4.606 study jobs, internships and graduate jobs

StuderendeOnline: Your future career starts here!

StuderendeOnline is a Danish job and career portal for students of higher educations. We offer student jobs with direct relevance to your studies, study internships, graduate and trainee jobs for fresh grads and study and masters projects. We offer advice to handle your economy as a student and provide you with access to one of the largests scholarship and grants database online. Welcome!


view more

Folketingets byggeprojekt ‒ »Nye rammer for Folketinget« ‒ søger en studentermedhjælper

Er du til store udviklingsprojekter, trives du med at have mange bolde i luften, og har du flair for kommunikation og en skarp pen? Vi søger en studerende, der kan hjælpe vores projekt- og kommunikationsansvarlige med opgaver i forbindelse med Folketingets forventelige overtagelse af Rigsarkivets tidligere bygninger på Slotsholmen

Studentermedhjælper til Skoletjenestens kommunikationsteam

Er du en dygtig kommunikatør, idérig og kreativ i arbejdet med sociale medier, grafik og målgrupper? Og vil du sammen med Skoletjenestens kommunikationsteam bidrage til, at endnu flere børn og unge får god undervisning på museer, kulturinstitutioner og andre eksterne læringsmiljøer?

Pixelogic Media søger freelance tekstere fra engelsk til dansk

Pixelogic Media Partners er en global leverandør af indholdslokalisering og distributionstjenester til medie- og underholdningsbranchen. Jobbet består af at oversætte undertekstfiler ved hjælp af en skabelon og cloudbaseret undertekstningssoftware til spillefilm, episodiske tv-serier og bonusindhold.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet søger en studentermedhjælper til internationalt skolesamarbejde i Center for Udgående Kvalitetsarbejde

Som studentermedhjælper vil du blive involveret i en bred vifte af kommunikative og administrative opgaver i relation til det internationale pædagogiske samarbejde i eTwinning. Vi forestiller os, at du læser en videregående uddannelse, fx pædagogik, sociologi, digital innovation og ledelse, eller en professionsbachelor som lærer.

Student med interesse for web til webteamet i Koncern IT

Er du interesseret i web og arbejdsopgaver, der ligger i spændingsfeltet mellem brugeroplevelse og webudvikling på en af de største webløsninger i Danmark? Er du detaljeorienteret og trives i et agilt miljø, der gør en forskel for borgere og medarbejdere i Københavns Kommune?

DM søger praktikant til studerende og nyuddannede

Er du interesseret i at få indgående kendskab til områderne med arbejdsliv, karriere og formidling i en politisk ledet organisation? Du vil især få rig mulighed for at opbygge kompetencer og viden inden for arbejdet med medlemmer, som er studerende og nyuddannede både i forhold til rådgivning, analyse og formidling.

Praktikant / Studentermedhjælper til kommunikation og markedsføring

Er du studerende, og vil du gerne lære om, hvordan vi arbejder med TV/Film-formater, kommunikation og markedsføring her hos os i Fremantle - en af verdens største og mest succesfulde udviklere, skabere, producenter og distributører af drama og non-scripted indhold, så læs endelig videre.

Studentermedhjælper til Kontor for Gymnasier i Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Er du en skarp, analytisk og engageret og studerende på en samfundsvidenskabelig kandidatuddannelse? Har du lyst til at arbejde med de gymnasiale uddannelser i Danmark? Har du interesse for at arbejde i en politisk styret organisation, hvor vi ser de forskellige uddannelser samt uddannelsernes indhold og institutionelle rammer i sammenhæng med hinanden?

Studiejob til intern IT-support

Er du frisk på at hjælpe kollegaerne med de daglige udfordringer og opgaver, samt yde verdensklasse IT-support? Så er du måske vores nye studiemedhjælper, som vi søger til Danmarks mest slagkraftige erhvervsudviklingsmiljø.

Media Intelligence Specialist

Are you on the lookout for new adventures, and do you dream of working in one of Europe’s finest capitals? Do you possess top-rate communication skills in at least one the Nordic languages as well as English? Then you could be the right person to join our Nordic team in Tallinn.

European Graduate Program 2022 at Lime Technologies

We are on the lookout for graduates for the roles of Application Consultant, Technical Project Manager or Account Manager to our offices in Stockholm, Lund, Gothenburg, Oslo, Helsinki, Copenhagen and Utrecht. We are also looking for Software Engineers and Customer Success Managers for Sweden.

Studentermedhjælpere til Folketingets Udvalgssekretariat

Udvalgssekretariatet forbereder bl.a. udvalgsmøder, høringer, studiebesøg og behandler lov- og beslutningsforslag. Du vil som studentermedhjælper arbejde på tværs af alle udvalg og bistå alle sekretariatets 51 medarbejdere i deres arbejde.

Juridisk studentermedhjælper til Erhvervsstyrelsens tilsyn med cookies og brud på persondatasikkerheden inden for elektronisk kommunikation

Har du lyst til at hjælpe os i vores arbejde med cookiereglerne og persondatasikkerhed i den elektroniske kommunikationssektor? Er du i gang med en juridisk uddannelse, og interesserer du dig for databeskyttelsesret? Så er du måske vores nye studentermedhjælper i team Privacy og Dataetik i Erhvervsstyrelsen.

Stud.jur eller stud.merc.jur – få kompetencer inden for kontraktarbejde og forvaltningsret

Interesserer du dig for undervisningspolitik og ønsker du at supplere dine studier med knivskarpe erfaringer inden for juridiske kerneområder som indgåelse af kontrakter, behandling af persondata og forvaltningsretlige temaer? Så er jobbet som student i SPS-enheden i Styrelsen for Undervisning og Kvalitet måske noget for dig?

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet søger studentermedhjælper til emu-kommunikationsteamet i Kontor for Analyse og Kommunikation

Emu.dk formidler vidensbaserede og praksisrettede materialer med udgangspunkt i dialog med brugere, interessenter og vidensmiljøer. Du skal fx formidle materialer på de forskellige uddannelsesområder på emu.dk, bearbejde tekster målrettet pædagogisk personale og ledelser, strukturere og opbygge materialesamlinger på emu.dk

Today: 1.228 student jobs / 770 internships / 318 study projects / 273 graduate jobs


Join us! A career profile will grant you access to latest career offers - and make you visible to your future employers.

And, when your education is complete, you can simply use your profile to log into Jobbank.dk and immediatelly get access to fresh jobs for graduates! Easy, no?

Legater på StuderendeOnline.dk

Low on cash? Apply for a grant and get economical support during your studies.

Customers:
HPT