more search options

3.324 student jobs, internships & study projects

Studentermedhjælpere (stud.jur.) søges til Anklagemyndigheden

Som studentermedhjælper i anklagemyndigheden vil du arbejde med et bredt spektrum af opgaver, lige fra lettere sagsbehandling af sager vedrørende aktindsigt, sager vedrørende erstatning inden for strafferetsplejen, tiltalerejsning i mindre ukomplicerede straffesager m.v.
2019-11-11 Næstved, Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi South Zealand & Islands

Praktikant til kommunikation, journalistik og SoMe

Har du skrivekløe? Er du idérig? Har du lyst til at lære en masse om formidling? Så kan vi tilbyde dig et udbytterigt praktikophold i foråret 2020.
2019-11-17 Move On Career ApS Greater Copenhagen, Øresund region

Praktikant på NB-Økonomi - Danmarks førende nyhedssite for offentlig økonomi

Vil du skærpe dine kompetencer som kommunikationsmedarbejder eller som økonomisk politisk journalist? Så kan et praktiskophold på NB-Økonomis redaktion i Indre by være det helt rigtige for dig.
2019-11-17 Ullum & Vind Media ApS Greater Copenhagen, Øresund region

To Business Development Representatives søges til visionært konsulenthus beliggende på Christianshavn

Vil du have et udfordrende studiejob, som vil styrke dit CV og er sjovt samtidig? Vil du være del af en arbejdsplads, hvor høj faglighed og medarbejdertrivsel går hånd i hånd? Du bliver et vigtigt omdrejningspunkt i salgsteamet og kommer til at arbejde tæt sammen med vores øvrige BDR’er og rækken af kundeansvarlige.
2019-11-17 SkabelonDesign Greater Copenhagen, Øresund region

Projektlederpraktikant i et af verdens førende pladeselskaber

Hvis du er struktureret, engageret, iderig og ambitiøs studerende skal du måske med på holdet - vi har en ledig plads i Sony Musics urbanafdeling.
2019-11-14 Sony Music Entertainment Denmark A/S Greater Copenhagen, Øresund region

By & Havn søger studentermedhjælper til afdelingen Byliv & Byrum.

Vil du være med til at udfylde By & Havns ambition om at levere de bedste rammer for københavnerne i de nye byudviklingsområder og i havnen? Vi forventer, at du er i gang med en videregående uddannelse, har interesse for byplanlægning, byudvikling, arkitektur og landskab, og har minimum to års studietid tilbage.
2019-11-17 Udviklingsselskabet By & Havn I/S Greater Copenhagen, Øresund region

Studenterudvikler: Mangler du et kvalificerende it-studiejob?

Vi søger en hjælpende hånd til at vedligeholde, kontrollere og optimere vores webcrawler, der dagligt leverer nye opslag til jobbanknetværket. Har du styr på HTTP, Regular Expressions og webtjenester?
2019-11-12 Move On Career ApS Greater Copenhagen, Øresund region

PRAKTIK I BUDAPEST: INTERNATIONAL ERFARING OG OPLEVELSER FOR LIVET!

Medicolink og Kube&Co er to, dansk-ungarske virksomheder med base i Budapest, Ungarn. Vi søger praktikanter til forårssemesteret 2020 til spændende og varierede opgaver.
2019-11-11 Medicolink Abroad (other)

Studentermedhjælper til emu redaktionen i Kontor for Analyse og Kommunikation

Interesserer du dig for undervisningspolitik? Og kunne du tænke dig at få indblik i centraladministrationen og styrelsens arbejde med at formidle ministeriets viden på emu.dk? Så er du måske vores nye studentermedhjælper i emu redaktionen.
2019-11-15 Børne- og Undervisningsministeriet Greater Copenhagen

Praktikant til organisationsudvikling i Dansk Sygeplejeråd

Interesserer du dig for organisationsudvikling? Vil du have erfaring med at tilrettelægge og understøtte politiske beslutningsprocesser? Vil du bidrage til at styrke engagementet blandt unge og studerende? Vi søger til foråret 2020 en praktikant til Sygeplejestuderendes Landssammenslutning (SLS).
2019-11-14 Dansk Sygeplejeråd Greater Copenhagen, Øresund region

Praktikanter til frivillighed, fundraising, events og kommunikation i Danmark og i udlandet

GAME (gadeidræts-NGO) søger praktikanter til frivillighed, fundraising, events og kommunikation i Danmark og i udlandet. Kunne du tænke dig at være en del af en NGO, der bruger gadeidræt til at gøre en forskel for børn og unge? Som praktikant hos GAME får du virkeligheden i hænderne, mulighed for at prøve dine kompetencer af og skabe nogle nye.
2019-11-13 GAME Denmark Greater Copenhagen, West Zealand, South-west Jutland (Esbjerg), Middle Jutland, Eastern Jutland, Northern Jutland, Abroad (other)

ZBC søger EUX-undervisere til forskellige fag i Slagelse og Ringsted

Brænder du for at gøre en forskel og uddanne de bedste elever? Vi søger dygtige og engagerede undervisere til vores EUX-uddannelser i henholdsvis Slagelse og Ringsted. Du har eller er i gang med en relevant kandidatuddannelse i forhold til de(t) fag, du skal undervise i.
2019-11-13 ZBC, Zealand Business College West Zealand, South Zealand & Islands

Personal finances getting you down? Take a search in our scholarship database and boost your economy.

search scholarships


Student life

Artikel: Eksempel på legatansøgning Artikel: Sådan skriver du en god legatansøgning Artikel: Spar på forsikringen som studerende Artikel: God og sund mad på SU Artikel: Søg hjælp til forældrekøb Artikel: Sådan tackler du din eksamensangst Artikel: Sådan flytter du næsten gratis Artikel: SU-lån betaler egen lejlighed Artikel: Cape Town - kulturforskelle og storslået natur Artikel: Billig bolig til studerende

Focusing on all parts of student life: exams, economy, travels and well-being.

student life

Join our career networkGet latest student job opportunities, career news & study events. Let your future employer find you.

create profile
This site uses cookies for statistics, social media, better user experience and advertising through third parties. Using site implies accept of our privacy policy (Danish). Accept
HPT