New at StuderendeOnline? Join us!
ACCURA

Accura rådgiver en lang række store nationale og multinationale erhvervskunder, finansielle institutioner, private equity-fonde, statsejede investeringsfonde, forsyningsselskaber, offentlige myndigheder, regeringer samt succesrige mellemstore private selskaber, deres ejere og visse personer med stor nettoformue.


no job ads
unsolicited applications
Hellerup
Law & Accounting

ATP

ATP er meget mere end pension. Vi løser opgaver for næsten alle borgere og virksomheder i Danmark, da vi administrerer en lang række velfærds- og sikringsordninger, som er med til at sikre grundtryghed for de fleste.


no job ads
Hillerød
Finance, Insurance & Banking

Aalborg Universitet (AAU)

AAU’s uddannelser og forskning er problem- og projektbaseret og har fokus på det tværdisciplinære. Gennem samarbejde mellem forskere, studerende og offentlige og private virksomheder udbyder vi virkelighedsnære uddannelser og skaber forskningsresultater i verdensklasse. På AAU tror vi på, at viden kan og skal forandre verden. Derfor er AAU et universitet med ambitioner, der rækker langt udenfor murene og ind i kernen af de mest presserende globale og lokale brændpunkter.


no unsolicited applications
Aalborg
Education & Research

Accenture

Accenture is a global management consulting, technology services and outsourcing company, with more than 411.000 people serving clients in more than 120 countries. Combining unparalleled experience, comprehensive capabilities across all industries and business functions, and extensive research on the world’s most successful companies, Accenture collaborates with clients to help them become high-performance businesses and governments.


no unsolicited applications
København S
Consultancy & Advice

Adserballe & Knudsen

Adserballe & Knudsen er en byggeentreprenør med en grøn profil. Bæredygtighed er et strategisk udviklingsområde, da vi er særdeles bevidste om vores samfundsansvar som aktør i en sektor, der bruger meget energi, producerer store mængder affald og udleder høje mængder CO2. Dette har blandt andet udmøntet sig i en massiv investering i CLT-byggeri - en innovativ byggemetode, der muliggør store CO2-besparelser ved bl.a. at erstatte beton med træ i større byggerier.


no job ads
unsolicited applications
Farum
Construction & Entreprise

Advokatpartnerselskab Kirk Larsen & Ascanius

Kirk Larsen & Ascanius er en forretningsorienteret og moderne advokatvirksomhed, der blev etableret i 1973 og udelukkende er udviklet gennem organisk vækst. Den daglige ledelse varetages af den administrerende direktør. Den korte beslutningsproces sikrer, at vi hurtigt kan tilpasse mål og strategier til de omgivne forhold, der er under konstant forandring. På den måde lægger vi os tæt op af de principper, der gælder for drift af de erhvervsvirksomheder, vi betjener som kunder.


unsolicited applications
Esbjerg
Law & Accounting

Andel Holding

Andel er Danmarks ledende energi- og fibernetkoncern. Vi er også et andelsselskab og en koncern med datterselskaber. Andel går til markedet i eget navn og gennem datterselskaber i forskellige segmenter inden for energisektoren – herunder Cerius og Radius elnet, Clever, Energi Danmark, Fibia og Andel Energi. Andel er ejet af ca. 400.000 sjællandske andelshavere og har 2,8 millioner kundeforhold fordelt over hele landet.


unsolicited applications
Svinninge
Energy Supplier & Climate

Ankestyrelsen

Ankestyrelsen behandler blandt andet klager på social- og beskæftigelsesområdet. Vi behandler cirka 55.000 sager hvert år. Vi laver også undersøgelser og statistikker og er med til at sikre en ensartet sagsbehandling over hele landet.


no job ads
unsolicited applications
København K
State, Goverment & Politics

Asgaard Recruitment

Hos Asgaard Recruitment hjælper vi virksomheder med at rekruttere medarbejdere med de rette faglige og personlige kvalifikationer.


unsolicited applications
Aalborg
Temp & Recruitment Agencies

Athenas ApS

Athenas er Danmarks største foredragsbureau og vinder af flere priser som årets foredragsbureau. Vi arbejder både i Danmark og udlandet, og har i alle årene haft focus på det gode foredrag og den gode oplevelse for kunden. Vi har været på markedet i mere end 10 år, men har stadig iværksættervirksomhedens nysgerrighed på, hvordan vi kan forny og forbedre markedet til fordel for arrangører i hele verdenen.


no job ads
no unsolicited applications
Odense C
Media, Culture & Entertaintment

Avanade Denmark

At Avanade, business and technology consulting isn't just your career - it's your passion. It’s more than just working with new innovations. It means using technology to solve business problems in ways that inspire change and make a real difference for our clients.


no job ads
København V
Consultancy & Advice

B&R Industrial Automation A/S

”Perfection in Automation” er essensen af B&R Industrial Automation. Det betyder, at vi sætter al vores viden og kreativitet i at udvikle produkter, der bliver morgendagens teknologier og gør en forskel for maskinbyggere og produktion. Vi tilbyder vores kunder komplette automatiseringsløsninger, der giver maksimal fleksibilitet og økonomisk effektivitet. Fra kundespecifikke produkter til stor serieproduktion er vores fokus på at opfylde vores kunders behov.


no job ads
Odense
Electronics & Machinery

BAT - British American Tobacco Denmark

We are a global tobacco company with more than 200 brands sold in over 200 markets.


no job ads
unsolicited applications
København V
Foods & Consumer Products

BCG Platinion

BCG Platinion is a division of The Boston Consulting Group (BCG), one of the world's leading management consulting companies. BCG Platinion extends BCG’s range of consulting services by offering process and technology know-how and implementation competences on IT issues in technology, digital, cybersecurity, and risk management.


no job ads
København K
Consultancy & Advice

BEC

BEC er it-partner for en lang række pengeinstitutter og andre aktører i den finansielle branche. Vi gør kundernes ambitioner mulige ved at rådgive samt udvikle og drive it-løsninger, som kan dække deres totale behov for it. It-løsningerne spænder bredt fra mobil- og netbank til en komplet capital markets-platform. Vi er 800+ BEC’ere, som dyrker en uformel og dedikeret kultur, hvor vi sætter pris på at udfordre os selv og hinanden.


no job ads
Roskilde
IT & Telecom

Bech-Bruun

Bech-Bruun er en markedsorienteret og specialiseret advokatvirksomhed. Vi servicerer et stort udsnit af dansk erhvervsliv, den offentlige sektor og globale virksomheder med en bred vifte af ydelser.


unsolicited applications
København Ø
Law & Accounting

Berlitz Language Services

Berlitz er verdens førende udbyder af sprogkurser og tværkulturelle services med fodaftryk i mere end 70 lande. I mere end et århundrede har vores drive for innovation resulteret i en bred portefølje, som har gjort det muligt for vores internationale klienter at tale med selvtillid og være succesrige i en global omverden.


unsolicited applications
København K
Education & Research

BetterDevelopers ApS

Vi redefinerer det traditionelle it-konsulenthus i Danmark ved at have fokus på udviklerne helt fra vores ejerskabstruktur, til hvordan vi arbejder med vores kunder.


no job ads
unsolicited applications
Aarhus C
IT & Telecom

Blue Power Partners A/S

Blue Power Partners is supporting worldwide leading developers, asset owners and technology companies within development, construction, technology and asset management of onshore/offshore wind and solar projects. Would you like to join our team of professional colleagues?


unsolicited applications
Aalborg Øst
Energy Supplier & Climate

Brødrene A. & O. Johansen A/S

Brødrene A & O Johansen A/S er en danskejet koncern, som blev grundlagt i 1914, og børsnoteret i 1963. AO er som grossist en af de førende videns- it- og logistikvirksomheder inden for byggebranchen med ca. 750 medarbejdere på hovedsædet i Albertslund samt i filialerne i Danmark, Sverige og Norge. Med sortimenter inden for VVS, EL, VA og Værktøj henvender koncernen sig til det professionelle marked via AO og til det private marked via BilligVVS, LavprisVVS og Greenline.


no job ads
unsolicited applications
Albertslund
Retail & Service

COWI A/S

COWI er en førende rådgivningsvirksomhed, der skaber værdi for kunder, borgere og samfund gennem vores 360°-tilgang. Med eksperter i verdensklasse inden for ingeniørkunst, miljø og samfundsøkonomi angriber vi udfordringerne fra mange forskellige vinkler for at skabe mere sammenhængende løsninger for vores kunder.


no job ads
unsolicited applications
Kgs. Lyngby
Consultancy & Advice

Calsep A/S

Calsep has more than 30 years of experience working with the oil industry on projects related to reservoir fluid phase behavior. Calsep’s software PVTsim is used by more than 200 companies world-wide, including all major oil companies.


no job ads
no unsolicited applications
Kgs. Lyngby
Energy Supplier & Climate

Capgemini Denmark

Hos Capgemini søger vi talenter, der drømmer om at arbejde med IT i et inspirerende, innovativt og tværfagligt miljø. Vi udvikler og kvalitetssikrer komplekse, udfordrende og interessante løsninger på de mest innovative platforme på markedet.


no job ads
unsolicited applications
Vallensbæk
IT & Telecom

ChemoMetec A/S

Chemometec blev grundlagt i 1997 og er specialiseret i udvikling, produktion og salg af højkvalitets analytiske instrumenter og teknikker til kompleks celletælling og analyse.


no job ads
unsolicited applications
Allerød
Medico, Biotech & Chemistry

Chimalaya Charity

Chimalaya Charity er en dansk/nepalesisk NGO, der blev grundlagt i 2010 af psykoterapeut Pia Torp, med det formål at styrke mødre og give nyfødte en bedre start i livet ved at bekæmpe den farlige fejlernæring.


no job ads
København Ø
State, Goverment & Politics

Citona ApS

Citona er et resultatorienteret markedsføringsbureau i Aarhus, der har mere end 15 års resultater fra såvel små som store kunder, både i og udenfor Danmark. Vores primære mål er at hjælpe kunderne til større synlighed i søgemaskinerne med digital vækst. De kaneler vi blandt andet arbejder med inkluderer SEO og PPC med medier så som Google Adwords, Bing Ads, Facebook, LinkedIn med flere. Du kan læse mere om os på www.citona.dk.


no job ads
unsolicited applications
Hinnerup
Retail & Service

CompanYoung A/S

Vi rådgiver førende uddannelsesinstitutioner og virksomheder i Danmark og er med til at hjælpe dem med at tiltrække og rekruttere de rette kandidater.


no job ads
no unsolicited applications
Aalborg
Consultancy & Advice

Competencehouse

Competencehouse er en IT-virksomhed. Alle vores produkter bærer navnet GoDialog og har fokus på at skabe værdi og mening ved at inddrage medarbejdere og ledere i dialog om, hvad der skal til for at udvikle en virksomhed eller en organisation dens medarbejdere.


no job ads
København Ø
IT & Telecom

Copenhagen Architecture Festival

Copenhagen Architecture Festival (CAFx) er en årlig festival med underafdelinger i Århus, Aalborg og Odense, som hvert år inviterer branche og publikum til en diskussion om hvordan arkitekturen og mennesket påvirker hinanden. Festivalen løber for 6. gang af stablen den 4.-14. april 2019.


no job ads
unsolicited applications
København k
Media, Culture & Entertaintment

Copenhagen Cooking & Food Festival

Copenhagen Cooking & Food Festival er en årlig tilbagevendende madfestival, der hylder den københavnske madscene og Danmark som madland.


no job ads
Valby
Media, Culture & Entertaintment

Cosmed Company ApS

COSMED designs, manufactures, and sells worldwide diagnostic medical devices to assess Cardiopulmonary and Metabolic functions and Body Composition, addressing the needs of Health Care and Research public and private organizations and professionals operating in the Hospital, Primary Care, Sport Science and Human Performance, and Health and Wellness markets. Direct operations, through its fully owned subsidiaries, are held in Australia, Denmark, France, Germany, Hong Kong, Netherland, Switzerland, and USA, and with over 80 Business Partners, are covered more than 100 countries.


no job ads
Odense S
Medico, Biotech & Chemistry

CostBits ApS

A powerful analytics solution built by professionals to bring transparency to your costs. We are laser focused on actionable insights and as a result our clients typically enable 4-11% year on year 3rd party supplier cost reductions.


no job ads
unsolicited applications
København K
IT & Telecom

Curida AS

Curida er en internasjonal farmasøytisk bedrift i hjertet av Elverum. Vi utfører produksjon og -utvikling av legemidler og næringsmidler på vegne av våre kunder. Vår tradisjonsrike fabrikk i Elverum er spesialisert på flytende produkter, og vi har avansert teknologi for produksjon av en rekke produkttyper.


no job ads
unsolicited applications
Oslo
Medico, Biotech & Chemistry

DANFYSIK A/S

Danfysik provides high performance particle accelerators and related equipment for research, health care and industry globally. Danfysik’s success is based on the strong combination of our dedicated employees, our high quality products and technology, and on the trust we meet from our customers all over the world.


no job ads
unsolicited applications
Taastrup
Electronics & Machinery

DI - Dansk Industri

DI er en arbejdsplads med høje faglige ambitioner og dygtige kolleger. Som medarbejder er du selv med til at skabe din karriere, fordi du får ansvar og medindflydelse hver dag.


no unsolicited applications
København V
State, Goverment & Politics

DP CleanTech Global Engineering Services ApS

Founded in 2004, DP CleanTech (DP) designs, engineers, manufactures and commissions biomass and waste to energy power plants, providing complete solutions for turning waste materials into clean energy. With headquarters in Europe, and its single largest market in China, DP has strategically positioned itself to be at both the leading edge of European technology development and value engineering. Refer full details at: www.dpcleantech.com


no job ads
Herlev
Energy Supplier & Climate

Danfoss A/S

If you want to create powerful engineering solutions, drive a sustainable future across infrastructure, food, climate and energy, Danfoss is where you’ll make a real impact.


unsolicited applications
Nordborg
Electronics & Machinery

Danmarks Idrætsforbund

DIF er Danmarks største idrætsorganisation, som arbejder for at fremme idræt og idrættens rammer og vilkår. Du kender os måske bedst for de fantastiske idrætstilbud, som vores 62 specialforbund, 9.000 foreninger og 470.000 frivillige hver uge skaber for vores knap to millioner medlemmer. Vi er også initiativtager sammen med DGI på Bevæg dig for livet, der skal få 600.000 flere danskere til at bevæge sig inden 2025. Vi er Danmarks olympiske komité, der sender atleter til OL, og vi er organisationen, der går forrest i kampen mod matchfixing og doping. Måske kender du os for vores sociale indsatser som DIF Get2Sport og DIF Soldaterprojekt. Eller du har oplevet, hvordan vi formidler bevægelsesglæde for tusindvis af skolebørn til Skole OL.


Brøndby
State, Goverment & Politics

Danmarks Tekniske Universitet (DTU)

DTU udvikler teknologi for mennesker. Med vores forskning og uddannelser i international topklasse er vi med til at skabe en bedre verden, og vi bidrager til løsningen af de globale udfordringer formuleret i FN’s 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling.


Kgs. Lyngby
Education & Research

Dansk Live

Dansk Live er en interesseorganisation for spillesteder og festivaler i Danmark. Organisationen samler livearrangører fra hele landet, arrangerer seminarer, kurser og konferencer der sikrer aktivitet og udvikling for livearrangørerne og indtægt til interesseorganisationen.


no job ads
no unsolicited applications
København V
State, Goverment & Politics

Dansk Produktions Univers A/S

Dansk Produktions Univers F.M.B.A. er et non profit kompetencehus som er skabt til at udvikle og hjælpe SMV produktionsvirksomheder


no job ads
unsolicited applications
Hedensted
Consultancy & Advice

Dansk Skytte Union

Olympisk idrætsorganisation under Danmarks Idrætsforbund (DIF), Dansk Skytte Union er et specialforbund under Dansk Idrætsforbund for udøvelse af riffel-, pistol- og flugtskydning. Forbundet har knap 34.000 medlemmer, der dyrker sportsskydning, fordelt i 450 skytteforeninger


no job ads
Brøndby
Media, Culture & Entertaintment

Deloitte

Deloitte er Danmarks og verdens største revisions- og rådgivningshus. Vi betjener et bredt udsnit af Danmarks erhvervsliv og skræddersyr løsninger på tværs af fagområder lokalt og globalt.


unsolicited applications
København C
Law & Accounting

Den Sociale Retshjælp

Den Sociale Retshjælp er en gratis landsdækkende retshjælp, stiftet i 2007, der rådgiver og yder aktiv sagsbehandling til tidligere og nuværende kriminelle samt hjemløse og andre udsatte borgere.


no job ads
unsolicited applications
Aarhus C
Consultancy & Advice

EIT Health Scandinavia

EIT Health promotes healthy living, active ageing and improvements in healthcare.


no job ads
Solna
Social & Health Services

ERIK arkitekter A/S

Vi er i dag en af de største og ældste arkitektvirksomheder i Danmark med rødder tilbage til 1930 og vi har gennem årene opbygget en solid erfaring med arkitekt- og bygherrerådgivning inden for alle varianter af nybyggeri, renovering, kulturarv, indretning og adfærd.


no job ads
Viborg
Consultancy & Advice

EY - Ernst & Young

EY leverer globale serviceydelser inden for fire forretningsområder: Assurance, Tax & Law, Advisory og Transaction Advisory Services. Gennem disse serviceydelser kan vi hjælpe virksomheder med at fastholde interessenters og investorers tillid, styre risici, styrke kontroller og derved realisere virksomhedernes fulde potentiale.


no job ads
unsolicited applications
Frederiksberg
Law & Accounting

ElevAkademiet ApS

ElevAkademiet er en ung, dynamisk virksomhed i rivende udvikling med kontor i Aarhus. Vi brænder for at give børn i folkeskolen læringsoplevelser for livet og tilbyder privatundervisning, tech-hold og sommercamps. I vores innovative læringsunivers udforsker og udfordrer vi de nyeste tendenser inden for læring og udvikler børn og unges kompetencer inden for de nyeste teknologier.


no job ads
unsolicited applications
Aarhus C
Education & Research

Energinet

Vi ejer energiens ”motorveje” og varetager samfundets interesser, når Danmark forsynes med el og gas. Det er en udfordring, som vi kun kan løfte med dygtige og ambitiøse medarbejdere. Medarbejdere, som kan forene deres faglige baggrund med en god forståelse for det samlede energisystem og evnen til at skabe stærke relationer med kolleger, borgere, leverandører, markedsaktører, politikere og andre samarbejdspartnere i Danmark og udlandet.


Fredericia
Energy Supplier & Climate

Enhance Systems A/S

Enhance Systems is the new name for Capernow. We have been in the telecom business since 1995, and we delivered our product iTMS to one of the first MVNO´s in the world.


no job ads
unsolicited applications
København K
IT & Telecom

Erhvervsministeriet

Erhvervsministeriet arbejder for at skabe øget vækst og velfærd i Danmark ved at sikre, at borgere og virksomheder oplever gode vilkår og rammer for vækst. Erhvervsministeriet arbejder således med en lang række problemstillinger og initiativer inden for områder som erhvervs- og finansiel regulering, konkurrence- og forbrugerforhold, erhvervsfremme mv.


København K
State, Goverment & Politics

FISCHER DANMARK A/S

Fischer Group er en førende leverandør i Skandinavien af alt inden for gardiner og solafskærmning. Med 7 årtiers erfaring har vi lang tradition for høj kvalitet og æstetisk design. Fischer Gardiner i Brabrand er en del af koncernen og producerer alle typer solafskærmning, gardiner og mørklægning.


no job ads
Brabrand
Construction & Entreprise

FORS A/S

Fors A/S er forsyningsvirksomhed i Holbæk, Lejre og Roskilde Kommuner. Vi er ca. 180 medarbejdere, der leverer vand, fjernvarme, renser spildevand, indsamler affald og driver genbrugspladser.


no job ads
unsolicited applications
Holbæk
Energy Supplier & Climate

Fonden for Entreprenørskab

Fonden for Entreprenørskab er det centrale nationale videncenter og omdrejningspunkt for udvikling af entreprenørskab i undervisningen på alle uddannelsesniveauer.


no job ads
unsolicited applications
Odense C
Education & Research

Foss Analytical A/S

FOSS develops rapid, reliable and dedicated analytical solutions for routine testing to allow for fast decisions on how to maximise value of production of agricultural food products.


no job ads
unsolicited applications
Hillerød
Electronics & Machinery

Fred. Olsen Windcarrier

Fred. Olsen Windcarrier har installationsskibe der installerer havvindmøller.


no job ads
Fredericia
Energy Supplier & Climate

FriSe - Frivilligcentre & Selvhjælp Danmark

Frivilligcentre & Selvhjælp Danmark er en landsdækkende medlemsorganisation for 80 lokale frivilligcentre og selvhjælpsorganisationer.


no job ads
Aarhus
Consultancy & Advice

GAME Denmark

GAME er en non-profit organisation, som arbejder med gadeidræt og streetkultur. Vi uddanner unge til at drive træninger i streetbasket, gadefodbold og street dance i boligområder over hele Danmark, og i gadeidrætshuse i København, Esbjerg, Viborg og Aalborg. Vi arbejder også i Norge, Grønland, Ghana, Jordan, Libanon, Tunesien og Somaliland.


unsolicited applications
København SV
State, Goverment & Politics

Ghost Ship Games

Ghost Ship Games is a Copenhagen based game development studio, founded in the spring of 2016 by a group of veteran game developers. Our motto is simple: Co-op First.


no job ads
København K
Media, Culture & Entertaintment

Green Power Denmark

Green Power Denmark er Danmarks grønne erhvervsorganisation og fungerer som talerør for den danske energisektor. Sammen med vores medlemmer arbejder vi for, at Danmark hurtigst muligt elektrificeres med grøn strøm.


no job ads
unsolicited applications
Frederiksberg C
Energy Supplier & Climate

Gældsstyrelsen

Vi hjælper borgere og virksomheder med at betale deres gæld til det offentlige. Vores mål er, at så mange som muligt betaler deres gæld, og vi samarbejder med de offentlige kreditorer om at forebygge, at ny gæld opstår.


no job ads
Middelfart
State, Goverment & Politics

HOFOR

HOFOR, Hovedstadsområdets Forsyningsselskab, står for vandforsyningen og for at lede spilde- og regnvand væk i otte kommuner. Derudover forsyner vi København med fjernvarme, bygas og fjernkøling, og opfører vindmøller.


København
Energy Supplier & Climate

Haldor Topsøe A/S

Haldor Topsoe is a world leader in catalysis, committed to helping our customers achieve optimal performance. We enable companies in the chemical and oil & gas industries to get the most out of their processes and products, using the least possible energy and resources. And we are the forefront of developing sustainable technologies.


no job ads
no unsolicited applications
Kgs. Lyngby
Energy Supplier & Climate

Henley Business School Nordic

Vi er lille dynamisk organisation med højt til loftet og plads til at dyrke talentet og udvikle kompetencerne hos den enkelte. Henley Business School er i dag blandt top 1% af verdens business schools, som er triple akkrediteret.


no job ads
København K
Education & Research

Huset-KBH

Huset-KBH (det, der tidligere tidligere hed Huset i Magstræde) er Danmarks ældste kulturhus med omkring 1500 årlige arrangementer og større festivaler fordelt på flere scener. Sidste år tiltrak Huset mere end en halv mio. borgere og gæster fra både ind og udland.


no job ads
København K
Media, Culture & Entertaintment

IBM Danmark

IBM is a leading provider of global hybrid cloud and AI, and consulting expertise. We help clients in more than 175 countries capitalize on insights from their data, streamline business processes, reduce costs and gain the competitive edge in their industries. More than 4,000 government and corporate entities in critical infrastructure areas such as financial services, telecommunications and healthcare rely on IBM’s hybrid cloud platform and Red Hat OpenShift to affect their digital transformations quickly, efficiently and securely


no unsolicited applications
Holte
IT & Telecom

IMPACT A/S

IMPACT er et digitalt konsulenthus med over 140 medarbejdere. Vi er vidensførende i Europa inden for omnichannel commerce og datadrevet marketing. Og vi brænder for at skabe resultater gennem tætte og unikke relationer med vores kunder. Vores varemærke er høj kvalitet, stærke tekniske løsninger og udfordrende sparring. Og så tror vi på, at resultaterne kommer, når man arbejder professionelt og har det sjovt samtidigt.


København S
IT & Telecom

IT & Co

IT & Co  er en dynamisk IT-virksomhed placeret i Rødekro, centralt i det sydjyske. Vi er den konkurrencedygtige og professionelle samarbejdspartner for en lang række private og offentlige virksomheder. Vores forretningsområde er tilpasset vores marked og kunder, og omfatter således hardware, software, hosting, salg, installation og service.


no job ads
IT & Telecom

IT-Branchen

IT-Branchen hjælper hver dag vores medlemmer, branchen og samfundet med at vokse. Vi brænder for at skabe et digitalt samfund for alle. Et samfund i vækst, og hvor Danmark står som et globalt fyrtårn, fordi vi udnytter teknologien til gavn for klimaet, økonomien og det enkelte menneske. Vi lader ildsjælene hos vores medlemmer sætte retningen for en bedre fremtid. Det gavner Danmark, erhvervslivet, den enkelte borger og vores medlemsvirksomheder.


no job ads
unsolicited applications
København K.
State, Goverment & Politics

Idrætsprojektet

Idrætsprojektet er en socialpædagogisk indsats forankret i Københavns Kommunes Socialforvaltning. Idrætsprojektet bygger bro ind i civilsamfundets fællesskaber - fritidsliv, skole, uddannelse og beskæftigelse - i samarbejde med børn, unge og voksne, frivillige og ansatte.


no job ads
København N
Municipalities

InterCollege ApS

InterCollege is an internationally oriented social enterprise within the field of education, training and consultancy. We are all passionate about internationalization and we have experienced living abroad. We know how important international qualifications are, and we know how to successfully build them.


no job ads
Aalborg
Consultancy & Advice

Itch Marketing

Itch Marketing er et digital marketing bureau. Vi hjælper virksomheder med at opnå vækst og resultater. Vi tager udgangspunkt i inbound marketing, og arbejder med at binde alt marketing sammen i en stor strategi.


no job ads
unsolicited applications
Risskov
Consultancy & Advice

Job Squad

We are a Multi-Lingual recruitment company based in Copenhagen, Denmark and Sliema, Malta. We are specialised in recruiting Scandinavians, Dutch, German and French to various positions around Europe.


no job ads
unsolicited applications
København S
Temp & Recruitment Agencies

JumpStory ApS

Hos JumpStory gentænker vi digital kommunikation og markedsføring..Vi hjælper små og store organisationer med at skrive alt fra blogindlæg til SEO-artikler, nyhedsbreve, SoMe opslag m.m. Hvor denne kommunikation og markedsføring normalt produceres 100% manuelt, så har vi forsynet vores team af erfarne tekstforfattere med kunstig intelligens-værktøjer.


no job ads
unsolicited applications
Højbjerg
IT & Telecom

Jyske Bank

Jyske Bank er en anderledes og uhøjtidelig arbejdsplads - du får kompetente kolleger, stort ansvar og muligheden for at skabe en spændende karriere


unsolicited applications
Silkeborg
Finance, Insurance & Banking

KCC - KBH Commerce & Culture

KBH – Commerce & Culture (KCC i daglig tale) er handelsstandsforeningen i Indre By, med over 45 års erfaring. Vores medlemmer tæller detailhandlere, stormagasiner, hoteller, kulturinstitutioner, restaurationer og caféer, liberale erhverv som advokater, ejendomsudviklere og –ejere og mange flere.


no job ads
unsolicited applications
København K
Retail & Service

KMD A/S

KMD er den største danskbaserede it-virksomhed som udvikler og leverer software, løsninger og IT-tjenester primært til Danmarks offentlige og finansielle sektor og med et voksende fodaftryk i den private sektor og i Norden.


unsolicited applications
Ballerup
IT & Telecom

Kammeradvokaten

Vi er et privat advokatfirma og skræddersyer løsninger til vores kunder inden for stort set alle juridiske rådgivningsområder og faciliterer juridiske processer fra start til slut.


unsolicited applications
København V
Law & Accounting

Keylane

Keylane er en af Danmarks førende IT-virksomheder inden for udvikling og implementering af integrerede standardsystemer til den finansielle sektor.


unsolicited applications
København S
IT & Telecom

Knowledge Cube

I Knowledge Cube laver vi strategisk sparring med vores kunder og skræddersyer så markedets stærkeste og mest innovative it-løsninger bygget på den nyeste teknologi og efter de nyeste pricipper for arkitektur. Vi baserer vores løsninger på Microsofts teknologistak og de nyeste open source komponenter.


København S
Consultancy & Advice

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen er en uafhængig konkurrencemyndighed. Vi arbejder for velfungerende markeder, som kan stimulere vækst og innovation til gavn for hele det danske samfund. Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen er en del af Erhvervsministeriet.


Valby
State, Goverment & Politics

Kraftvaerk A/S

Kraftvaerk er et IT-udviklingshus og en forretningspartner. Vi skaber værdi for vores kunder. Værdiskabelse handler i vores optik om sammenhængskraft. Sammenhæng mellem data. Mellem forretningsprocesser på tværs af systemer. Vi benytter teknologiske muligheder til at forløse det forretningsmæssige potentiale for vores kunder. Rådgivningen og udvikling tager afsæt i teknologisk know-how, forretningsforståelse, passion, menneskelighed og ordentlighed.


no job ads
unsolicited applications
København S
IT & Telecom

Kromann Reumert

Kromann Reumert er Danmarks førende advokatvirksomhed med kontorer i København, Aarhus og London.


unsolicited applications
København Ø
Law & Accounting

Kunde & Co

As an independent, full-service marketing agency with more than 200 employees - spanning everything from creatives, analysts, technologists, strategies and media planners - we all work with one goal in mind: To create strong market positions that increase our customers' bottom lines.


no job ads
København Ø
Consultancy & Advice

Københavns Kommune

Københavns Kommune er Danmarks største arbejdsplads med ca. 45.000 medarbejdere. Vi udvikler hovedstaden og servicerer over 500.000 københavnere. Vores mål er at fastholde og udvikle København som en af verdens bedste byer at bo i – og skabe øget vækst gennem viden, innovation og beskæftigelse.


no unsolicited applications
København NV
Municipalities

Københavns Kommune, Koncern IT

I Koncern IT arbejder vi for et digitalt København. Gennem digitalisering frigør vi ressourcer til, at 45.000 ansatte i Københavns Kommune kan skabe en bedre hverdag for københavnerne.


no job ads
København NV
Municipalities

Københavns Professionshøjskole

Københavns Professionshøjskole udvikler og udbyder praksisnær videregående uddannelse og forskning, der styrker såvel det private som det offentlige arbejdsmarked.


no unsolicited applications
København V
Education & Research

Landsbyggefonden

Landsbyggefonden er en selvejende institution, der ved lov er stiftet af landets almene boligorganisationer. Bag dette samarbejde mellem politikere og boligorganisation ligger formålet om at støtte udviklingen af Danmarks almene byggeri – med penge, der stammer fra netop de almene boligorganisationer. Dermed bidrager Landsbyggefonden til løsningen af en grundlæggende opgave i velfærdssamfundet.


no job ads
København V
State, Goverment & Politics

Lekolar A/S

Lekolar er beliggende i Glostrup og er markedsledende leverandør af undervisningsmøbler og ekspert i indretning af skræddersyede læringsmiljøer i Danmark. Lekolar A/S er det danske datterselskab i den nordiske koncern Lekolar, som består af ca. 370 medarbejdere og er Nordens førende leverandør af produkter til skoler og daginstitutioner. Vores sortiment består af mere end 20.000 produkter. I vores webshop kan du finde alt fra møbler og indretning, uderum og legepladsudstyr, STEAM og programmering, sportudstyr, legetøj samt hobby- og indlæringsprodukter og masser af inspiration og indretningscases med inspirerende læringsmiljøer.


no job ads
no unsolicited applications
Glostrup
Manufacturing

Lidl Danmark

Vi er en succesfuld kæde af dagligvarebutikker, som ekspanderer kraftigt både inden for og uden for Europas grænser. I Lidl Danmark står vi for den bedste kvalitet til den bedste pris. Som dagligvarekæde koncentrerer vi os om det væsentlige. Gennem vores effektive processer og det tillidsfulde samarbejde med vores partnere garanterer vi et fremragende forhold mellem kvalitet og pris og et velgennemtænkt vareudbud.


no job ads
unsolicited applications
Aarhus
Foods & Consumer Products

Lime Technologies

We love CRM! At Lime, you find a listed company with 9 offices in 6 countries and 500 colleagues. Founded in 1990 we have been growing by approximately 20 % per year since 2000 – a pace we intend to keep. In 2020 we opened our first non-Nordic office in The Netherlands. Since then, we have entered Germany, and are continuously working on further expansion and acquisition strategies.


København K
IT & Telecom

Livslinien

Livslinien arbejder med at forebygge selvmord, primært igennem anonym rådgivning på telefon,- net- og chat. Vi rådgiver årligt hen ved 17.000 personer med selvmordstanker eller i anden alvorlig livskrise.


no job ads
København K
State, Goverment & Politics

Lovecast

Lovecast er Danmarks absolut førende platform for parterapi. I løbet af de sidste 6 år har vi hjulpet hundredevis af par med at finde en dygtig og kompetent parterapeut, når deres parforhold har været i krise. På vores hjemmeside finder du nemlig et stort udvalg af dygtige parterapeuter overalt i Danmark og de kan let sammenligne kompetencer og priser. Du kan også finde inspiration til dit parforhold i vores store artikelarkiv og vi har også et godt udvalg af online parkurser for par.


unsolicited applications
Frederiksberg
Social & Health Services

Lykke by Lykke

Lykke by Lykke er en webshop med en stor inspirationsprofil inden for spændende modetøj fra primært danske designere til kvinder i alle aldre.


no job ads
unsolicited applications
Nørresundby
Retail & Service

Lyngby-Taarbæk Kommune

Lyngby-Taarbæk Kommune er en stor og alsidig arbejdsplads med 4.500 engagerede medarbejdere. En arbejdsplads hvor vi prioriterer stærkt kollegaskab, professionel ledelse, fleksibilitet og udsyn.


no unsolicited applications
Kgs. Lyngby
Municipalities

MARCOD - Maritimt Center for Optimering og Drift

MARCOD er et maritimt center, der styrker og faciliterer de maritime virksomheder, netværk og kompetencer i et internationalt anerkendt maritimt miljø. Vores mål er at skabe vækst i Det Blå Nordjylland samt formidle viden om den maritime branche. Vi agerer klyngesekretariat og udviklingsressource for de maritime virksomheder og netværk i regionen. MARCOD tilbyder forskellige services såsom maritim sparring, forskning og branding.


no job ads
unsolicited applications
Frederikshavn
Consultancy & Advice

Medicolink

Medicolink og Kube&Co er to integrerede, dansk-ungarske virksomheder med base i Budapest, Ungarn. Vi arbejder hhv. med at finde og forberede højt kvalificeret sundhedspersonale til en ny tilværelse i Danmark, og derudover tager vi os af drift af tandklinikker fordelt rundt omkring i Danmark.


no job ads
unsolicited applications
Ry
Consultancy & Advice

Mellemfolkeligt Samvirke

Mellemfolkeligt Samvirke er en global sammenslutning af mennesker i over 40 lande, som styrker menneskerettigheder for at udrydde fattigdom.


no job ads
no unsolicited applications
København N
State, Goverment & Politics

Moot

MOOT er din nye streaming-kanal med historier om det og dem, der går imod strømmen inden for udvikling, iværksætteri, teknologi og innovation. MOOT giver dig aktuelle nyhedshistorier i øjenhøjde og med kant. Vi stiller skarpt på det, der kan gøres bedre. Det der trænger til en opdatering. Det vanvittigt inkompetente. Og så hylder vi de mennesker, der rent faktisk rykker på det. Dem der går imod strømmen. Dem der skaber nyt. Dem der viser vejen frem. Dem der inspirerer os.


no job ads
unsolicited applications
Taastrup
Media, Culture & Entertaintment

Move On Career ApS

Move On er en kommunikationsvirksomhed, der arbejder med online rekrutteringsmedier - med fokus på uddannelse og arbejdsmarked. Vi har i over 25 år beskæftiget os med rekruttering og Employer Branding. Vi ejer flere jobbanker og karriereportaler, udgiver KarriereVejviser.dk og leverer job til Frivilligjob.dk.


no job ads
unsolicited applications
Solrød Strand
Consultancy & Advice

NIRAS A/S

NIRAS yder uvildig rådgivning inden for byggeri og industri, miljø, energi, infrastruktur, forsyning, GIS - geodata og automation, analyse og planlægning samt udviklingsbistand. Selv om vi overvejende er en ingeniørbaseret rådgivervirksomhed, har vi mange medarbejdere med en anden akademisk baggrund.


unsolicited applications
Allerød
Consultancy & Advice

NNIT A/S

IT advisory, development and operations with a strong focus on life sciences, finance, the public sector and large enterprises with equally high demands on quality and security.


no job ads
no unsolicited applications
Søborg
IT & Telecom

NOHRLUND ApS

Nohrlund er i alt sin enkelthed en cocktail, som vi kender den, bare tappet på flaske. Alt er hjemmelavet, og alle råvarer og spiritus er af højeste kvalitet. Alle safter og sirupper koger vi selv for på en måde at kunne sikre de rigtige smage og den friske smag.


no job ads
Hvidovre
Foods & Consumer Products

NetNordic Communication A/S

NetNordic er førende systemintegrator i Norden med fokus på innovative løsninger og services indefor netværk, kommunikation og sikkerhed. Vi er specialister i at skræddersy løsninger efter kundernes behov gennem nye og smartere anvendelse af standardkomponenter. NetNordic blev stiftet i 2001, og har gennom årene vokset organisk og gennem opkøb. NetNordic samarbejder med markedsledende producenter og tilbyder løsninger og tjenester baseret på kundernes behov. NetNordic har mere end 1000 kunder.


no job ads
unsolicited applications
Herlev
IT & Telecom

Netcompany A/S

Netcompany leverer forretningskritiske it-løsninger og rådgivning, der hjælper vores kunder med at opnå markante forretningsfordele i en digitaliseret verden. Samtidig hjælper vi vores kunder med at forvalte og drifte it-løsninger både hjemme og i skyen.


unsolicited applications
København K
IT & Telecom

Read about your day in Netcompany A/S as...

Nordea

Nordea is the largest financial services group in Northern Europe with leading positions within corporate, institutional, retail, and private banking.


København C
Finance, Insurance & Banking

Novataris A/S

Novataris er et IT-konsulentfirma, som leverer løsninger, der muliggør kundens strategi, er baseret på den rette arkitektur, og som er skræddersyet til deres specifikke behov.


no job ads
unsolicited applications
København K
IT & Telecom

Nykredit

I Nykredit ved vi, hvad vi vil – vi vil være boligejernes foretrukne partner og vi vil styrke samarbejdet med vores partnerbanker i Totalkredit. Vi ved, at dette kræver en målrettet indsats og det stærkeste hold af ledere og medarbejdere. Derfor har vi brug for de bedste talenter, som kan gøre en forskel for vores kunder og fremadrettet kan sikre Nykredits stærke position på markedet.


no job ads
København
Finance, Insurance & Banking

Openli

Previously known as LegalMonster, we are a Danish Legal Tech company focused on helping businesses become better data citizens by making marketing and privacy compliance simple.


no job ads
unsolicited applications
København S
IT & Telecom

Oticon A/S

Oticon is one of the largest companies in the hearing healthcare industry worldwide. In Denmark alone more than 1,300 employees develop some of the most innovative and technically advanced hearing aids in the world. We are part of the William Demant Group with more than 11.000 employees and various companies within hearing healthcare.


no job ads
unsolicited applications
Smørum
Electronics & Machinery

PROSA - Forbundet af It-professionelle

PROSA - Forbundet af It-professionelle er en faglig organisation for et fag med stor betydning for hele samfundet. PROSA er en fagforening, der oplever medlemstilgang og organiserer over 16.000 medlemmer i it-branchen. PROSA varetager medlemmernes faglige, uddannelsesmæssige, økonomiske og sociale interesser på et partipolitisk neutralt grundlag. PROSA har kontorer i København, Odense og Aarhus.


no job ads
Odense
Unions & Professional Organisations

Peytz & Co.

Peytz er et full-service digitalt bureau med hovedkontor i København. Vi udvikler digitale løsninger til kunder, der sigter mod at udnytte internettets kommunikative potentiale til kommercielle eller publicistiske formål. Vi leverer web-, mobil- og tabletløsninger til vores kunder, primært inden for medier, medlemsorganisationer og offentlig administration.


no job ads
København NV
IT & Telecom

PwC - Revision | Rådgivning | Skat

Vil du skabe succes sammen med andre og gøre en forskel? Er du erfaren eller studerende? Bliv skarpere på, om du er PwC. Klik videre og gå på opdagelse i et af verdens største revisions-, skatte- og rådgivningshuse.


unsolicited applications
Hellerup
Law & Accounting

R&R Consult

Vi har mere end 25 års erfaring indenfor termo- og fluiddynamik, blandt andet med avancerede numeriske beregningsmetoder som Computational Fluid Dynamics (CFD)


no job ads
unsolicited applications
Aalborg
Energy Supplier & Climate

ROI ONLINE ApS

Hele vores DNA er Return On Investment, hvorfor vores fornemmeste opgave er at sikre at dine markedsførings omkostninger gennemgår en kontinuerlig optimering. Gennem kontinuerlig effektmåling af de forskellige markedsførings aktiviteter, udnyttes de markedsføringsmuligheder der giver virksomheder optimal værdi.


no job ads
unsolicited applications
Odense S
Consultancy & Advice

Red Barnet

Red Barnet arbejder i Danmark og flere end 120 andre lande. Vi redder børns liv. Vi beskytter og styrker dem. Vi kæmper for deres rettigheder. Vi er Save the Children – verdens førende uafhængige organisation for børn.


unsolicited applications
København V
State, Goverment & Politics

Region Midtjylland

Region Midtjylland har en lang række opgaver inden for sundhed herunder driften af regionens somatiske og psykiatriske hospitaler. Regionen har en række tilbud inden for socialpsykiatrien og det sociale område. Desuden har regionen opgaver inden for regional udvikling.


no unsolicited applications
Viborg
Social & Health Services

Region Syddanmark

Region Syddanmarks hovedopgave er at drive det syddanske sygehusvæsen, psykiatriske og sociale institutioner og skabe vækst og gode rammer for vores borgere og erhvervslivet. Selvom størstedelen af medarbejderne arbejder i hvide kitler på sygehusene, har vi mange spændende stillinger inden for IT, planlægning, indkøb, jura, statistik, HR, geologi og meget mere. Vi ansætter både erfarne medarbejdere, nyuddannede og studerende. Vi har fx gavn af den nyeste viden, for at vi kan udvikle os. Derfor samarbejder vi med studerende på en lang række områder – fx i form af praktikpladser, studiejobs eller projektskrivning.


no unsolicited applications
Vejle
Social & Health Services

SAMUEL Architects

SAMUEL Architects is an architectural office based in the center of Copenhagen, Denmark. Active in the global market, we work at multiple scales with a variety of project types, including; residential, hospitality, interiors, offices, showrooms, and masterplans. With each project the office places the client, site, economy, and cultural context at its core.


no job ads
København K
Construction & Entreprise

STMI

STMI – Aqua Systems have technical and biological experience in project management of aquaculture, sourcing, planning, and construction of intensive production facilities for different kinds of warm and cold marine and fresh water animals.


no job ads
COPENHAGEN K
Electronics & Machinery

Saab Danmark A/S

Saab in Denmark is part of the Saab Group with headquarters in Stockholm, Sweden. At the same time, Saab Danmark is an independent legal company with a flat organizational structure. Our main area of business is delivering integrated communication solutions to civil and military markets at home and abroad. Find more information about our TactiCall and TactiGuard solutions on www.saab.com/naval.


no job ads
Sønderborg
IT & Telecom

Schneider Electric

Schneider Electric udvikler forbundne teknologier og løsninger til styring af energi og processer – sikkert, pålideligt, effektivt og bæredygtigt. Koncernen investerer i forskning og udvikling for at styrke innovation og differentiering med et stærkt engagement i bæredygtig udvikling.


no job ads
Ballerup
Electronics & Machinery

SciEngines ApS

SciEngines ApS is a subsidiary of SciEngines GmbH. The company was established in 2007 with the vision of improving the efficiency of High-Performance Computing (HPC) by orders of magnitude. The mission to make supercomputing-performance levels accessible to a broad user-group is achieved by developing application-specific computing systems based on Field-Programmable Gate Arrays (FPGAs), which also retain flexibility to address changing user-requirements and future developments.


no job ads
unsolicited applications
København S
IT & Telecom

Scott Nordic Consulting Aps

Scottnordic er en konsulentvirksomhed, der er specialiseret indenfor Supply Chain optimering.


no job ads
unsolicited applications
Aalborg Ø
Consultancy & Advice

Sentia

Vi tilbyder managed services og fokuserer på håndteringen af kontinuitet, performance og innovation i alle aspekter af vores kunders organisation.


no job ads
unsolicited applications
Glostrup
IT & Telecom

Sikkerhedsstyrelsen

Vi er en styrelse under Erhvervsministeriet med ca. 200 ansatte. Vi bor i verdens måske fedeste kontormiljø med projektzoner, super moderne indretning og den skønneste havudsigt på havneområdet i Esbjerg.


no job ads
Esbjerg
State, Goverment & Politics

SimCorp A/S

SimCorp is a leading provider of investment management software solutions and services for the global financial industry. Our software solutions support and empower global asset managers to mitigate risk, reduce cost, and enable growth all along the value chain, now and in the future.


København S
IT & Telecom

Siteimprove A/S

Headquartered in the heart of Copenhagen, Siteimprove is a Software-as-a-Service company that makes life easier for thousands of web masters and editors around the world. We’re a people-centric software company driven by the desire to show businesses that making the internet a more inclusive place is good for their users, their business outcomes, and the future of the internet.


no job ads
København K
IT & Telecom

Skatteguiden

Vi er et demokratisk produkt, der med teknologi åbner skatterådgivning op for alle os uden en personlig revisor.


no job ads
unsolicited applications
København K
IT & Telecom

Skatteministeriet

I Skatteministeriet bidrager vi til at sætte retning og skabe rammer for skatteforvaltningen i Danmark.


no job ads
København K
State, Goverment & Politics

Skattestyrelsen

Skattestyrelsens opgave er at sikre, at borgere og virksomheder betaler korrekte skatter og afgifter til tiden. Den opgave løser vi ved at gøre det nemt og trygt at betale og ved at have effektive kontrolmekanismer integreret i alle dele af opgaveløsningen.


København Ø
State, Goverment & Politics

Sony Music Entertainment Denmark A/S

Hos Sony Music arbejder vi dagligt på at skabe, udvikle, markedsføre, promovere og sælge musik fra et bredt udvalg af både danske og internationale kunstnere. Det foregår i kreativt samspil med de konstant skiftende former, hvorunder musikelskere opdager, lytter til, og køber ny musik. Og for Sony Music gælder det derfor ikke kun om at skabe ny musik, men også at skabe nye måder for forbrugeren at få fat i og nyde musikken på.


no job ads
København K
Media, Culture & Entertaintment

Stena Line Travel Group Denmark A/S

Vi formidler rejser, arbejder med markedsføring, IT og salg. Vores kunder er primært fra Skandinavien, men vi udvider hele tiden til nye lande. I dag opererer vi på 17 forskellige markeder, hvor vi sælger overnatninger, rutefly og pakkerejser til destinationer i hele Verden.


no job ads
unsolicited applications
Frederikshavn
Retail & Service

Superprof

Vi er en gruppe unge og internationale videns-entusiaster samlet i Paris for at hjælpe dig med at dele din viden i hele verden. Vores team består af folk fra over 28 lande, som snakker over 14 forskellige sprog.


unsolicited applications
Paris
Education & Research

Sydbank A/S

Sydbank er en fullservice-bank, der dækker stort set alle økonomiske behov for både private og erhvervsvirksomheder. Vi har særlig ekspertise på områder som investering, pension, bolig, finansiering, betalingsformidling, elektroniske værktøjer.


unsolicited applications
Aabenraa
Finance, Insurance & Banking

TDC NET

TDC NET skaber fremtidens digitale infrastruktur, så Danmark også fremover kan være på forkant med udviklingen. Vi vil levere de hurtigste faste forbindelser og det bedste mobilnet og gøre det enkelt for alle at bruge dem. Så vi kan hænge godt sammen.


unsolicited applications
København C
IT & Telecom

Teach First Danmark

"Teach First Danmark er en non-profit organisation og en karriere for bachelorer og kandidater på tværs af videregående uddannelser, som vil undervise i folkeskolen og være med til at styrke fremtidsmulighederne for alle børn i Danmark. Vi søger både for dig, som er nyuddannet og som har mange års erfaring.


no job ads
unsolicited applications
København V
Education & Research

Teknologisk Institut

Teknologisk Institut er en helt central drivkraft for innovationen og teknologianvendelsen i Danmark. Vi har teknologisk ekspertise, den nyeste viden og ’state of the art’ udstyr, der styrker danske virksomheder og sikrer en høj innovationsevne.


Taastrup
Consultancy & Advice

Tekstilrevolutionen

Tekstilrevolutionen udspringer af en vision om at ændre måden vi, alle mennesker i den vestlige verden, som forbrugere, forbruger tekstiler. Vi siger ikke at man ikke må forbruge – vi forsøger at sige at vi skal gå fra et uvidende overforbrug til at forbruge bevidst. Tekstilrevolutionen er en medieplatform hvor vi lægger blogs og kommende podcasts op. Begge med formålet at kaste lys over forhold og forfærdeligheder, men også innovation og nye tiltag i den store tekstilindustri.


no job ads
København N
Consultancy & Advice

Telenor

Kernen i Telenors forretning er telekommunikation. Vi gør private og erhvervskunder i stand til at kommunikere via telefon og internet. Og så tilbyder vi en lang række andre indholdstjenester og services.


København
IT & Telecom

Tetra Pak

Tetra Pak is the world's leading company for food processing and packaging solutions. We provide safe, innovative and environmentally sound products that meet the needs of hundreds of millions of people in more than 170 countries around the world.


no job ads
unsolicited applications
Højbjerg
Manufacturing

The Animation Workshop

The Animation Workshop er Danmarks ledende institution for animation med mere end 30 års erfaring i talent- og idéudvikling for den internationale animationsindustri.


no job ads
unsolicited applications
Viborg
Media, Culture & Entertaintment

True Energy ApS

True Energy er et el-selskab, der arbejder for at fremme den grønne omstilling af Danmarks energiforbrug ved at gøre det nemt for vores kunder automatisk at bruge strøm, når den er billigst og mest klimavenlig.


no job ads
unsolicited applications
Hørsholm
Energy Supplier & Climate

Trustworks

TrustWorks is a consultancy focusing on bridging the gap between business and IT to help clients realize measurable business value from their IT-enabled investments. We help our customers succeed with their IT transformation projects from inception to transition.


no job ads
unsolicited applications
København K
Consultancy & Advice

UNHCR

UNHCR er en global organisation, der arbejder for at redde liv, varetage rettigheder og skabe en bedre fremtid for flygtninge, fordrevne og statsløse.


no job ads
København Ø
State, Goverment & Politics

United Nations Development Programme

UNDP works in about 170 countries and territories, helping to achieve the eradication of poverty, and the reduction of inequalities and exclusion. We help countries to develop policies, leadership skills, partnering abilities, institutional capabilities and build resilience in order to sustain development results.


no job ads
København Ø
Unions & Professional Organisations

Unity Technologies ApS

We are the world’s leading platform for creating and operating interactive, real-time 3D (RT3D) content. We empower creators. Across industries and around the world.


no job ads
unsolicited applications
København K
IT & Telecom

VELUX Group

VELUX Group creates better living environments for people around the world - using daylight and fresh air. Our products help create bright, healthy, energy-efficient places in which to live, work, learn and play.


Hørsholm
Construction & Entreprise

VIRBAC DANMARK A/S

Virbac A/S sælger veterinærlægemidler, håndkøbsprodukter, diætetiske fodermidler, plejemidler og hyper premium fuldfoder til dyr i Skandinavien.


no job ads
Kolding
Medico, Biotech & Chemistry

VR Racing Denmark ApS

VR Racing Denmark er Danmarks første virtual reality racing center. Med virtual reality og noget af markedets bedste simulatorudstyr giver vi mænd og kvinder i alle aldre muligheden for at opleve glæden af at køre en racerbil med 300 km/t!


no job ads
unsolicited applications
København S
Media, Culture & Entertaintment

Vikingeskibsmuseet

På Vikingeskibsmuseet kan I opleve historien med alle sanser. I Vikingeskibshallen er de fem originale vikingeskibe udstillet med udsigt til Roskilde Fjord. Se museets store samling af vikingeskibe og traditionelle, nordiske træbåde i Museumshavnen. Gennem hele sommeren er der skibe, man må gå ombord i, mærke duften af tjære og drømme sig ud på vikingetogt.


no job ads
unsolicited applications
Roskilde
Media, Culture & Entertaintment

Vindrose Rejser A/S

Som navnet ”Vindrose” lægger op til, så viser Vindrose Rejser vejen til den perfekte ferie. I mere end 40 år har vi sendt gæster rundt i hele verden. Lige fra Gdansk til Guadeloupe.


no job ads
København V
Retail & Service

Visma Consulting A/S

I Visma Consulting arbejder vi året rundt med at digitalisere Danmark. Vi hjælper både offentlige og private virksomheder med at udvikle, modernisere og vedligeholde deres it-løsninger.


no job ads
unsolicited applications
Lyngby
IT & Telecom

WALTER GROUP

Die WALTER GROUP ist ein international agierender Familienkonzern, der sich als europäischer Marktführer auf klar definierte Kerngeschäfte spezialisiert. Zu den wichtigsten Geschäftsaktivitäten der WALTER GROUP zählen die europaweite Abwicklung von Komplettladungs-Transporten auf der Straße und im Kombinierten Verkehr durch LKW WALTER sowie der europaweite Handel und die Vermietung von Büro-, Lager- und Sanitärcontainer durch CONTAINEX.


no job ads
unsolicited applications
Kufstein
Transport & Logistics

WARNER MUSIC DENMARK A/S

Warner Music Denmark er en del af Warner Music Group – et af verdens største musikselskaber med kunstnere, der spænder over alle musikgenrer og -markeder. I Danmark ejes/distribueres labels som Atlantic, Elektra, Parlophone, Warner Records, der repræsenterer navne som Dua Lipa, Ed Sheeran og Cardi B samt danske kunstnere som Drew Sycamore, Gobs, Christopher, L.O.C. blandt mange andre.


no job ads
Frederiksberg
Media, Culture & Entertaintment

World Translation A/S

Så enkelt kan og skal det siges: Vi udarbejder oversættelser til eksportvirksomheder, der skal bruge sprogeksperter, der kender markederne, forstår de tekniske termer og kan deres kram.


no job ads
unsolicited applications
Tilst
Media, Culture & Entertaintment

YouGov A/S

We don’t just collect data, we connect data. YouGov is an international data and analytics group with the ambition to become a unique part of the global internet infrastructure - like Google for search, Facebook for social, Amazon for retail, we want it to be YouGov for opinion.


no job ads
unsolicited applications
København Ø
Consultancy & Advice

ZBC, Zealand Business College

ZBC har over 6.000 årselever, cirka 1.000 ansatte, en omsætning på 700 millioner og adresser i 7 byer på Sjælland. Vi udbyder mere en 40 forskellige erhvervsuddannelser og har teknisk gymnasium og handelsgymnasium, ligesom vi tilbyder efter- og videreuddannelse inden for mange brancher. Derudover har vi mange faglige og sociale miljøer. Hos os er der fokus på den individuelle elev, men vi lægger også vægt på, at vores elever er en del af et stærkt fællesskab.


no job ads
Næstved
Education & Research

Ziik - CHAININTRA ApS

Ziik is a new generation work app and social intranet. We combine the best classic intranet features with collaborative social technologies in one app, enabling effective communication in organisations and teams regardless of industry and size.


no job ads
København K
IT & Telecom

futu

futu designs outstanding products, services and concepts with high-impact on humans and businesses. We dive deep into experiences and cultures of contemporary life and constantly seek to catch the everchanging trends of tomorrow. Our work covers a broad design field, from graphic design, business design and brand identity to relation and space design.


no job ads
unsolicited applications
København K
Consultancy & Advice

work-live-stay southern denmark

work-live-stay southern denmark er en forening, der har til formål at bidrage til at skabe bedre vækstbetingelser i Syddanmark. Det vil vi gøre ved at forbedre de syddanske virksomheders muligheder for at tiltrække, modtage og fastholde højtkvalificerede medarbejdere fra ind- og udland.


unsolicited applications
Vejle
Consultancy & Advice

Veovo A/S


IT & Tele
Vodskov

secondtots APS


apply unsolicited
Handel & Service
Kongens Lyngby

Mekoprint A/S


Papir, Møbel & Materialer
Støvring

Kontainer DAM & PIM


Kultur, Medier & Underholdning
København

DIN Forsyning A/S


Klima, Energi & Forsyning
Esbjerg Ø

Sundhedsstyrelsen


Regioner, Sundhed- & Socialvæsen
København S

Adax A/S


Handel & Service
Roskilde

Kongernes Samling


Kultur, Medier & Underholdning
København K

Winsløw Advokatfirma


apply unsolicited
Advokat & Revision
København K

EET Group


Birkerød

Lær for Livet


1 current job ad
apply unsolicited
Forskning & Uddannelse
København Ø

Princh A/S


apply unsolicited
IT & Tele
Viby J

Reckitt Benckiser


1 current job ad
Medicinal, Biotek & Kemi
Søborg

Tribe Takeaway


Handel & Service
København K

KJAER TRADING ApS


Handel & Service
København SV

DR - Danmarks Radio


3 current job ads
Kultur, Medier & Underholdning
København C

Konventum A/S


Handel & Service
Helsingør


Mangler din virksomhed på listen?

Bliv en del af Jobbank-netværket! Vi har siden 1994 beskæftiget os med kommunikation inden for Employer Branding og rekruttering. Vi tilbyder rekruttering og corporate branding via sociale medier, vores jobbankunivers og direkte kontakt til jobsøgende.

Mere end en halv million mennesker har brugt vores medier, der henvender sig til både erfarne, nyuddannede og studerende. Vi leverer målrettede løsninger, der skaber det perfekte match mellem jer og jeres kommende talenter.

Ret eller opret din profil

Har du benyttet vores tjenester før? Du kan opdatere jeres virksomhedsinformationer i jobbanknetværket gennem vores virksomhedsportal, Move On Recruiter.

Move On Recruiter giver dig mulighed for at oprette og redigere jobopslag i alle vores jobbanker, følge jeres rekrutteringsprocess, brande jeres virksomhed over for højtuddannede via virksomhedsprofil og direkte opslag samt rekruttere kandidater fra hele jobbanknetværket. Log ind og udforsk vores karriereunivers med det samme!

HPT