1622 talent profiles found

Akademiker med fokus på trivsel, arbejdsmiljø og den gode proces.
Efter mange år i servicebranchen og administrative roller besluttede jeg mig for at kombinere mit udprægede service-gen med min særlige evne til at indleve mig i andre menneskers behov. Derfor brænder jeg efter arbejde med HR - spændingsfeltet mellem medarbejderne og ledelsen

Projektkoordinator Serviceminded Analytisk Socialpsykologi Trivsel Psykosocialt arbejdsmiljø Administration Koordinering Facilitering Empatisk  

Updated 10. november 2019
Jeg benytter en strategisk og analytisk tilgang til at løse opgaver for jer. Jeres virksomheds målsætning kommer i første prioritet! Jeg er en målrettet og viljebevidst person, der er med til at skabe et godt arbejdsmiljø. Jeg er villig til at bidrage med egen erfaring, og komme med personlige inputs når det gælder at løse en arbejdsopgave

Motiveret Selvdrivende Nytænkende Teamplayer Energisk Social Strategisk tænkende Multikulturel  

Updated 09. november 2019
Jeg er en 23 årig pige der bliver færdig med sin bachelor her til sommer og er fyldt med gå på mod for at finde det helt rigtig studiejob til det sidste halvår af min bachelor og som jeg kan fortsætte på under min master uddannelse som jeg forventer at starte på sommeren 2020.
I et job har jeg stor fokus på god kommunikation og god arbejd

Gå på mod God kommunikation Høj arbejdsmoral Effektiv Involveret Ansvarlig  

Updated 12. november 2019
Rawnaq Foud. 25 år. Læser administration- økonom på Dania i Viborg. IBM II, min 3. semeste, Study-abroad Erasums, er i Frankrig. Læser både på INSEEC og online på Dania for at afslut min 3.S. på 40 ECTS.
For at afslut min studie, jeg har brug for arbejde 415 timer i min 4. semester.Som starter i januar og afslutter til sommer med en hove

praktik elev studiejob  

Updated 20. november 2019
Hello dear employers in Viborg Kommume area and in Jutland. I will be glad to hear from you. Call me or write me, I promise you will be surprised. I am not an average student, I came to do great things here. Marketing and branding has always been my passion and 'sales' is my second name. Do you dare to make business together?

#heart #honesty #integrity #passion #energy #thoughtful #social #assertive #creative #czech #american  

Updated 02. november 2019
Af kollegaer beskrives jeg som imødekommende og serviceminded, hvilket kan tilskrives at jeg er i stand til at opbygge tillid og skabe gode relationer på tværs af organisationen og fagligheder. Jeg værdsætter det sociale og gode kollegiale arbejdsmiljø, er arbejdssom og er kendt som den, der går den ekstra mil for at løse opgaverne.

Arbejdssom Flittig Pligtopfyldende Ordenssans Humoristisk Loyal Faglighed  

Updated 06. november 2019
Jeg studerer Oplevelsesøkonomi på 1. semester på Aarhus Universitet.
Oplevelsesøkonomi giver et bred palette af kompetencer, som blandt andet indeholder:

- Produkt og konceptudvikling
- Oplevelsesøkonomisk potentiale
- Entreprenørskab
- Branding og forbrugerkultur

Jeg er selv passioneret omkring udvikling af personlige kompetencer.

Iværksætteri Projektledelse Branding og forbrugerkultur Oplevelsesøkonomi Entreprenørskab Læring Undervisning Produkt og konceptudvikling  

Updated 22. oktober 2019
Jeg er nyuddannet bachelor i erhvervsøkonomi og brænder for at prøve mit kendskab af i praksis. Mine stærkeste kompetenceområder er finans (bogholderi, økonomistyring og finansiering), marketing (strategi) og projektarbejde (forskning, analyse, formidling). Generelt arbejder jeg struktureret og tydeligt og er vant til at have mange bolde i lu

Updated 17. november 2019
Jeg er en hjælpsom, udadvendt og engageret person som kan lide at levere et godt stykke arbejde, har erfaringer inden for holdarbejde og enkelt mands arbejde, og trives fint i begge miljøer. jeg er igangsættende, loyal og målrettet.
Jeg er altid klar på nye udfordringer da det er dem man lærer mest af

Updated 21. november 2019
Jeg drømmer om at arbejde kreativt med IT, hvor den menneskelige interaktion med digitale teknologier er omdrejningspunkt eller fokus. Drømmejobbet ligger derfor indenfor UX, projektledelse-, koordinering og kommunikation, vidensdeling, procesfasilitering og/eller undervisning.

kreativ it  

Updated 21. november 2019
Har arbejdet som automekaniker, tog så skridtet videre og læste en handelsøkonom med speciale i salg (den gang autobranchen) Derefter arbejdede jeg nogen år og opbyggede god erfaring med ledelse og handel i det heletaget. Jeg er pt. igang med maskinmester uddannelsen for at kunne bygge mere teknisk indsigt på min viden omkring handel og ledels

Updated 15. november 2019
Udadvendt, smilende, positiv og målrettet person. Brænder for at arbejde med tal og mennesker. Erfaring fra en af Englands største Banker, Natwest Bank. Født og opvokset i England. derfor engelsk som modersmål, flyttet til Danmark for 18 år siden.

Målrettet Positiv Brænder for at arbejde med tal Engelsk som modersmål udadvendt  

Updated 06. november 2019
Jeg brænder for at arbejde med udvikling og kvalitetssikring på sundheds-, skole-, og integrationsområdet, og har en bred erfaringsflade inden for projektarbejde. Som person er jeg initiativrig, arbejder struktureret og er omsorgsfuld. Jeg er kendt for at være en god kollega, der samarbejder med alle til fælles udbytte og med masser af gå-på

Projektkoordinering Kvalitativ metode analyse og evaluering formidling og kommunikation selvstændig proaktiv  

Updated 22. oktober 2019
Jura studerende på Århus Universitet, som netop er påbegyndt min bachelor. Da mine evner endnu på 1 semester er begrænsede, vil et piccoline job. eller lign. hvor jeg kan bruge min erfarring indenfor service, være den perfekte mulighed for at starte med et job og få et indblik i dagligdagen på et advokatkontor eller andet juridisk arbejde.

Piccoline Service Jura  

Updated 07. november 2019
I am a last year Electronics and Computer Engineering student at the Technical
University of Denmark. Having my own working drive I can work independently or as
a part of a team, striving to achieve all requirements and deliver on time.

electronics programming pcb prototyping projects  

Updated 13. november 2019
Ambitiøs, udadvendt og organiseret cand.mag. med koordinator- og kommunikationserfaring fra museumsverdenen samt byggebranchen. Min arbejdsform er struktureret og omhyggelig, og jeg tager ansvar for, at mine opgaver altid når godt i mål. Jeg er analytisk stærk og sprogligt velfunderet med gode tekniske færdigheder.

Kultur Kommunikation Medier Formidling  

Updated 06. november 2019
Uddannet på Aarhus Universitet med en bachelor i Informationsvidenskab og kandidat i Medievidenskab. Jeg er skarp skriftligt både på dansk og engelsk og igennem min uddannelse har jeg erfaring med film og kommunikation, særligt i forhold til sociale medier.
Jeg har arbejdet som freelancer for diverse kulturmedier i mere end 3 år.

skribent kommunikation medievidenskab informationsvidenskab  

Updated 31. oktober 2019
Completed a Master’s degree in Diversity and Change Management from Copenhagen Business School with a passion for project management. I am looking to work with implementation of strategies, risk management and project-based tasks in an international company.

- Excellent communication skills - Good at creating strong relations - Structured approach to tasks  

Updated 26. oktober 2019
Jeg er en eventyrlysten, energisk og udadvendt person, som elsker at lære. Jeg trives godt i dynamiske miljøer, hvor der er mulighed for, at udtrykke sig selv og samtidig spare med sine kollegaer, da jeg også ser mig selv som en holdspiller. Ansvar, fællesskab og solidaritet er derfor vigtige komponenter for min levemåde.

Updated 07. november 2019
Jeg er udadvendt, optimistisk og kritisk i min arbejdsgang. Med en længerevarende uddannelse i udlandet, er jeg udholdenende og har stærke analytiske evner til at håndtere komplekse problemstillinger. Jeg brænder for at hjælpe organisationer med at optimere ressourcebrug og kommunikere bæredygtighedsinititativer.

Updated 07. november 2019
Ung studerende med med interesse i at hjælpe virksomheder blive mere data-drevne! - igangværende med kandidat i Cand.Merc.Business Intelligence - ivrig efter et studiejob hvor jeg kan bidrage til at skabe værdi gennem datanalyse

Dataanalyse  

Updated 13. november 2019
Cand.it webkommunikation/webformidling med pædagogisk baggrund og kognitiv tilgang. Har kompetencer indenfor både det private og offentlige. Søger arbejder som brobygger mellem designer og brugerne. Mine fokusområder er Designprincipper, UX, Usabilty, Accessbility, Testmetoder, implementering. Design for alle (Inclusive design) og it-didaktik

Nysgerrig og kreativ Succes i fællesskab Struktureret  

Updated 21. oktober 2019
Jeg er en ung mand på 20 år. Jeg studerer i øjeblikket Datalogi på Københavns Universitet på 2. år.
Jeg har i min tid på uddannelsen arbejdet med en række forskellige programmeringssprog og har til dagligt også stor interesse i at fordybe mig i den teknologiske verden.

Updated 08. november 2019
Results-oriented IT Support Engineer with superior problem-solving and critical thinking skills, as well as meticulous attention to detail and methodical nature. Skilled in tackling problems in unique ways to develop innovative solutions.

IT Supporter IT Technician Help Desk PACS Administrator  

Updated 01. november 2019
Jeg er en 27 årig ordblind ingeniørstuderne inden for Integreret Design. Lige nu er jeg i gang med mit femte semester som jeg tager på San Diego State University i Californien.
Jeg drømmer om at komme til at arbejde med produktudvikling og være med til at skabe nye og forbedre eksisterende produkter.

Ingeniør Design Produktudvikling  

Updated 28. oktober 2019
This site uses cookies for statistics, social media, better user experience and advertising through third parties. Using site implies accept of our privacy policy (Danish). Accept
HPT