more search options

1925 student jobs, internships & study projects

Sales Assistant til Berlingske Media annoncesalg

Er du excellent til at udarbejde præsentationer i PowerPoint? Har du en interesse for salg, markedsføring og medier? Så er du muligvis den person, vi har brug for.

JURASTUDERENDE SØGES

Er du fascineret af shipping og international handel, og er du på sidste del af bacheloren eller begyndt på kandidaten, så vil vi gerne høre fra dig.

HR-PRAKTIKANT TIL MENTORORDNINGEN

Drømmer du om at arbejde med HR og servicering af frivillige i en NGO? Studerer du indenfor HR og har du kendskab til ledelse og fastholdelse af frivillige? Og mangler du en praktikplads i foråret 2018 i København? Så kan du blive en af Lær for Livets nye praktikanter.

Studentermedhjælper hos JHN Processor

Vi søger en studentermedhjælper til at arbejde med tal, data og regneark samt deltage i andre opgaver.

Studiejobbet, der træner dit service- og kommunikationsgen

Teorien har du styr på. Men virkeligheden...? Det kan vi hjælpe dig med. Vi søger fire ambitiøse og servicemindede juniorrådgivere til vores kontaktcenter. Her skal du rådgive vores medlemmer primært pr. telefon. Du får masser af praktisk erfaring med service og kommunikation, og det klæder ethvert cv.

Studiejob i Sydbank Aabenraa

Sydbank er sat i verden for at være en bank tæt på kunderne. Vi finder løsningerne, der hvor de er, hurtigt og effektivt. Vi bygger på relationerne mellem mennesker. Og vi har fokus på det vigtige, nemlig bankdrift og sundt købmandskab. Gammeldags nærvær, ny teknologi – vi bruger det, der virker. Vi kender vores kunder og er tæt på dem med professionel rådgivning. Med de bedste samarbejdspartnere i ryggen skaber vi konkurrencekraft.

Studiejob på international vagtcentral i Aarhus

Brænder du for at hjælpe andre? Så er et studiejob som assistancekoordinator måske lige noget for dig. Fra vores vagtcentral i Risskov ved Aarhus hjælper vi nødstedte bilister der har nedbrud med deres bil. Det har vi brug for dine kommunikative og menneskelige kompetencer til.

ADVOKATFULDMÆGTIG SØGES

Vi er Danmarks førende specialistkontor inden for shipping- og transportbranchen. Inden for vores felt arbejder vi med alle typer af juridiske problemstillinger for danske og internationale klienter.

100 internship opportunities at Novo Nordisk – Apply now!

Are you looking for an exciting, hands-on learning opportunity to supplement your studies? Would you like to combine your bachelor’s or master’s thesis with an internship? In Novo Nordisk it’s possible to do both!

Mangler du et studiejob? Bliv studenterkonsulent for Magistrene på AU

Udbyg dit salgs- og servicegen, træn din formidlingsevne og hjælp dine medstuderende med at vælge den rigtige a-kasse og fagforening for dem.

Dansk Psykolog Forening søger psykologistuderende

Som student i karriere og kompetencegruppen i Dansk Psykolog Forening bliver du del af et engageret team, der udvikler kurser og faglige aktiviteter, som tilgodeser psykologernes og arbejdsmarkedets behov.

Personal finances getting you down? Take a search in our scholarship database and boost your economy.

search scholarships


Student life

Artikel: Eksempel på legatansøgning Artikel: Sådan skriver du en god legatansøgning Artikel: Spar på forsikringen som studerende Artikel: God og sund mad på SU Artikel: Søg hjælp til forældrekøb Artikel: Sådan tackler du din eksamensangst Artikel: Sådan flytter du næsten gratis Artikel: SU-lån betaler egen lejlighed Artikel: Cape Town - kulturforskelle og storslået natur Artikel: Billig bolig til studerende

Focusing on all parts of student life: exams, economy, travels and well-being.

student life

Join our career networkGet latest student job opportunities, career news & study events. Let your future employer find you.

create profile
This site uses cookies for statistics, social media and user experience. By using our site you accept our privacy policy. (close)
HPT