1644 talent profiles found

Civilingeniørstuderende i Transport og Logistik med erfaring indenfor jernbaner og kollektiv transport.
Jeg har erfaring med jernbaneteknologi samt etablering og drift af skinnebårne og øvrige kollektive systemer, både i designfasen samt i driftsfasen. Jeg udvider altid min horisont indenfor disse fagområder, da disse er min store passion.

Jernbaneteknik Kollektiv trafik Køretidsberegninger og simuleringer Anlægsøkonomi Baneprojektering Vejprojektering RailSys MicroStation CAD ArcGIS Microsoft Office TPS InRoads Power Rail Track  

Updated 21. januar 2020
Som regel siger mine kolleger og nærmeste at jeg er meget social og snakkesalig, hvilket gør mig til en god teamplayer. Men jeg kan også godt lide at arbejde selvstændig da det giver mig muligheden for at udfordre min kreativitet og stratetisk tankevne. Andre personlige træk er grundighed og en uendelig tørst efter ny viden og færdigheder.

Selvstændig Engagement Positiv God kommunikatør Teamplayer Motiverende Målrettet Fleksibel Kreativ Udadvendt Ambitiøs Omhyggelig  

Updated 22. januar 2020
Jeg studerer journalistik på 6. semester. I min praktiktid hos Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, KU, har jeg arbejdet med forskningsformidling, sociale medier, webkommunikation- og rådgivning, events, nyhedsbreve, videoproduktion og meget mere. Alle tænkelige kommunikationsevner i én smilende og sød pakke! Jeg glæder mig til at høre fra j

kommunikation journalistik sociale medier SoMe web webudvikling html video events organisation formidling research  

Updated 21. januar 2020
Forandringsagent/rekrutteringskonsulent søger studiejob!!!

Struktureret og kreativ personlighedstype med hang til at fordybe sig i projekter og mennesker, og få nye ideer til hvordan forretningens vante gange kan ændres til fordel for alle parter, med samtidig bevarelse af kerneværdierne.

kommunikation human resources organisation videndeling rekruttering  

Updated 22. januar 2020
Nytænkende og initiativrig medarbejder som:
• Er Cand.scient.soc. i Psykologi og Virksomhedsstudier med speciale i forandringsledelse
• Kan arbejde på tværs og i samarbejde med ledelse, medarbejdere, samt eksterne aktører
• Er selvstændig, struktureret og engageret
• Er en teamplaye

innovativ RUC alumne Struktureret fleksibel humoristisk  

Updated 24. januar 2020
Jeg arbejder med iværksætteri samt som virksomheds- og jobkonsulent for de danske kommuner og jobcentre. Jeg er god at netværke med, da jeg har en stor viden omkring karriereforløb og uddannelse.

Karrriererådgiver iværksætter kurator jobkonsulent virksomhedskonsulent kontoruddannelse administration  

Updated 23. januar 2020
I've huge interest and I love programming as I have been with it for more than 8 years, and studying Ap and top-up at ZIBAT truly enrich my knowledge alot in programming and design where I had two internship which was on Angular and asp.net respectively.

Looking for a company where I can gain experience, learn new technologies.

full stact developer  

Updated 23. januar 2020
Jeg er en ung kvinde som er god til at tilegne mig både akademisk stof og sociale kompetencer. Jeg er struktureret, systematisk og grundig med de ting jeg sætter mig for, dog uden at det går ud over min kreativitet og evne til at tilpasse mig nye situationer. Min fritid bruges på at være ungdomspolitisk aktiv og lave frivilligt arbejde.

ambitiøs engageret effektiv målbevidst kreativ selvstændig  

Updated 14. januar 2020
Jeg brænder for at arbejde med dyr, og deres velvære. Jeg stræber efter at udføre arbejdet bedst muligt, og tager udfordringer med et smil.
Jeg har 5 års erfaring med kundekontakt, og lidt over et års erfaring med professionel dyrehåndtering, såsom hunde og katte.
Personligt har jeg haft kæledyr i over 10 år.

Updated 24. januar 2020
Kandidatstuderende på Syddansk Universitet i Odense, der til trods sin unge alder har en del års ledelseserfaring. De områder som har en ekstrem høj interesse er ledelse, økonomi og forretningsudvikling. Ærgerrighed og ydmyghed er nøgleord i det stykke arbejde der bliver leveret, som samtidig bliver krydret med et højt ambitionsniveau.

Updated 20. januar 2020
AP Graduate in IT with 14 months of Experience as an IT Supporter in Both Windows and Mac Environment. Currently in second semester of Top Up Bachelor's degree in Web Development.

IT student helper Student Assistant Part Time English Speaking IT Support IT Assistant HTML CSS CMS  

Updated 18. januar 2020
I have also Masters in Computer Applications from India. I am super user of MS- Office (Word, Excel, PowerPoint), Data Management and 7 years relevant experience. I want to begin my carrier in Denmark so i am interested in a practice job.

Administartion Human resources Purchasing Department  

Updated 17. januar 2020
Jeg er uddannet cand.mag. i Pædagogik & Uddannelsesstudier og Psykologi fra Roskilde
Universitet med en humanistisk bachelor, så jeg har en stor teoretisk viden i uddannelsers
betydning for deltageres læreprocesser og social forandring. Jeg har især opnået kompetencer til at fremme pædagogiske, uddannelsesmæssige og psykologiske forståels

Updated 15. januar 2020
Jeg har gået 3 år på uddannelse i england, hvor jeg har erhvervet mig min Bachelor grad i sociologi, med et meget højt karakter gennemsnit. Jeg er glad for at arbejde med mennesker, og trives bedst når jeg har mulighed for at kommunikere med andre. Er også stærk i specielt det engelske spro

Innovativ creativ progressiv pligtopfyldende dedikeret  

Updated 09. januar 2020
- Jeg har gode samarbejdsevner og kan give kollegial sparring på en konstruktiv og anerkendende måde
- har fokus på udvikling i det faglige arbejde
-udadvendt serviceminded
- grundig og systematisk i mit arbejde
- glæde ved at arbejde med børn, og at børnene har det godt

Updated 20. januar 2020
SØGER PRAKTIK EFTERÅRET 2020
Jeg søger en 4 måneders fuldtidsstilling i praktik i led med min kandidatuddannelse hos Aarhus BSS. Jeg er smilende, organiseret og lærenem - og altid klar på nye udfordringer. Jeg arbejder godt i teams, såvel som selvstændigt. Jeg er fleksibel, hvad angår arbejdstider, såvel som arbejdsopgaver.

Updated 14. januar 2020
Jeg er en 22-årig studerende der brænder for personlig udvikling og viden. Jeg har arbejdet i detailbranchen de seneste seks år, hvor jeg har tilegnet mig mange kompetencer og kvalifikationer. Nu vil jeg rigtig gerne ud af min comfort-zone, og udvikle min horisont, som jeg håber kan give mig nye udfordringer at arbejde videre med.

Updated 13. januar 2020
Kreativ kulturhistorisk fortæller, underviser & forfatter og arkæolog, der fomidler med kritisk sans og humor. Jeg skriver og fortæller levende og med et glimt i øjet for både børn og voksne.
Websider: www.tyra.dk
www.tidsdetektiverne.dk
www.forlagettyra.dk

Tyra byvandringer foredrag tekstforfatter TV  

Updated 10. januar 2020
Kandidatstuderende som søger studierelevant arbejde ved siden af studiet.

Cand. SOC: Development and International Relations
BA. Historie

Cand Soc History International Relations Internationale relationer udvikling Development aau studentermedhjælp  

Updated 07. januar 2020
Ambitiøs, udadvendt og organiseret cand.mag. med koordinator- og kommunikationserfaring fra museumsverdenen samt byggebranchen. Min arbejdsform er struktureret og omhyggelig, og jeg tager ansvar for, at mine opgaver altid når godt i mål. Jeg er analytisk stærk og sprogligt velfunderet med gode tekniske færdigheder.

Kultur Kommunikation Medier Formidling  

Updated 03. januar 2020
Mit navn er Mads Steffens, jeg er 24 år og er bosat i Aalborg. Jeg starter Feb 19, på ergoterapeutuddannelsen . eg har en uddannelse som Handelsøkonom som jeg afsluttende i 2017. Jeg har siden arbejdet i børnehaver og vuggestuer. Jeg er en frisk og glad ung mand, der efterhånden har flere års erhvervserfaring, fra forskellige erhverv.

Updated 02. januar 2020
Ergoterapeut og Cand. Scient i idræt og sundhed med bred erfaring inden for arbejde med menneskers sundhed. Særligt opgaver og projekter inden for sundhedsfremme og forebyggelse interesserer mig.
Som person er jeg åben og interesseret med en stærk analytisk og praktisk sans. Jeg er hurtigt opfattende og god til at samarbejde.

sundhedsaccelerator sundhed ergoterapeut idræt motion sundhedsfremme forebyggelse analyse projektarbejde projektstyring mennesker  

Updated 09. december 2019
Økonomistuderende med fokus på nationaløkonomi og økonometri. Jeg er især interesseret i forskellen på de forskellige økonomiske “skoler” og diskussionen af politiske økonomiske tiltag og deres effekter.

Analytisk Økonometri  

Updated 10. januar 2020
Nature has been part of my life, this led me to study Environmental Sciences and the Master in Environmental Biology and international Developments.
My objective is to coordinate and collaborate with activities that promote sustainable development.

Updated 09. januar 2020
Jeg er en analytisk stærk studerende med kompetencer indenfor politisk/økonomisk analyse, policy analyse, projektledelse og dybdegående viden omkring udvklingspolitiske/økonomiske tendernser i udviklingslande samt viden om institution bulding i Afrika.

Gennem studie har jeg tilegner mig stærke interkulturelle og engelsk kompetencer.

policy development economics projektledelse politisk analyse økonomisk analyse internationale relationer international politisk økonomi og handel offentlig administration  

Updated 25. november 2019
This site uses cookies for statistics, social media, better user experience and advertising through third parties. Using site implies accept of our privacy policy (Danish). Accept
HPT