more search options

2.667 student jobs, internships & study projects

Finance Graduate

Leder du efter det rigtige sted at starte din karriere? Vil du være en del af et ambitiøst og energisk team med høj grad af indflydelse? Som en del af økonomiafdelingen i Odense vil din rolle være at analysere og udarbejde ledelsesrapportering, investeringsopfølgning og business cases til ledelsen.
2019-08-16 Nature Energy Biogas Funen

Landsbyggefonden søger studentermedhjælper til digital kommunikation

Kunne du tænke dig at arbejde med kommunikation inden for den almene boligsektor? Er du systematisk anlagt og dus med det digitale? Har du et solidt greb om både keyboardet og IT-motorvejens muligheder? Så har Landsbyggefonden måske jobbet til dig!
2019-08-18 Landsbyggefonden Greater Copenhagen, Øresund region

Student med interesse for det finansielle område

Du er i gang med en samfundsfaglig uddannelse som cand.polit., cand.jur., cand.scient.pol. eller lignende og har en stærk faglig profil og interesse for det finansielle område. Du skal have en stærk ordenssans og styr på detaljerne, og du skal kunne formulere dig klart og præcist.
2019-08-20 Erhvervsministeriet Greater Copenhagen, Øresund region

Kommunikationsstudent

Vil du hjælpe Hempel Fonden med at omsætte fondens visuelle identitet til professionelle kommunikationsprodukter? Vi søger en selvstændig student til grafisk arbejde og andre opgaver.
2019-08-18 HEMPEL FONDEN Greater Copenhagen

Studentermedhjælper med foreningserfaring og interesse for politik

Til Dansk Folkeoplysnings Samråds (DFS) sekretariat søger vi en studentermedhjælper, der kan assistere vores konsulenter inden for politisk interessevaretagelse og medlemsservice. Vi søger en studentermedhjælper på universitetsniveau inden for humaniora eller samfundsvidenskaberne. Vi forestiller os, at du er nogle år inde i dit studium og har joberfaring og erfaring fra foreningsarbejde.
2019-08-15 Dansk Folkeoplysnings Samråd Greater Copenhagen

Initiativrig og ansvarsfuld engelskstuderende til oversættelses- og formidlingsopgaver

Initiativrig og ansvarsfuld engelskstuderende søges til oversættelses- og formidlingsopgaver i praktikophold i Fødevarestyrelsen, Glostrup. Vil du have praktisk erfaring med oversættelse i en offentlig styrelse, samtidig med at du indgår i et stærkt team med grundig oplæring og mulighed for faglig sparring?
2019-08-18 Fødevarestyrelsen Greater Copenhagen, Øresund region

Praktikant på Christiansborg

Drømmer du om at prøve kræfter med politisk kommunikation? Så er en politisk presseafdeling stedet for dig. Det Konservative Folkeparti søger lige nu praktikanter til partiets presseafdeling på Christiansborg.
2019-08-20 Det Konservative Folkeparti Greater Copenhagen

Studentermedhjælpere til central økonomiafdeling i Kultur- og Fritidsforvaltningen i Københavns Kommune

Har du lyst til at indgå i et team, hvis hovedopgave er at understøtte Kultur- og Fritidsudvalgets, direktionens og institutionernes økonomistyring? Brænder du for at arbejde i en politisk styret organisation, og har du interesse for kultur- og fritidslivet i København? Så er du måske vores nye studentermedhjælper i Team Økonomi.
2019-08-15 Københavns Kommune, Kultur- & Fritidsforvaltningen Greater Copenhagen, Øresund region

Personal finances getting you down? Take a search in our scholarship database and boost your economy.

search scholarships


Student life

Artikel: Eksempel på legatansøgning Artikel: Sådan skriver du en god legatansøgning Artikel: Spar på forsikringen som studerende Artikel: God og sund mad på SU Artikel: Søg hjælp til forældrekøb Artikel: Sådan tackler du din eksamensangst Artikel: Sådan flytter du næsten gratis Artikel: SU-lån betaler egen lejlighed Artikel: Cape Town - kulturforskelle og storslået natur Artikel: Billig bolig til studerende

Focusing on all parts of student life: exams, economy, travels and well-being.

student life

Join our career networkGet latest student job opportunities, career news & study events. Let your future employer find you.

create profile
This site uses cookies for statistics, social media, better user experience and advertising through third parties. Using site implies accept of our privacy policy (Danish). Accept
HPT