more search options

2.481 student jobs, internships & study projects

Studentermedhjælper til varetagelse af politiske agendaer i tæt samarbejde med direktøren.

Har du interesse for politik, og ønsker du at lære om livet i det danske erhvervsliv med fokus på innovation og digitalisering, i tæt samarbejde med direktionen? Hos os får du en enestående mulighed for at supplere din uddannelsesmæssige baggrund med praktisk erfaring samtidig med, at du kan udbygge dit netværk.
2019-06-13 IT-Branchen Greater Copenhagen

Student til support-opgaver ved webinarer

Til Ingeniørforeningen, IDAs arbejde med webinarer søger vi en studerende, der kan være support ved IDAs egne og ved eksterne kunders webinarer. Du er stærk og ferm til at betjene webbaserede it-systemer, også når det ind imellem går hurtigt.
2019-06-16 Ingeniørforeningen, IDA Greater Copenhagen

Studentermedhjælp til Asset Management ART

Det vigtigste er ikke, hvilken bachelor du læser, eller hvor langt du er med din uddannelse, men at du vil trives med administrative opgaver, der bygger videre på dine kommunikative kompetencer. Du får mulighed for at styrke dine skriftlige formidlingsevner i et levende arbejdsmiljø, hvor tingene går stærkt og stemningen er god.
2019-06-14 BEC East Zealand

Serviceminded studentermedhjælper med interesse for folkeskoleområdet til Kontor for Prøver, Eksamen og Test

Har du interesse for folkeskoleområdet, og kunne du tænke dig at få indblik i centraladministrationen og styrelsens arbejde med prøver og test i grundskolerne? Så har vi måske jobbet til dig.
2019-06-11 Styrelsen for Undervisning og Kvalitet Greater Copenhagen

Mploy søger grundig student

Er du grundig generalist med et hoved, der er god til metode? Er du en ørn til at formidle og god til at jonglere og prioritere? Så se her!
2019-06-12 mploy a/s Greater Copenhagen

Jurastuderende med interesse for sundheds- og psykiatriret søges til Region Hovedstadens Psykiatri

Vi søger en struktureret og initiativrig jurastuderende, der har lyst til at få førstehåndsindblik i psykiatrien i Danmarks største region. Du er jurastuderende på 3. år eller den juridiske overbygning.
2019-06-12 Region Hovedstaden Greater Copenhagen

Intern for Global Channel Retail & Trade Marketing

Would you like to get a broad insight into marketing through our own stores and external partners? And are you looking for an opportunity to join one of the best-known luxury brands in the world and help drive global retail and trade marketing towards local markets?
2019-06-16 Bang & Olufsen A/S Greater Copenhagen, North Zealand

2 programmører – super studenterjob

Vil du have selvstændigt ansvar, blive hørt på dine ideer og lære en masse? Spændende programmeringsopgaver – primært i C#, men også C++ og Javascript
2019-06-14 Atomic Software ApS Greater Copenhagen, North Zealand
No current postings.

Personal finances getting you down? Take a search in our scholarship database and boost your economy.

search scholarships


Student life

Artikel: Eksempel på legatansøgning Artikel: Sådan skriver du en god legatansøgning Artikel: Spar på forsikringen som studerende Artikel: God og sund mad på SU Artikel: Søg hjælp til forældrekøb Artikel: Sådan tackler du din eksamensangst Artikel: Sådan flytter du næsten gratis Artikel: SU-lån betaler egen lejlighed Artikel: Cape Town - kulturforskelle og storslået natur Artikel: Billig bolig til studerende

Focusing on all parts of student life: exams, economy, travels and well-being.

student life

Join our career networkGet latest student job opportunities, career news & study events. Let your future employer find you.

create profile
This site uses cookies for statistics, social media, better user experience and advertising through third parties. Using site implies accept of our privacy policy (Danish). Accept
HPT