more search options

1837 student jobs, internships & study projects

Sundhedsfaglige studentermedhjælpere til stort forsikringsselskab i Aarhus

Er du studerende inden for sundhedsområdet og mangler et godt studiejob? Og leder du efter lige præcis det job, der kan være med til at udvikle dig, samtidig med at du bruger din viden i praksis? Så har vi det helt rette job for dig!

JP/Politikens Hus søger researcher 

Universitetsstuderende søges til en deltidsstilling som researcher i afdelingen Bibliotek og Research. Afdelingen udfører journalistisk research i JP/Politikens Hus og samarbejder med koncernens medier, Politiken, Ekstra Bladet og Jyllands-Posten om både dag-til-dag nyheder og planlagte projekter.

UDADVENDT OG KOMMUNIKATIV STÆRK MARKETINGSASSISTENT SØGES TIL SPÆNDENDE STUDIEJOB

CA søger en studerende på Aarhus Universitet til en bred vifte af opgaver, der vil udvikle dine kommunikations- og relationsevner og give dig et stort netværk på dit studiested.

Management Consulting Graduate/Analyst

Accenture is a leading global professional services company, providing a broad range of services and solutions in strategy, consulting, digital, technology and operations.

Finansbachelorer til praktik i Sydbank

Sydbank er sat i verden for at være en bank tæt på kunderne. Vi finder løsningerne, der hvor de er, hurtigt og effektivt. Vi bygger på relationerne mellem mennesker. Og vi har fokus på det vigtige, nemlig bankdrift og sundt købmandskab. Gammeldags nærvær, ny teknologi – vi bruger det, der virker.

Studiejob i Sydbank Aabenraa

Sydbank er sat i verden for at være en bank tæt på kunderne. Vi finder løsningerne, der hvor de er, hurtigt og effektivt. Vi bygger på relationerne mellem mennesker. Og vi har fokus på det vigtige, nemlig bankdrift og sundt købmandskab. Gammeldags nærvær, ny teknologi – vi bruger det, der virker. Vi kender vores kunder og er tæt på dem med professionel rådgivning. Med de bedste samarbejdspartnere i ryggen skaber vi konkurrencekraft.

Studentermedhjælper med journalistisk flair søges

Websupport til medlemmer, journalistiske opgaver til Tandlægebladet, opdateringer af Tandlægeforeningens websites og statusopdateringer på Facebook. Stillingen som studentermedhjælper i Tandlægeforeningens kommunikationsafdeling spænder vidt, og du skal være klar til at kaste dig over både udfordrende opgaver inden for kommunikation, journalistik og SoMe plus de mere rutineprægede rugbrødsopgaver.

FDM Juridisk Rådgivning søger 2-3 jurastuderende til spændende og studierelevant job

Leder du efter et studiejob, hvor du får mulighed for at omdanne juridisk teori til praksis? Vil du have et studiejob, hvor du skal rådgive i juridiske problemstillinger? Vil du være en del af et fagligt stærkt team med otte jurister/advokater og ca. 15 andre jurastuderende?

Technology Consulting Graduate/Analyst

Accenture is a leading global professional services company, providing a broad range of services and solutions in strategy, consulting, digital, technology and operations.

Cirkusrevyen A/S søger praktikant med flair for kommunikation og sociale medier

Vi søger en praktikant til i samarbejde med marketingschefen og afdelingen at håndtere intern og ekstern kommunikation gennem sociale medier, nyhedsbreve m.m. Vi forventer, at du tager ansvar og selvstændigt kan løse de udfordringer, du møder på din vej. Du bliver en del af et åbent og meget dynamisk team, hvor vi alle løfter i flok.

Personal finances getting you down? Take a search in our scholarship database and boost your economy.

search scholarships


Student life

Artikel: Eksempel på legatansøgning Artikel: Sådan skriver du en god legatansøgning Artikel: Spar på forsikringen som studerende Artikel: God og sund mad på SU Artikel: Søg hjælp til forældrekøb Artikel: Sådan tackler du din eksamensangst Artikel: Sådan flytter du næsten gratis Artikel: SU-lån betaler egen lejlighed Artikel: Cape Town - kulturforskelle og storslået natur Artikel: Billig bolig til studerende

Focusing on all parts of student life: exams, economy, travels and well-being.

student life

Join our career networkGet latest student job opportunities, career news & study events. Let your future employer find you.

create profile
This site uses cookies for statistics, social media and user experience. Using our site implies accept our privacy policy. (close)
HPT