og har du lysten til at lære noget nyt? Så er det dig, vi leder efter! Vores graduateforløb giver dig et 360-graders perspektiv på Europas største dagligvarekæde; fra butiksgulv til ledelsesniveau – nationalt og internationalt.

International Graduate - Real Estate

Er du passioneret, nysgerrig og brænder for at arbejde med Real Estate? Så er det dig, vi leder efter! Vores graduateforløb giver dig et 360-graders perspektiv på Europas største dagligvarekæde; fra butiksgulv til ledelsesniveau – nationalt og internationalt.

International Graduate - Finance

Er du passioneret, nysgerrig og brænder for at arbejde med Finance? Så er det dig, vi leder efter! Du vil blive introduceret til vores forskellige projekter og opgaver inden for accounting, Tax, business Controlling, Financial management & reporting.

International Graduate - Marketing

Hvis du vil være med til at drive brand performance i Europas største dagligvarekæde med over 10.000 butikker på verdensplan, så er det dig, vi leder efter! Du bliver en del af marketingafdelingens Projekt- og kampagneafdeling, som hvert år udvikler en række projekter, 360-graders kampagner, sponsorater og events, som understøtter vores overordnede brandstrategi.

Juridisk assistent til Juridisk Rådgivning

Brænder du for at rådgive andre til at stå bedre juridisk? Vil du under kontinuerlig sparring udvikle dine kommunikationsevner og din faglighed, og ønsker du ansvar, allerede inden du bliver jurist? Så har vi det perfekte studiejob til dig!

Studentermedhjælp til DTU Partnerskaber

DTU Partnerskaber søger en studentermedhjælp til at hjælpe med at understøtte os med alt det praktiske i vores samarbejde med eksterne aktører og partnere – især i forhold til workshops, events og markedsføring på SoMe.

Hørevejleder til Center for Specialundervisning for Voksne (studiejob)

Ønsker du at gøre en forskel for ældre borgere med hørenedsættelse? Så har Center for Specialundervisning for Voksne (CSV) det rette studiejob til dig, som er audiologopædistuderende el.lign.

International Graduate - Supply Chain Management

Er du passioneret, nysgerrig og brænder for at arbejde med Supply Chain? Så er det dig, vi leder efter! Du vil være tilknyttet Supply Chain Management, hvor du vil blive introduceret til vores forskellige projekter inden for kampagneplanlægning, mængdeberegning etc.

Danske Regioner søger ny student til Team digitalisering og teknologi

Brænder du for at udvikle og fremtidssikre sundhedsvæsenet? Så er en udviklende studenterstilling i Danske Regioner måske noget for dig. Så søger vi lige nu en student til Team digitalisering og teknologi i Center for Sundhedsinnovation.

Today: 859 student jobs / 583 internships / 524 study projects / 316 graduate jobs


Join us! A career profile will grant you access to latest career offers - and make you visible to your future employers.

And, when your education is complete, you can simply use your profile to log into Jobbank.dk and immediatelly get access to fresh jobs for graduates! Easy, no?

Legater på StuderendeOnline.dk

Low on cash? Apply for a grant and get economical support during your studies.

Customers:
HPT