more search options

3.322 student jobs, internships & study projects

Spændende praktik i internationalt miljø

Har du lyst til at få et indblik i internationalt samarbejde, bidrage til det danske formandskab for Nordisk Ministerråd i 2020 og afprøve dine akademiske evner i praksis? Internationalt Kontor i Børne- og Undervisningsministeriet tilbyder en praktikantstilling med fokus på det nordiske samarbejde foråret 2020 med start mandag den 13. januar.
2019-10-15 Børne- og Undervisningsministeriet Greater Copenhagen, Øresund region

Praktikant - HR og persondata

Er du i gang med din kandiatuddannelse inden for jura, strategi, ledelse, virksomhedskommunikation, erhvervsøkonomi eller tilsvarende, hvor HR og persondata elementerne indgår? Så har vi en spændende praktikplads til dig til foråret!
2019-10-14 LUNDQUIST Human Resource ApS Middle Jutland, Eastern Jutland

Praktik 2020 - kommunikation, journalistik og SoMe

Har du skrivekløe? Er du idérig? Finder du det inspirerende at lave interviews og formidle? Er du en haj til sociale medier eller har mod på at blive det? Så er du måske vores nye praktikant i foråret 2020.
2019-10-11 Move On Career ApS Greater Copenhagen, Øresund region

Administrativ studentermedhjælper til Dansk Faldskærms Union

I DFU vil du få et alsidigt job, som giver dig professionel erfaring med mange forskellige administrative opgaver. Du vil indgå som en integreret del af DFUs administrative team, sammen med vores to øvrige medarbejdere. Du vil få ansvaret for egne opgaver, supportere med ad hoc-opgaver, og indgå i sparring og udvikling af projekter i henhold til DFUs stategi.
2019-10-14 DANSK FALDSKÆRMS UNION Greater Copenhagen, Øresund region

Praktikanter søges til anklagemyndigheden

Vil du være med til at sikre retfærdighed og retssikkerhed? Brænder du for strafferet og straffeproces? Og har du lyst til at afprøve dine juridiske og teoretiske færdigheder i praksis? Så har du mulighed for at blive juridisk praktikant hos anklagemyndigheden ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.
2019-10-12 Næstved, Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi West Zealand, South Zealand & Islands

Er du vores nye kampagnemedarbejder?

DM (Dansk Magisterforening) søger 5 engagerede og velformulerede studerende, som vil være med til at øge tilfredsheden og loyaliteten hos vores eksisterende medlemmer og hverve nye medlemmer. Som kampagnemedarbejder får du blandt andet til opgave at ringe til eksisterende medlemmer og tale om deres arbejdsliv og karriere samt ringe til potentielle nye medlemmer.
2019-10-14 Dansk Magisterforening Greater Copenhagen, Øresund region

Bliv praktikant i et konsulenthus i rivende udvikling

Er du nysgerrig på livet som konsulent? Vil du være med til at udvikle fremtidens offentlige sektor? Kunne du tænke dig at være en del af en virksomhed, som har reel policy indflydelse på de brede velfærdsområder, og som skaber værdi for borgeren? Så skal du måske være en af vores nye praktikanter i 2020!
2019-10-15 Marselisborg - Udvikling, Kompetence & Viden Greater Copenhagen, Eastern Jutland, Øresund region

Studentermedhjælper til IT-support

BUPL’s IT-enhed søger yderligere en studentermedhjælper, der har lyst til at arbejde med support af vores mange brugere. Som studentermedhjælper i IT-supporten vil dine arbejdsopgaver bestå i at løse de IT-relaterede udfordringer, som vores brugere støder på i hverdagen.
2019-10-13 BUPL Greater Copenhagen, Øresund region

Interesseorganisation søger praktikant til kommunikation og presse

Kunne du tænke dig at arbejde i spændingsfeltet mellem kommunikation og politik? Er du optaget af den klima- og energipolitiske dagsorden? Og vil du være med til at præge en ny politisk organisation med store ambitioner og fuld fart? Så er du måske SYNERGIs nye praktikant inden for kommunikation og presse.
2019-10-15 Synergi - Organisation for effektiv energi Greater Copenhagen, Øresund region

Student til IDAs mentorprogram

Har du gå-på-mod, er god til at samarbejde og har sans for at arbejde struktureret og systematisk? Så er du muligvis den student vi søger til IDAs mentorprogram i Personlig Udvikling og Karriere.
2019-10-12 Ingeniørforeningen, IDA Greater Copenhagen, Øresund region

Deltag i forbrugerundersøgelse og modtag 300 kr.

Vi søger kvinder og mænd i alderen 18-59 år til en forbrugerundersøgelse, hvor vi vil undersøge spisekvaliteten af forskellige koteletter. Undersøgelsen består af tre dele; en smagstest, en dufttest samt besvarelse af et spørgeskema. Det har til sammen en varighed af maks. 1½ time per person og foregår på Teknologisk Institut i Taastrup.
2019-10-11 Teknologisk Institut/ DMRI Greater Copenhagen

Praktik på Den Danske Ambassade i Kiev

Udviklingen i Ukraine er med til at definere Europas politiske landskab og stiller krav til en aktiv dansk tilstedeværelse. Som praktikant på den danske ambassade i Kiev får du mulighed for at afprøve dine kvalifikationer på en spændende arbejdsplads i en afgørende periode af landets historie.
2019-10-13 Danmarks Ambassade i Ukraine Abroad (other)

Praktikant til Bikubenfondens kommunikationsafdeling

Drømmer du om at prøve kræfter som kommunikatør? Vil du være med til at øge udsatte unges livsmestring og nyskabe scene- og billedkunst? Og er du klar til at få praktisk erfaring med alle hjørner af kommunikationsfaget? Så har Bikubenfonden brug for dig som praktikant i forårssemesteret 2020!
2019-10-15 Bikubenfonden Greater Copenhagen, Øresund region

Personal finances getting you down? Take a search in our scholarship database and boost your economy.

search scholarships


Student life

Artikel: Eksempel på legatansøgning Artikel: Sådan skriver du en god legatansøgning Artikel: Spar på forsikringen som studerende Artikel: God og sund mad på SU Artikel: Søg hjælp til forældrekøb Artikel: Sådan tackler du din eksamensangst Artikel: Sådan flytter du næsten gratis Artikel: SU-lån betaler egen lejlighed Artikel: Cape Town - kulturforskelle og storslået natur Artikel: Billig bolig til studerende

Focusing on all parts of student life: exams, economy, travels and well-being.

student life

Join our career networkGet latest student job opportunities, career news & study events. Let your future employer find you.

create profile
This site uses cookies for statistics, social media, better user experience and advertising through third parties. Using site implies accept of our privacy policy (Danish). Accept
HPT