more search options

2.827 student jobs, internships & study projects

(ny frist 15/4) Praktikanter til frivillighed, fundraising, events og kommunikation i Danmark og i udlandet

Kunne du tænke dig at være en del af en NGO, der bruger gadeidræt til at gøre en forskel for børn og unge? Som praktikant hos GAME får du virkeligheden i hænderne, mulighed for at prøve dine kompetencer af og skabe nogle nye.
2020-03-27 GAME Denmark Greater Copenhagen, West Zealand, South-west Jutland (Esbjerg), Middle Jutland, Eastern Jutland, Northern Jutland, Abroad (other)

Arkil søger ingeniørpraktikant til vores anlægsafdeling i Aarhus

Skal du i praktik i efteråret 2020 i forbindelse med din uddannelse til bygningsingeniør eller -konstruktør, anlægsingeniør eller byggeleder? Sigter du efter en fremtid inden for det udførende felt, og interesserer du dig for entreprenørbranchen?
2020-03-23 Arkil A/S Middle Jutland, Eastern Jutland

(Ny frist 16/4) BUPL Storkøbenhavn søger to studentermedhjælpere

Vi leder efter to studentermedhjælpere med indsigt og forståelse for den kommunale styring og interessevaretagelse - den ene gerne med et (tal)analytisk blik og den anden gerne med en kommunikerende pen til såvel intern som ekstern kommunikation.
2020-03-24 BUPL Storkøbenhavn Greater Copenhagen, Øresund region

(Ny frist 13/4) Ambitiøse studentermedhjælpere søges til Regnskabskontrollen i Erhvervsstyrelsen

Er du interesseret i virksomheders økonomiske forhold, herunder særligt de regnskabsmæssige og selskabsretlige forhold? Så er du måske en af vores nye studentermedhjælpere i Erhvervsstyrelsens Regnskabskontrol, der arbejder med kontrol, sagsbehandling og vejledning af virksomheder, revisorer og advokater.
2020-03-25 Erhvervsstyrelsen Greater Copenhagen, Øresund region

Q&A Webinar: Job Searching in Denmark

Do you only have a few questions that you want answered regarding job searching in Denmark?
2020-03-27 Career Denmark Greater Copenhagen, North Zealand, East Zealand, West Zealand, South Zealand & Islands, Funen, Southern Jutland, South-west Jutland (Esbjerg), West Jutland, South-east Jutland, Middle Jutland, Eastern Jutland, Northern Jutland, Bornholm, Øresund region

Skarp praktikant til kommunikation og journalistik

Har du skrivekløe? Er du idérig? Har du lyst til at få masser af formidlingserfaring? Så kan vi tilbyde dig et udbytterigt praktikophold i efteråret 2020.
2020-03-26 Move On Career ApS Greater Copenhagen, Øresund region

Aircon Teknik søger marketingpraktikant til efterårssemestret 2020

Er du studerende på en videregående uddannelse inden for fx kommunikation eller markedsføring? Skal du tilbringe dit efterårssemester i praktik, og har du lyst til at prøve dine evner af i praksis i en førende B2B-virksomhed, hvor du vil få tildelt masser af ansvar og have mulighed for at fortsætte i en stilling som studentermedhjælper? Så har vi den helt rette praktikplads til dig!
2020-03-27 Aircon Teknik A/S Middle Jutland, Eastern Jutland

(Ny frist 15/4) IT Junior Coordinator

Would you like to use your IT skills to increase impact in an organization working with social change through street sports and youth-leadership? As a IT Junior Coordinator you will be managing the organization’s IT systems and processes. Main tasks will be on supporting staff and day-to-day operations from an IT perspective.
2020-03-23 GAME Denmark Greater Copenhagen, Øresund region

Efterår 2020 - Bliv praktikant i et konsulenthus i rivende udvikling

Er du nysgerrig på livet som konsulent? Vil du være med til at udvikle fremtidens offentlige sektor? Kunne du tænke dig at være en del af en virksomhed, som har reel policy indflydelse på de brede velfærdsområder, og som skaber værdi for borgeren? Så skal du måske være en af vores nye praktikanter i efteråret 2020!
2020-03-26 Marselisborg - Udvikling, Kompetence & Viden Greater Copenhagen, Middle Jutland, Eastern Jutland, Øresund region

(Ny frist 5/4) Public Affairs-praktikant til arbejdet med at sikre et grønt og bæredygtigt samfund

Vi leder efter en praktikant til vores Public Affairs-team, der har lyst til at bruge efterårssemesteret 2020 på at teste sine Public Affairs-evner af i praksis og bruge sin energi i arbejdet for grøn omstilling og et bæredygtigt samfund.
2020-03-25 Dansk Standard Greater Copenhagen, Øresund region

Stipendiat, Aarhus - studiejob

Vil du sætte gang i din karriere allerede på studiet? Drømmer du om muligheden for at arbejde sammen med dygtige kolleger, der dagligt sætter standarden i advokatbranchen, og som kan være med til at sætte fokus på din udvikling? Så er du måske vores nye stipendiat.
2020-03-27 Kromann Reumert Middle Jutland, Eastern Jutland

Personal finances getting you down? Take a search in our scholarship database and boost your economy.

search scholarships


Student life

Artikel: Eksempel på legatansøgning Artikel: Sådan skriver du en god legatansøgning Artikel: Spar på forsikringen som studerende Artikel: God og sund mad på SU Artikel: Søg hjælp til forældrekøb Artikel: Sådan tackler du din eksamensangst Artikel: Sådan flytter du næsten gratis Artikel: SU-lån betaler egen lejlighed Artikel: Cape Town - kulturforskelle og storslået natur Artikel: Billig bolig til studerende

Focusing on all parts of student life: exams, economy, travels and well-being.

student life

Join our career networkGet latest student job opportunities, career news & study events. Let your future employer find you.

create profile
This site uses cookies for statistics, social media, better user experience and advertising through third parties. Using site implies accept of our privacy policy (Danish). Accept
HPT