2.259 talent profiles

Akademisk generalist og kultursociolog med en passion for at udvikle samfundet og fremme positiv forandring. Min arbejdstilgang er struktureret, detaljeorienteret og problemløsende. Jeg drømmer om at løse samfundsmæssige opgaver, herunder opgaver indenfor offentlig forvaltning, udviklingsopgaver samt administrations- og kommunikationsopgaver.

HR kommunikation organisationsudvikling udviklingsprojekter projektstyring projektkoordinering analyse dokumentation problemløsning evaluering facilitering skriftlig formidling sagsbehandling offentlig forvaltning administrativ arbejde  

Updated 25. november 2023
Jeg har en solid baggrund inden for digitale medieplatforme, foto-/videoteknologier samt sprog & kultur, som er opnået gennem min bachelorgrad i brasilianske studier og film og medier og påbegyndte kandidat i Medievidenskab hos Aarhus Universitet.

SOME IT & Kommunikation Digitale medieplatforme Foto-/videoteknologier Sprog & kultur Video/foto produktion ogredigering Strategisk planlægning og effektivitetsanalyse af sociale mediekampagner og indhold Teknologiforståelse og anvendelse af AI-værktøjer  

Updated 20. november 2023
Jeg er uddannet indenfor kommunikation og psykologi, med gode kompetencer indenfor faglig formidling og med udgangspunkt i både teoretisk viden og hands-on erfaringer, at nå specifikke målgrupper på SoMe-kanaler. Med stor interesse for sammenhængen, mellem kommunikation og psykologi - hvordan mennesker påvirkes af kommunikation og hvordan det

Faglig formidling kommunikation tværfaglighed detaljeorienteret opsøgende selvstændig samarbejdsvillig sparring målgruppe  

Updated 29. november 2023
I have a strong background in a heavy quantitative field, with compentencies such as Physics, Mathematics, and Statistics.
I have experience with modelling and analyzing data, mainly done using either MatLab or Python.
I have some familiarity with Machine learning algorithms, which i currently am trying to get more experienced with.

fysiker data naturvidenskab data science mathematics matematik Statistik Python Matlab  

Updated 12. december 2022
Over 15 years of experience in digital media and product design, I am a passionate and creative leader who transforms complex problems into engaging and user-friendly solutions. Specializing in UX Design, research, and strategy for SAAS products and services, leveraging my technical skills, domain knowledge, and design thinking approach.

Visual Designer UX Designer UI Designer Information Architecture User Research User Testing Prototyping Wireframes Design System Governance Design Thinking  

Updated 10. november 2023
Lidt om mig:
Mit navn er Bastian, jeg er en 24årig ung studerende og er bosiddende i København. Til dagligt studerer jeg på Københavns Universitet, hvor jeg studerer Moderne Indien og Syd Asien Studier og er på mit 5.semester. På studiet beskæftiger vi os med at forstå indien som kulturinstallation, men også sproget, hindi.

Ung Indien Københavns Universitet Engageret Energisk  

Updated 28. november 2023
Gennem tidligere ansættelser har jeg fået kompetencer indenfor bl.a. kundebetjening, selvstændighed, teamarbejde og kommunikation. Kombinationen af mine kompetencer og personlige kvalifikationer gør, at jeg kan indgå i teamwork og selvstændigt arbejde samt at jeg kommer i hus med mine arbejdsopgaver

Resultatorienteret Omstillingsparat Ansvarsfuld Imødekommende Tålmodig  

Updated 23. november 2023
Nyuddannet (2023) kemiingeniør fra Aalborg Universitet med flair for holdarbejde og informationssøgning og en passion for bæredygtig produktudvikling, kvalitet og sikkerhed.

Teamwork Passioneret Optimistisk Nysgerrig Filosoferende Koordinerende Vurderende Bæredygtighed HSEQ  

Updated 29. november 2023
Jeg har en naturlig sans for struktur og overblik, herunder bruger jeg gerne de analytiske værktøjer i mit arbejde. I arbejdsmæssig sammenhæng betyder det, at jeg er god til at undersøge emner nøje og fra flere vinkler, inden jeg kommer med en vurdering eller konklusion.

Analytisk Overblik Relationsskaber Nysgerrig Omstillingsparat Organiseret  

Updated 21. november 2023
Seasoned logistics and operations leader with over 15 years of experience driving growth through efficient warehouse management, supply chain optimization, and quality control. Possess an MBA in International Business Management and a passion for entering new markets.

Logistic Supply Chain Strategy planning SAP Team Leading Warehouse management Quality Control Production Hygiene Control Online shopping  

Updated 08. november 2023
Igangværende med udannelse Diplomingeniør i fødevaresikkerhed og kvalitet fra Danmarks Tekniske Universitet (DTU). Tidligere værnepligtig i 12 måneder ved gardehusarregimentets hesteskadron, og deraf en medarbejder der er disciplineret, ordentlig, målrettet og pligtopfyldende.

Ordentlig Pligtopfyldende Værnepligtig Studerende DTU Mand  

Updated 22. november 2023
Jeg tackler udfordringer effektivt og kombinerer min kreativitet med fokus på detaljen og den gode løsning, alt imens jeg konstant stræber efter forbedring og levering af høj kvalitet.

digital marketing grafisk design video SoMe sociale medier kreativ  

Updated 28. november 2023
Hi! I'm Dmytro. I'm frontend developer. I made websites since 2016
In my work I use such technologies as HTML, CSS, JavaScript, React/Redux.
I have some experience in working with PHP/WorPress.
I began my way in web from HTML developing. For the six years I've made a lot of website layouts.

frontend developer html react css web webdeveloper javascript redux website  

Updated 15. november 2023
Hello, my name is Emil. I was born in Aarhus, Denmark. I love low-level programming, reverse engineering, and cyber-security! If you would like to learn more about my academic pursuits and personal projects, I encourage you to visit my website www.emilsd.dev.

Programmør Selvlært C# C++ HTML/CSS IT Systemer Java Javascript  

Updated 19. november 2023
I am a motivated and committed professional with a strong background in Mechanical Engineering and Project Management. I have experience in roles like Technical Sales Manager and Project Manager. My education includes degrees in Industrial Mechanical Engineering, Project Management, and Marine Renewable Energies.

Marine Renewable Energy Offshore Energy Renewable Energy Mechanical Engineer Project Manager  

Updated 07. november 2023
Gennem effektiv support som en udlært logistikassistent
til kunder, leverandører, chauffører og kolleger sikrer jeg
gnidningsløse arbejdsdage med høj kvalitet. Min fokus
på strukturerede processer og service excellence
minimerer fejl og opfylder deadlines. Jeg er drevet af
samarbejde, en positiv arbejdskultur og respekt for
andre

Strukturerede Serviceminded Opfylder deadline Team player Fleksibel Gode humør Løsningsorienterede Positiv Evne til at bevare overblikket i pressede situationer Hjælpsom  

Updated 19. oktober 2023
Med mig som ansat, får du en medarbejder med et klart mål for at gøre din organisation mere bæredygtig. Både socialt, økonomisk, og miljømæssigt. Jeg har værktøjerne for at sammenbinde teknisk kunnen og strategiske mål til en højere enhed.

klimatilpasning bæredygtighed ESG klima natur  

Updated 21. november 2023
I have experience in developing machine learning classification models for biomedical data, implementing solutions based on the state-of-the-art. I have mostly worked with electroencephalography (EEG), and I am familiar with image analysis and pathophysiology through my education.

data science machine elarning  

Updated 20. november 2023
Jeg er tidligere uddannet elektriker med speciale inde for bygningsautomatik og har en stor interesse inde for computere, software og technologi. Det har givet mig en stor interesse for problemløsningsorienteret arbejde. Jeg bruger det meste af min fritid på computerspil og venner.

Datamatiker Elektriker  

Updated 21. november 2023
En nysgerrig og ansvarstagende holdspiller, der fungere lige så godt med solo-opgaver som han gør i et team. God til at lære nye kompetencer og prøver at lære de kompetencer som er nødvendige, for at kunne udføre en opgave bedst muligt.

Updated 29. november 2023
Tidligere ejer og driftschef for app udviklingsfirma ,
Desforuden arbejdet indenfor call-center , kunde og teknisk support ,
omc-operatør ( fiber udbyder ) , samt lager / logistik , post og pakker.

Fokuseret på opgaven og tager styringen af et team , hvis situationen kræver det. Bliver hurtigt en betroet medarbejder.

SYSTEMATISK - GRUNDIG - OPTIMISTISK - LØSNINGSORIENTERET  

Updated 07. november 2023
Jeg er imødekommende, opmærksom og dynamisk i min tilgang til mit arbejde og mine kollegaer. Jeg sætter stor pris på faglig sparring og befinder mig godt i rollen som 'motivator'. Jeg er udpræget humanist med en stærk passion for sprog, formidling og kulturmøder. Derudover har jeg et positivt, åbent og videbegærligt sind.

oversættelse formidling positiv ansvarsfuld sprognørd detaljeorienteret ordensmenneske æstetiker kunst og kultur  

Updated 25. oktober 2023
Mine humanistiske kompetencer betyder at jeg er i stand til at identificere og afgrænse problemstillinger og analysere disse vha. relevante teorier og metode, kunne tilgå dem kritisk og udvælge den viden og data der er væsentlig for at løse arbejdsopgaver. Gennem min uddannelse og erhvervserfaring er fokus på skriftlig og mundtlig formidling.

Mundtlig og skriftlig formidling Organisering og planlægning Analyse Informationssøgning og research Teamplayer Selvstændig Generalist Humaniora  

Updated 15. oktober 2023
Driven, results-oriented and experienced Master graduate in political science, European studies with a passion for HR, PR, People and Culture, Communication and for continious learning and professional development.

Punctual Loyal Open minded Curious Learner Active Driven Result-Oriented  

Updated 13. november 2023
Engageret og meget dygtig IT og GIS professionel med erfaring i at levere nyskabende løsninger og services inden for geografisk data og IT. Har dokumenteret succes med at bruge avanceret teknologi til at gøre arbejdsgange lettere, forbedre dataanalyse og styrke organisationens resultater. God til at arbejde sammen med forskellige teams.

GIS analyst og specialist IT solutions Data behandling og analyse SQL og Oracle databasen Safe and Scrum and Agile Methodologies ProjectManagement QGIS and ArcGIS WebGIS Python Earth Observation  

Updated 04. oktober 2023
HPT