New at StuderendeOnline? Join us!

ERIK arkitekter A/S

Med afsæt i vores skandinaviske rødder arbejder vi hver dag med at skabe tidløse og holdbare arkitektoniske løsninger.

Vi er i tæt dialog med bygherren, så vi sikrer den bedste løsning ud fra æstetik, bygbarhed, økonomi og kvalitet. Vi har en grundlæggende forståelse for menneskets behov og har fokus på skala, funktionalitet og proportioner – uanset om brugeren er en beboer i et boligbyggeri eller en medarbejder i et åbent kontorlandskab, så vores løsning understøtter bygherren i at nå sine mål.

Vi er stærkt forankret i vores netværk og lokale markeder med lange relationer i ryggen. Vi er nysgerrige, uformelle, tæt på og altid i øjenhøjde – med hinanden, med vores samarbejdspartnere og med vores kunder. Derfor er vi på fornavn – ERIK.




ERIK arkitekter A/S

Sparregade 2A, 8800 Viborg

Vi er i dag en af de største og ældste arkitektvirksomheder i Danmark med rødder tilbage til 1930 og vi har gennem årene opbygget en solid erfaring med arkitekt- og bygherrerådgivning inden for alle varianter af nybyggeri, renovering, kulturarv, indretning og adfærd.

Workplace has right now 120 employees with higher educational background. In last periode they hired 20 candidates and 30 students and interns.

We perodically offer student internships

More info for this company

Company profile Talent demand All current jobs

HPT